שאלה חשובה-כנסו

magenta73

New member
חברה שלי

לקחה קורס שנקרא "פוטבולוגיה".... זה איך שהוא קשור לאוני' הפתוחה, מנתחים את הכדורגל... לעומק... כן, כן. ים גברים.

Martinigirl

New member
../images/Emo13.gif גם אופציה

האמת? יש לי חברה רווקה,שנים היא מחפשת מקום עם גברים,פעם אחת היא נכנסה לחוג של אומנות לחימה,ואמרה לי,איפה הייתי עד היום? כמה גברים..אבל היא לא שרדה,כי היא הייתה צריכה גם להתאמן מן הסתם :) אם ננסה לפתוח את הנושא,יצוצו כאן הרבה סטריאוטיפים,של הגבר הטיפוסי והבחורה הטיפוסית. אבל עדיין,יש בגדול הרבה הבדלים בין שיחות עם נשים לשיחות עם גברים. לא רק בתכנים,אלא בצורת הניסוח,העומק,ומה חשוב ומה לא. טפשות/בורות/חוסר עניין יכול להיות אצל שני המינים,בכל תחום. עם נשים הרבה יותר כייף לי לנתח מצבים שאני עוברת,ועם גברים כייף לי בהיבט שהם נותנים לי לעיתים פרספקטיבה שונה מדרך החשיבה שראיתי עד היום (ואני עושה כמובן הכללה גדולה כרגע).

shaniza

New member
תגידי

וכשמתאמנים אחד על השני... יש כזה דברים שמזווגים בן ובת? ואם כן... הבנים מתאמנים ברצינות או שהם מפחדים על הבת זוג ולא משתמשים בכוח?

Martinigirl

New member
וודאי

בד"כ אני מתאמנת רק עם גברים. רובם יותר עדינים בטכניקה,שעובדת מולם אישה,מן הסתם. לרוב לגברים יש יותר כוח פיזי מהנשים,עובדה. אבל עם טכניקה נכונה,ישנם מצבים שכח פיזי פשוט לא קובע,וכאן יש לנו יתרון מסויים. אני תמיד לוקחת בחשבון שאם חלילה אותקף,זה יהיה על ידי גבר שיותר חזק ממני,ולכן אני גם מעדיפה להתאמן עם גבר שיותר חזק ממני,וגדול ממני (משקל וגובה).

Martinigirl

New member
איזו אומנות?

מעדיפה לא לרשום את השם שלה,אבל בכייף אענה על שאלות,אם התחום מעניין אותך :) :)

Martinigirl

New member
../images/Emo13.gif

אשמח לעזור לך,תוכל לכתוב לי במסר,איזו סוג לחימה אתה מעוניין :)

אנחנו הגברים מבלים במקומות בעלי

ענין בדרך כלל לנו לדוגמא -בקניות בםופר שאהוב עלי במיוחד. בתערוכות רכב מחשבים תעשיה אוכל .בסאונה בו אני מרכלים על בחורות כמה אנו לא יכולים איתם או בלעדיהם .בכדורגל וכדורסל שם אנו מנבלים את הפה ונותנים דרור לכל לחצנו שנאגר מכל השבוע. נושי אני ממליץ לך ללכת לחוג משיטי יכאטות מאוד מעניין שם תמצאי את מבוקשך .אבל תתאכזבי הגברים לא חושפים את שכלם ומחשבתם בשיחות בצוותא הם יותר בישנים ומאופקים . בעצם אני מציע לך תתמקדי בבחור מעניין ושנון במקום הרבה בחורים עדיף למענך...למענך..
..

כמה קורסים מועילים.......

נהיגה מונעת (רק אל תתפסי טרמפ איתם) קורסים של הסבות מקצועיות דרך משרד העבודה קורסי בישול (לאחרונה מסתובבים שם שפים חובבים) אמנויות לחימה ולא חשוב איזה נהיגת אופנוע מתקדמת (אם יש לך כזה) להצטרף למועדון האופנועים.... 98% שם בנים להצטרף לאוהדים של קבוצת ספורט כזאת או אחרת (חוץ מאנדה רמה"ש) קורס גלישה כזה או אחר (הרוב בנים) קבוצות רולרבליידס קורסים פיננסיים למיניהם (השקעות בורסה וכו') למען הסר ספק :) בכולם יהיו גם בנות

נזכרתי בעוד

קורס טכנאי מחשבים או להיות פריקית של GADGETS או קורסים של צילום דיגיטאלי ועריכת וידאו

orrin

New member
news flesh

גברים מרכלים לא פחות על ההיא בעבודה ועל זו שלא נותנת ועל החברה ו.... ואגב- הם בכיינים לא קטנים ואת זה אני אומרת לך כי הרבה מהחברים שלי הם בנים. שיחות שכלתניות כפי שהגדרת אותן לא קשורות למין אלא לאדם...

רק התגובות של הנשים כאן....

הוכיחו למה עדיין אני מחפשת חברת גברים:)) איף כל דבר חייבות להגיב לעשות מהומה. מה בן אדם לא יכול לקום להביע דיעה, השקפת עולם, רצון או סתם משאלה בלי שכל העולם ואישתו יגיב בצורה כזאת? רק בגלל זה מחפשת את חברת הגברים אין מה לעשות הם עדיין יותר מפרגנים, יותר אוהבים, ויותר חברים.

למעלה