ואוו

הוא מאוד שמן! סימן שהוא אחד מאפרוחי פטם! סוג זה מיועד לבשר! אם נותנים לו אוכל בשפע אז הוא משמין מהר! תורידי את כמות האוכל לחצי ותני לו להסתובב וללכת יותר אפרוח בגיל שלו אצלי לא יושב בכלוב! הוא תמיד מסתובב ואוהב ללכת הרבה ולגלות דברים חדשים במיוחד חרקים! :)

נופ18

New member
אמאלה

ידעתי שמשהו מוזר. אבל אפרוחי פטם לא קונים מחנויות לחיות לא
בדרך כלל מגדלים אותם במרוכז בלולים גדולים לפי מה שהבנתי. היום הוא יותר הסתובב,פשוט קשה שהוא יסתובב פה אין חצר פרטית זו דירה אני כל יום לוקחת אותו ללמטה בצהריים שיסתובב קצת בחולות. בעיקרון הוא אצלי עד שהרגל תחלים, אבל היא דיי החלימה וקשה לי לוותר עליו אבל אם זה ככה והוא משמין מהר בגלל זה אז אני אתן אותו למגדל תרנגולות [שאני אישית מכירה וסומכת עליו] וזה מה שכולם אמרו לי שהאפרוחים שלהם כל היום רק "חוקרים" דברים חדשים ושלי בכלל לא הוא כל היום רובץ וגם שאני לוקחת אותו במיוחד שיסתובב בחולות וכו' אז הוא יושב ליידי ולא עושה כלום ואני מכריחה אותו לרדוף אחרי קצת בכך שאני קמה ומתרחקת ממנו ואז הוא רודף אחריי. מה אתה מציע לי לעשות חוץ מלהפחית ולהסתובב יותר, בטוח שזה יעזור לו? אין עוד משהו שאפשר לעשות? אני מפחדת שהוא יפתח נכויות כמו התרנגולות שמיועדים לשחיטה שפשוט מתעללים בהם וכתןצאה מכך הם הופכים לנכים, וגם בגלל המשקל ייתר.

יש ויש

יש כאלו שמוכרים! אני זוכר שבפעם בשוק של שבת אצלנו מכרו כאלה! ואחרי כשבוע הם היו מתנפחים כמו בלון! אניאישית לא גידלתי גזע זה! אבל אבא שלי כן גידל! והוא אמר לי שבתוך כחודשיים הם מגיעים למימדים מאוד גדולים! ואז הם לא יכולים לעמוד יותר על רגליהם ואז אוכלים אותם :( מאוד טוב שהוא יסתובב! אצלי את האפרוחים לא אוכל לשחרר בחוץ כי הם יתחילו לרדוף שמה אחרי חרקים וכו! וזה דווקא מאוד כיף לראות אותם! אפשר פשוט להביא לו עוד חבר ואז הוא יאלץ להיות תמיד איתו! אבל במקרה שלך שאת רוצה לוותר עליו אז חבל....... תביא לו גירויים שיתחיל לרדוף אחריהם! תגדילי לו את הכלוב ושימי לו אוכל במקום שהוא רחוק ממנו שהוא יתחיל כבר לזוז!

נופ18

New member
אני לא רוצה לוותר עליו

פשוט אני רוצה שהוא ייגדל ויהיה בריא ואז לשחרר אותו כי מיילא אפרוח אני יכולה לשים אצלי אבל לא תרנגול גדול. שהוא יהפוך להיות ביינוני-גדול אני אתן אותו למישהו עם חצר מסודרת עם תנאים נוחים לגידול תרנגולות. כי זה מה שטוב בשבילו, אם אני רוצה לגדל אותו זה לא אומר שהתנאים שיש לי הכי טובים לו. ואני רוצה את הטוב בשבילו. והוא זז! חח כבר יום וחצי שהפחתתי לו את האוכל והוא יותר זז ומתנועע....בוחן את הסביבה.... אני נותת לו להיות חופשי בחדר שלי...זה שהוא עושה קקי לא מפריע לי פשוט מנקים אחר כך אבל הוא היום הסתובב בחדר שלי ובחן כל מיני דברים...ואפילו ניקר לי את הרגליים חחחח לקחתי אותו למרפסת שלנו והוא תפס קצת שמש ושיחק עם העדניות שיש על הרצפה חח ועוד כמה דקות אני אוציא אותו לחצר למטה שיסתובב קצת בחול ובאויר הפתוח. אני מקווה שלא יהיה לו את אותו גורל כמו לשאר הגזע שלו. כי לאכול אותו אני לא מתכוונת בשום אופן! חס ושלום.

יפה!

אני מאוד שמח לשמועעע מאוד!! שיהיה רק בהצלחה ! ושהוא יגדל ויהיה אחלה גבר! חח
אם את צריכה עוד עזרה את מוזמנת לשאול

נופ18

New member
כמה אוכל אתה מציע להביא לו ביום?

כמות כזו שהוא גם יהיה שבע וגם לא ישמין מעבר למותר.

כרמית46

New member
בקשר לאפרוח

הוא מאוד חמוד אבל תמעיטי באוכל שלא ימות!! הוא מאוד שמן

למעלה