צריכה להכין קינוח פרווה להערב

../images/Emo206.gif צריכה להכין קינוח פרווה להערב

אולי אתם תעזרו לי? מחפשת מתכון קל ומהיר לקינוח מוצלח שיהיה פרווה, יכול להיות בכיוון של מוס או גלידה...
 

יוכי68

New member
אולי תכיני פנקייק נפוח ויפה ולצידו גלידה

ורוטב שוקולד או כל מיני דברים לבחירה: אגוזים, קוקוס, מייפל, שוקולד, קונפיטורה טובה..........פשוט וטעים.
 

מאיוש י

New member
אולי תכיני קינוחים כאלו

אני הכנתי על בסיס חלבי אבל את יכולה להכין עם קצפת פרווה ולגוון עם רוטב שוקולד פרווה לפזר אגוזים מסוכרים ועוד
 

מאיוש י

New member
או אולי עוגת תפוחים כזו

תכיני בצק פריך עם מרגרינה ומעל לשים תפוחים מגוררים ומעל קצפת ושוב שכבת בצק ?
 

מאיוש י

New member
מקווה שעזרתי העוגה רק נראית מסובכת

היא מאוד קלה להכנה תני קריאה אם תרצי מתכונים מדוייקים
 

רותי410

New member
מאיוש, הכול נראה מושקע כל-כך!!!!

מפחיד כמה שזה נראה מושקע. אבל ממש תאווה לעיניים. כל הכבוד!!!
 
וואו איזה רעיונות! דברים מושקעים!

אשמח ללמוד את הדברים האלה, אבל עכשו אני לחוצהההה ולא אספיק להתקשקש. נראה לי שאכין רולדה פשוטה עם מילוי של קצפת ריצ'... מקווה שזה לא יהיה פשוט מדי.
 

מאיוש י

New member
תאמיני לי שהקינוח הכוסות הקטנות זה 5 דקות הכנ

הכנה אבל את צודקת זה לא יספיק לקפוא טוב עד הערב. רולדה זה רעיון מצויין.
 

מאיוש י

New member
את יכולה להכין פאבלובה

נשיקת קצף ענקית להכניס תותים בפנים ולפזר מעל קצפת פרווה . 10 דקות הכנה ונראה מליון דולר
 

cial 1

New member
יוכי68 יום הכי טוב לך. ואו כזה להכין קל פרווה

רק אם היא רוצה הכול קל אין חלב וטעים . משולשי שוקולד עם זיגוג אבקת סוכר מעט אגוזים ושקדים תחונים אכן כך.
 

cial 1

New member
ואחת מהפשטידות של היום הזה. גם קל

רק תפוחי אדמה ביצים ובצל ירוק קצוץ.
 

cial 1

New member
ולחם שנשאר ממנו רק הליבה?

מוסיפים גבינה וגם משהו.? לעין ואחרי זה לאכול. וכך יש לנו הכול קל ויום טוב. לכולם כאן חני
 
מאיוש, בזמנך החופשי

אם אפשר מתכון לקינוח שנראה פשוט מדהים, וגם לעוגת התפוחים המרהיבה. תודה
 

רותי410

New member
כמו שאמרתי קודם, הדברים הפשוטים

הם הכי טעימים. והתמונות שלך עושות חשק, חני.
 

cial 1

New member
ליןןןןן. קבלי 2 מתכונים מעולים בתנור.../images/Emo3.gif

מתכון ראשון רגיל הכי פשוט? תבנית מלבנית סליקן לא מחייב כול תבנית כמובן בקוטר של 28? 5 ביצים מופרדות 8 תפוחי אדמה מבושלים אחרי שצלית? חצי כוס בצל ירוק קצוץ-או פרסיל או כוסברה? מלח פלפל לבן או גרוס שחור כבית + כפית תנור מחומם מראש ל-180 מעלות למעוך את תפוחי האדמה ממש כמו לפירה? מקציפים הלבן של הביצה מוסיפים הצהוב מקצים שוב ולתוך הקציפה מקפלים ממש כמו לעוגה את הפירה והמלח הפפל הירק שבחרת לך? לתבנית יש לשפוך רבע כוס שמן טוב יש להכניס את התבנית לתנור כך שהשמן יתחמם ממש כמו במחבת .. זה קורה מיד כי התנור חם מוצאים את התבית רך על פתח דלת התנור זה קל. יוצקים את התעורבת של המרכיב על רשת כמובן של התנור בתחתית התנור לא למתה אבל הכי נמוך באמצע חצי שעה ויש לדבדוק עם קימם מקררת ואז יש להמיך אותה בכול קלי שאת רוצה? למה אני לא אוהבת גזר וכול שאר הירק בפנים ? כך שהסלט מקבל הרבה כבוד וגם ביחד זו ארוחה קלה וטבה. לכול שעה. וכאן ל-מס 2 למתכון בשרי ומאוד טעים כול בשר תחון כמובן מה שרוצים 12 ביצים מופרדות 400 בשר הודו תחון מעורב הודו בקר מה שרוצים? 4 תפוח אדמה גדולים מבושלים כמו המחית פירה . תבלינים לבשר רבע כוס שמן+ 5 כפות לתערובת הבשר פלפל אנגלי פלפל לבן כרגום זנגביל מלח- הכול חצי כפית+ כפית צלח שוב + חצי כפית מלח לתפוחי אדמה 4 כפות מיץ לימון. זה גורם להתקות של הקציפה. וגם טעים אופן ההכנה מערבבים את הבשר עם כול התבלים מניחים בצד את התפוחאדמה מועכים לפירה בקערה מקציפים את כול החלבונים ממש כמו לעוגה ? קרוב למרנג? מוסיפים את הלבן ואת מיץ לימון לתוך זה הפירה שלנו.. חצי כפית מלח יש לנו תנור שחומם מראש . שוב בתבנית עגולה גדולה גם מי פיירקס או חימר הי\עיקר עמוקה בקוטר של 28- יוצקים את רבע כוס של השמן לתבנית מכניסים לחמם בתנור- כמו במחבת? מוצאים לא מזיק יוצקים חצי מכמות של המרכיב הקיציפתי. מכניסים לתנור ל-10 דוקות רואים זאת מוציאים מוסיפים את כול הבשר התחון.- מעל זה שאר הקציפה שישנותר מכניסים לתנור לבשל.. כמו עוד 25 עד 30דקות יש כמובן תמיד לבדוק עם הקיסם כדי להבין שאין עוד הרבה זמן? לתת בהמשך האפיה. ויש לך לכם פשטידה חגיגית גורמה תנו לזה חיתוך של ירק מהירוקים מסביב .... וגם כמה כוכבים לי ואתם בוודי תקבלו מחמאות? חני
 

רותי410

New member
חני, המתכון נשמע מדליק, ואני

חייבת לציין שאין לך מתכונים פשוטים, תמיד מיוחדים ומסוגננים. כל הכבוד!!!
 
למעלה