מתכון ראשון רגיל הכי פשוט? תבנית מלבנית סליקן לא מחייב כול תבנית כמובן בקוטר של 28? 5 ביצים מופרדות 8 תפוחי אדמה מבושלים אחרי שצלית? חצי כוס בצל ירוק קצוץ-או פרסיל או כוסברה? מלח פלפל לבן או גרוס שחור כבית + כפית תנור מחומם מראש ל-180 מעלות למעוך את תפוחי האדמה ממש כמו לפירה? מקציפים הלבן של הביצה מוסיפים הצהוב מקצים שוב ולתוך הקציפה מקפלים ממש כמו לעוגה את הפירה והמלח הפפל הירק שבחרת לך? לתבנית יש לשפוך רבע כוס שמן טוב יש להכניס את התבנית לתנור כך שהשמן יתחמם ממש כמו במחבת .. זה קורה מיד כי התנור חם מוצאים את התבית רך על פתח דלת התנור זה קל. יוצקים את התעורבת של המרכיב על רשת כמובן של התנור בתחתית התנור לא למתה אבל הכי נמוך באמצע חצי שעה ויש לדבדוק עם קימם מקררת ואז יש להמיך אותה בכול קלי שאת רוצה? למה אני לא אוהבת גזר וכול שאר הירק בפנים ? כך שהסלט מקבל הרבה כבוד וגם ביחד זו ארוחה קלה וטבה. לכול שעה. וכאן ל-מס 2 למתכון בשרי ומאוד טעים כול בשר תחון כמובן מה שרוצים 12 ביצים מופרדות 400 בשר הודו תחון מעורב הודו בקר מה שרוצים? 4 תפוח אדמה גדולים מבושלים כמו המחית פירה . תבלינים לבשר רבע כוס שמן+ 5 כפות לתערובת הבשר פלפל אנגלי פלפל לבן כרגום זנגביל מלח- הכול חצי כפית+ כפית צלח שוב + חצי כפית מלח לתפוחי אדמה 4 כפות מיץ לימון. זה גורם להתקות של הקציפה. וגם טעים אופן ההכנה מערבבים את הבשר עם כול התבלים מניחים בצד את התפוחאדמה מועכים לפירה בקערה מקציפים את כול החלבונים ממש כמו לעוגה ? קרוב למרנג? מוסיפים את הלבן ואת מיץ לימון לתוך זה הפירה שלנו.. חצי כפית מלח יש לנו תנור שחומם מראש . שוב בתבנית עגולה גדולה גם מי פיירקס או חימר הי\עיקר עמוקה בקוטר של 28- יוצקים את רבע כוס של השמן לתבנית מכניסים לחמם בתנור- כמו במחבת? מוצאים לא מזיק יוצקים חצי מכמות של המרכיב הקיציפתי. מכניסים לתנור ל-10 דוקות רואים זאת מוציאים מוסיפים את כול הבשר התחון.- מעל זה שאר הקציפה שישנותר מכניסים לתנור לבשל.. כמו עוד 25 עד 30דקות יש כמובן תמיד לבדוק עם הקיסם כדי להבין שאין עוד הרבה זמן? לתת בהמשך האפיה. ויש לך לכם פשטידה חגיגית גורמה תנו לזה חיתוך של ירק מהירוקים מסביב .... וגם כמה כוכבים לי ואתם בוודי תקבלו מחמאות? חני