תזכורת-עדי שחר מגיעה לפורום עוד שעה

סוזי, מסכימה עם כל מילה

לא מרגיש לי אמין, אין בדבריה שמץ של אמת, כי ברור שאת הדברים הרעים שנאמרו עליה היא יודעת, ולא הגיוני שהיא תהיה כל כך סלחנית ופוליטקלי קורקט.

לונדרון

New member
אי אפשר לשאול אותה על זה באיזה שהיא צורה?

מקסימום היא לא תענה ונדסקס על זה בפורום אח"כ...

לונדרון

New member
קייז את צודקת, אבל

אז לפחות את תוכלי להביע את דעתך ולדעת שהיא קראה אותה, גם אם היא לא ענתה/תענה.

דקל69

New member
רגע וסוזי, לדעתי התגובות המפרגנות והעדינות הן

ברובן בגלל הזמן שעבר מאז צאתה ובגלל היותה פחות טעונה מהדברים. ברור וידוע כי משתתפים שהודחו סמוך להדחתם נוקטים גישה קצת פחות רגועה לגבי מצבים ואנשים ששהו עימם. גם באח הגדול זכינו לראות יריבים ואנשים שהתעמתו ביניהם משלימים לאחר תקופה מאז צאתם ואפילו חברים (ליהיא ודנה, עמיר והשאר וכדומה). יש אפקט לזמן שעבר, הרגש והמטען מתפוגג וניתן לענות בצורה רגועה ושקולה, מה שלא בהכרח קורה לגבי אנשים שמרואיינים סמוך ליציאתם. במקרה קראתי ראיון עם לירון _סנו ז'אווינה) בעתיון מקומי סמוך לצאתה ובה היא לא היססה לפתוח פה ולספר על דברים שקרו שם ותחושותיה האמיתיות. אומנם היא לא פתחה פה ענק על ההפקה או המשתתפות אך בהחלט סיפרה על אנשים שהתאכזבה מהם תוך כדי צפיה וגם הביעה מרמור לגבי מצבה ובילה ולמי שגרם לכך. אולי גם האופי המופנם של עדי והרציונליות שבה גורמים לה להתבטא בצורה רגועה - כאילו הכל היה דבש בוילה, גם האנשים וגם המצבים.

ייתכן..

ובכל זאת. אגב, באח הגדול אני דווקא זוכרת כמה אירוחים.. אחד מהם של ליאם אני חושבת, שהיא לא היססה להגיד את מה שרצתה. שוב, לא ביקשתי אקשן והשמצות.

דקל69

New member
זוכרת גם זוכרת את האירוח של ליאם ובעיקר

את של יגאל שהיה מאוד טעון סמוך להדחתו והתבטא בכנות וחופשיות נגד אנשים וכנגד ההפקה. בספק אם היה טעון היום בגלל הדברים, הזמן מחזיר לפרופרציות ואם קיים איזה מטען הוא מתפוגג. גם אני לא מחפשת פיצוצים בתשובות אבל כאן אין טיפה רגש בתשובות, כאילו היא לא שהתה בוילה וכלום לא התחולל אצלה בגלל המצב הריגשי שלה, וכולנו ראינו אותה מתמוטטת ונשברת שם, אם בגלל מצבה ואם בגלל אנשים. בכל מקרה ,יפה שהיא נאותה להתארח ולהתייחס לפורום, שלדעתי הוא בין הפעילים והאיכותיים.

רגע רק רגע

Active member
די...די..

אפילו גנדי היה אומר מילה רעה בסיטואציה כזו. בתוך הוילה שמענו את עדי מעלה ביקורות כנגד אחדים מדיירי הוילה. ועכשיו, כשיצאה ונחשפה לאמת הביקורת נעלמה לה? לא קונה! הדוגמאות שנתת על האח הגדול, הן בדיוק הפוליטקלי קורקט שסוזי ואני מתמרמרים עליו. הרי כולנו יודעים שזה למטרות יח"צ. גם את יודעת זאת.

דקל69

New member
המממ, כבר העליתי תהיות לגבי האירוח לפני שהוא

התחיל... אבל לא נראה לי שהאירוח הוא מטעם ההפקה. כבר ציינתי שקראתי ראיון של לירון סמוך לצאתה שבו היא לא חשבנה ואמרה את דעתה האמיתית ללא סייגים או פחדים, היא גם חשפה את ההפקה הלא מאורגנת בכך שאמרה שבמסגרת חיפוש הבנות החדשות פנו אליה שוב (מכיון שעברו על המאגר של הבנות שפנו ולא שמו לב שהיא כבר היתה והשתתפה שם). לגבי התשובות הקורקטיות והמפרגנות - את זה צריך להפנות אליה, לפי התשובות זה נראה כאילו היא מעולם לא חייתה בוילה ועברה מצבים וקשיים עם עצמה ועם אנשים, והרי כולנו ראינו אותה נשברת ומתמוטטת, מסתבר שהיא התגברה ושכחה מהר

רגע רק רגע

Active member
הבהרה-

טענותי מופנות לתשובותיה של עדי ולא לתכתיבי הפקה. היו שאלות שלא נוגעות להפקה ועדי בחרה לדלג מעליהן או למכור לנו סיפור כלשהו < הכל נפלא... אני אוהבת אותה... היא בחורה מדהימה...>.

adiyon2

New member
באמת חשבתם שהיא תגיד את כל האמת

על מה שקרה שם ואיך היא מרגישה בקשר לזה?!, היא ענתה לשאלתי שלא צפתה בכל הפרקים, אני ממש לא קונה את זה. היא כנראה החליטה שלא בא לה להתפלש בחרא שהיה שם, זכותה. לנו חבל כי זה מאוד מעניין. היא ענתה שהרבה דברים (לשאלתי על ציר הרשע הישן) הם ידעו אבל לא ידעו שזה ברמה כזאת.

poseidon111

Active member
זו בדיוק הסיבה שביקשתי מקליי

לברר את האילוצים שבהם היא נמצאת מבחינת ההפקה, לגבי מתן התשובות.מה עוד שהיא מקווה לחזור עם "גלגל הצלה". היא נשמעת כמו קומוניקט של ההפקה.כולם יפים, כולם טובים, וכולם פועלים מהלב. מיותר, צר לי לומר.

אני יכולה לומר

מנסיון שלי עם אירוחים, גם כאלו שניהלתי בעצמי (לא בתפוז), יש הרבה אילוצי הפקה. לא יודעת מה לגבי מקרה זה.

לונדרון

New member
עלית על סוגיה מעניינת

אולי היא יודעת משהו שאנחנו לא יודעים עדיין...שצפוי להיות גלגל הצלה?

למעלה