ואני יכול להראות לך בנאדם
בן 90 כיום. מעשן מרלבורו אדום כבר 70 שנה. אוכל בשר, שותה אלכוהול מדי פעם, לא רזה בלשון המעטה. בנאדם שמחייך ואוהב לשמוח ולהצחיק ולצחוק, והוא חי כמו שור עד היום בצורה צלולה ומתפקד ובריא יחסית לבנאדם בן 90 כמובן. אז מה את אומרת על זה?! כל המחקרים האלה שווים לתחת, בסוף כל אחד והגוף שלו, כל הבולשיט הזה רק מונע מאיתנו את הנאות החיים ודופק לנו את הראש. זה מזכיר לי את כל הדוגמניות שמרעיבות את עצמן כי רזה זה יפה, ומה בסוף? בסוף נדפק להן הראש והן צריכות פסיכיאטר, והן נדפקות כי הן ניסו לשנות סדרי עולם ולחיות בצורה לא נורמלית. תחיי ת'חיים כמו שהם ותשתדלי לא להמציא את הגלגל מחדש. ועוד משהו, אני לא מאמין להרבה מחקרים והרבה הודעות של הרבה אירגונים כי מה שמשחק תפקיד היום בעולם זה כסף ומה שמניע את החברות האלה זה כסף כסף ושוב פעם כסף, הכל פוליטיקה, הכל כסף. צאי מהסרט, את חיה בעולם מזויף. אם מחר היו רוצים להשמיד חלק מהאוכלוסיה, אז היו מוציאים הצהרה שציאניד משמיד את חולי האיידס למשל, ובן רגע הייתה נמחקת רוב אוכלוסיית האיידס בעולם, אז חלאס עם השטויות וחלאס להביא בולשיטים שלא מועילים. כמו שמחר אני אבוא ואגיד לך, מחקרים רפואיים מוכיחים כי אנשים צמחוניים סובלים יותר מאנמיה וחוסר בבי 12 וחומצה פולית ויותר חלשים וכו' וכו' וכו' יש אלף ואחד ואולי מאית מהם נכונים וגם חלקית..