אותה מכיון שעבר זמן די רב מאז שהודחה ודברים בוילה השתנו מאז, וגם סביר להניח שכרגע כשהיא רואה דברים מבחוץ (מה שאולי לא ראתה מבפנים) אז דעתה משתנה בהתאם לכך. חבל שהשרשור לא התבצע סמוך למועד בדחתה שאז היו מופנות אליה שאלות רבות יותר והתעניינות גדולה יותר. בכל אופן שיהיה לה בהצלחה ושרשור שאלות תשובות נעים.
עד כה זה נראה יותר מדי פוליטיקלי קורקט... וזה לא שאני מחפשת שהיא תשמיץ, אבל זה נראה יותר מדי תשובות מוכנות מראש ולא אמיתיות. עם כל הכבוד לעדי ויש כבוד. אבל היי.. SO BE IT
היא לא בהכרח שותפה לרגשות שיש לאנשים כאן... זה לגיטימי ישבו פה אנשים שבמשך 24/7 צפו בתכנית וגיבשו והביעו דעות חריפות על חלק מהמשתתפים - בין היתר בזכות/בגלל העובדה שהם לא היו צריכים לחיות איתם באותו בית... יכול להיות שגם את, אם היית משתתפת בתכנית, היית יוצאת בתחושות אחרות ממה שאחרים שצופים בתכנית היו מרגישים
וזה מה שגורם לתגובות שלנו להישמע כמו שהן. מבחינתה, אלו אנשים שהיא חיה איתם, זה ברור לגמרי שהיא לא תראה/תגיב כמונו. ואני ממליצה לך בחום פשוט לשאול אותה. *אני בטוחה שהיא גוללת לכאן וקוראת את דעתך, אז עדיף לנקוט בגישה הישירה.
כדמויות במשחק. הדברים שקורים שם הם אמיתיים, מה את רואה זה אמיתי. מוקצן בגלל הסיטואציה שהם נמצאים בה, אבל אמור להיות אמיתי. אם אכן היא חושבת שהכל מדהים והכל טוב וכולם מדהימים, סימן שאנחנו ראינו תוכנית אחרת או שהיא בתמימות, לא היה לה את המושג הכי קטן מה הולך שם.