לא מסכים ממש..
מלחמה זה דבר נצרך ובסיסי של בני האדם ולא תמיד יש למונעה. לפעמים התרפסות וכינון שיוויון לחלש ולאחר מביאים אותו לחוזקתו ולהתחלשות החברה שבה החזק חי, עד בוא היום שהחלש מתחזק ויש בידיו הכוח לשלוט בעזרת מוחות\דמויות\בני אדם אחרים הוא לא את הישר ולא גומל כפי שקיבל ותוקף. על מה שאת מדברת, חברה אנושית שבה אין מלחמות ורק שיוויון ולמנוע כל מלחמה וכל סכסוך, שוב פעם - אוטופיה. הלוואי וזה יהיה קיים, אבל צאי מהסרט שלך, זה לא יקרה לעולם, לכן יש מלחמות שיש לבצען בצורה הכי לא מוסרית, להרוג כמה שיותר ולכבוש כמה שיותר כי בסוף החזק שורד ואל לנו במיוחד העם היהודי להיות יפה נפש לאחר ההיסטוריה הכואבת שעברנו על בשרנו והצלקות ההיסטוריות שעמנו סוחב בגורלו לעולם ועד. האדם הוא טורף. הוא גם אוכל כל, וגם טורף. הוא טורף אמנם בעזרת מוחו ולא בעזרת מלתעותיו כי את מזונו הוא משיג בדרך עקיפה אל הלוע ולא בנגיסה בבשר החי, אבל הוא סוג של טורף. זה טבעי לגלוש באינטרנט, ועוד איך, הרצון לשאוף עוד מידע ולדעת ולשוחח עם אנשים, להתפתח ולראות ולדעת, זה מה שהאינטרנט נותן והוא ממלא צרכים טבעיים של בני האדם. תחום המוסר של בני האדם היה מפוקפק מאז ומעולם, אם זה מימי האדם הקדמון, או תקופת התנ"ך או ימי הביניים או העת החדשה או כל תקופה בהיסטוריה שתביאי. גם לגדל בתוך כלובים, להרוג בצורה מסחרית, לארוז ולהקפיא ולמכור בסופרמרקט ואז אדם אחר בא וקונה בכרטיס אשראי זה טרף. פשוט טרף משוכלל של חברה משוכללת מתוך חשיבה כלכלית, נוחיות, סדר, וזמן. שיקול הדעת המוסרי גם אומר, אני אצוד אותו והוא לא יצוד אותי, אני לא אכחיד אותו למען יהיה ממנו עוד ועוד, אבל אני אמשיך לצוד. כי אני צריך להתקיים, ואני הכי חזק, בתודעה כמובן. זה היה השיקול המוסרי מאז ומעולם של בני האדם, וזה מתיישב עם דרך הטבע. מצטער ללמד אותך, אבל בני אדם בחיים לא הרגו חיות בידם החשופות מלבד מקרים מאוד בודדים בהיסטוריה האנושית, ככלל הם תמיד השתמשו בנשקים, אם זה חניתות ואם זה מקלות, ברזלים, מלכודות, בורות, וכו' וכו'. בני אדם לא אכלו בשר נא מעולם מלבד אוכלוסיה קטנה מאוד המכונים 'קניבלים' קבוצה אנושית אשר קיימת עד היום אבל הצטמצמה בצורתה ובמספריה עקב המודרניזציה, עדיין קיימת בחלק מזערי ופעוט במדינות המערב, ובחלק קטן גם באפריקה ושבטים באמריקה ואסיה. זאת דרך לא טבעית. בני האדם מאז ומעולם צדו את בשרם בעזרת המוח האנושי, ובישלו, שרפו, טיגנו אותו ואכלו אותו חצי נא או עשוי. למה להתנגד לחליבת פרות? אני בעד להשיג מבע"ח כל מה שאפשר, אם אפשר לאכול את הביצים של התרנגולת לפני שחיטתה, אז למה לא? ואם אפשר להוציא חלב מהפרה לפני השווארמה אז למה לא? ואם אפשר לאכול כבש ולהנות מהצמר שלו, אז למה לא? ממתי האחד נוגד ת'שני? את ממש טועה, ובגדול. "כי אף חיה בטבע לא צורכת חלב של חיה אחרת" , להזכיר לך? אנחנו בני אדם ולא חיות, אנחנו קצת יותר מתוחכמים והצרכים שלנו יותר גדולים וגם התודעה שלנו, בגלל זה אנחנו מפותחים יותר ומתפתחים יותר.