צריכה להכין קינוח פרווה להערב

cial 1

New member
רותילה עם יד על הלב למתה עכשיו שלחתי תגובה

נשבעת לך שלא ראיתי את זו מתוקה ממש תודה יוכי שלי לא הגיבה לקבל את עוגת החודש ואני שם משבחת אותך את הגדולות כאן ואת עצמי? ותודה גם ל ליlllll ליןןןןן? הכול בסדר יש לך עוגה של החודש עוד תבקשו את המתכון גם יש לי חלה מוזרה הכול בפנים מניטורי? עבודת נמלים כאן אצף תמונה אבל דבר לא קשה כאשר מתחילים ערב טוב וחמים לך ולכולם כאן הדברים של יוכי ומאיוש שיגעו אותי. מתי אני אספיק להכין רק דבר אחת מזה רותי יש דברים בלי מתכון הגדולים מכינים איך על פי הדימיון אז תמיד יש לנסות שוב ערב טוב בובה

cial 1

New member
יוכי68 משלומך הכול מתגמד על יד? של מאיוש ושלך

מה אני אגיד לך זה סתם לשיגרה המתבקשת נכון יש לי עוגה של קיוי חלום של עוגה כול הערוצים ירצו לעשות אותה ממש העוגה של העונה צריך הרבה חשק לעשות זאת מנסה. הכול יבוא על מקומו בעז"ה סיימתי עם הביקורים הזכרה ואני מכינה משהו? אבל הכול איטי אצלי ראית החשק של רותי החמודה ממש יפה והגב' מאיוש עם המבחר שלה והיא מציעה לעוגת גבינה3 משהו? כמו שלה והההיא? נלחמת על משהו? קל ואני כאן על הנדנדה בין השניים חושבת אם הייתי מצעה אני את עוגת הקיוי הכול היה שם מסתדר היום אני קצת חלשה יהיה טוב כך הוא העולם נמשיך להיות בצד החיובי תמיד .עייפה מאוד מתעוררת מוגדם קשה לחזור לישון. והשבוע עוד ארוך. טוב רק סיפרתי מה אני רואה ומה יש להציע שיהיה לך שבוע הכי מתוקי וקל הרבה מזל טוב לילדים ובכלל לכול הגדיים המופלאים והם יחד איתך אני עם מבט ושלט רחוק אוהבת אותך את כול החברות הפורום החמוד באמת גדול ופעיל יפה. . למה אני אומרת זאת ביקרתי פעם ראשונה בפורום מתכונים? וחזרתי מיד לכאן ושלה ביחד הגב' כדמי שם זו אחד ששידרה פעם ברדיו מתכונים? כן לא היא אדם מאוד נחמד אם זו אותה אחת? ואם לא אז גם נחמד. שפ בכלל? אבל פה הרבה יותר ראית רצתי רק לכתוב דבר ויצא ספר כאן לאור חייבת להצחיק אותך קצת ולילה הכי טוב לך בבית חני

ddh1

New member
מאיוש, באמת נראה מעולה

את כל כך יצירתית. כל הכבוד!

למעלה