שאלה חשובה-כנסו

../images/Emo206.gifשאלה חשובה-כנסו../images/Emo36.gif

אני בת 34 יש לי המון חברות אבל... אני רוצה ללכת לחוגים, להרצאות, סדנאות או אירועים שיש שם חברת גברים. לעיתים נמאס לי מחברת הנשים, מהריכולים, מההתבכינויות, מהדברים השיגרתיים. רוצה שיחות שכלתניות, לפתוח את הראש והמחשבה ולהחשף לעולם של גברים. אז אולי מישהו יכול לגלות לי היכן מבלים גברים? כי כל ההרצאות והסדנאות והחוגים אני פוגשת נשים, נשים ונשים.

ד נ י ת3

New member
וואלה, נעלבתי!

לא, אין לי בעיה עם זה שאת רוצה לפגוש גברים - כאילו - סבבה. אבל... נמאס לי מריכולים, התבכינויות?? רוצה שיחות שכלתניות???? אין לי מושג אם אילו נשים רכות מוח את נפגשת. נשבעת לך, יש גם נשים שכלתניות. <לא אני, אל תדאגי>

magenta73

New member
איכס עלייך.

נשים רק בוכות ומרכלות? לא ניתן להגיע לשיחה שכלתנית עם נשים? לכי, לכי לגברים. את יכולה ללכת למרגשי הכדורגל... לדוגמא. המון שיחות שכלתניות יהיו לך שם.

רגע רגע אל תעלבו.... שניה תנו לי

אני מבלה בעבודה בחברת נשים רק נשים. בחוגים חברת נשים רק נשים. ביום יום רק חברות נשים רוצה קצת לשנות לחברת גברים. חלילה שלא ישתמע מדבריי שנשים אינן חכמות או אינן שכלתניות או לא יכולות לדבר ברומו של עולם. אז סליחה מכל מי שנפגע לא היתה לי כוונה לפגוע. פשוט רוצה קצת לשנות את האוירה... זה הרעיון.

asian girl

New member
למה ריכולים? התבכינויות?

תלמדו לדבר על מרכך כביסה... גם מועיל וגם לא דרושה עבודה של שכל.. למי שלא הבין - זו בדיחה..

asian girl

New member
אמרתי

שאם מדברים על נושאים ניטרליים אין לא ריכולים ולא התבכינויות...

asian girl

New member
שאלה טובה..

לדעתי כל אחד מגדיר את זה לעצמו אחרת...
בקשר לריכולים והתבכינויות...זה תלוי בכל אחד מאיתנו: על מה לדבר, איך לדבר ולמה לדבר. אתן לך דוגמא אישית: אני וחברות שלי מדברות רק על הנושאים שקשורים אלינו באופן אישי, על הבעיות, על המשפחות שלנו וכו'. לא מעניין אותי לדבר על בת של השכנה או שכן חרמן ממול כי אלה הם הנושאים שאין להם שום חשיבות ומשמעות בעיניי.... ולדבר על "סתם" משהו - זה לבזבזב ת'זמן. וזה משהו שאני מאוד לא אוהבת.. מקווה שהצחלתי להעביר את המסר ברור... ומה זה נושא ניטרלי בשבילך?

אם את מדברת על משפחתך הקרובה....

עם חברותייך ואחת אחרת מספרת שגם במשפחתה הקרובה (מדרגה ראשונה) קרה ככה וככה ואחת אחרת (או אחד כדי לשבור את הרצף) יספר שגם (בעצם תספר) שגם היא מכירה (מהכרות אישית כמובן) סיפור דומה ו........... נושא ניטראלי הוא לא משהו שעוסק באנשים שאנחנו מכירים או באנשים שמופיעים במדורי הרכילות. למשל מצב החסה בשטחים, החור באוזון, הפשרת הקטבים וכו'........ אני בעצם לא רואה שום דבר רע בלרכל לפעמים (גם בנים עושים את זה)

ד נ י ת3

New member
יקירתי,

פשוט התגובה שלנו לא היתה רציונלית, מה לעשות. ככה זה נשים.

shaniza

New member
נמאס מחברתנו

"לעיתים נמאס לי מחברת הנשים, מהריכולים, מההתבכינויות, מהדברים השיגרתיים. רוצה שיחות שכלתניות, לפתוח את הראש והמחשבה ולהחשף לעולם של גברים." מזה משתמעים דבריך.. שעם נשים אין שיחות שכלתניות.. ואני חושבת... דווקא עם גברים את מחפשת שיחות שכלתניות? בכל מקרה... את כנראה פשוט לא בוחרת בחוכמה את תוכן החוגים והסדנאות שאת לוקחת.

ד נ י ת3

New member
שיחות שכלתניות עם גברים:

גירבוצים, גרפסים, הפלצות, וכדורגל. אה.. כמובן... והמכשיר החשמלי החדש שהם קנו.

bulb

New member
educated chattering with women

shopping ,kids ,shopping ,cooking ,shopping ,new tv series ,old tv series ,plain tv series ,shopping... and don't forget the new electronic toy they bought for their pleasure dear ,only lemmings jump to conclusions

magenta73

New member
בקיצור,

אפשר לנהל שיחה שכלתנית עם נשים וגברים כאחד. ויש נעלים בשני המגדרים.

בעעעעעעעעעעעעעעעע....../images/Emo67.gif

זה מה שיש לי לומר ...ולא אכפת לי אם זה לא נשמע שכלתני

Martinigirl

New member
אני לדוגמא

עוסקת באומנויות לחימה,אנחנו 4 בנות ו45 גברים,אחרי האימונים אנחנו גם הולכים לשתות,לאכול,ומבלים בכייף. סוג האומנות לא משנה,פשוט בתחום הזה,יש המון גברים ביחס לנשים. גם אופציה :)

Martinigirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח גם נכון. האמת אני עושה את זה כי אני פשוט מאד מאד נהנית. יש לי הרבה חברות,אבל יש לי תחומי עניין מסויימים,שאני מוצאת את עצמי הרבה פעמים בסביבה "גברית",זה תחום אחד לדוגמא.

למעלה