... זה היה צפוי.
י יפית פית פית New member 11/1/07 #35 שקרנית זונההההההה ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זאת חברה?
ל לIמדת לעIף New member 11/1/07 #33 בהמה כחלחלה שלי כלהכבוד עלי והצליחי ו... היה כיף היום בתפוזאנשים תודי!
ג גיא באר New member 12/1/07 #50 לא היה ולא נברא לא היה,ולא יהיה שום שיתוף פעולה בין היהודים לבין מאיה בוסקילה. יום טוב.
ס סבסטיאן נאבד New member 12/1/07 #51 ../images/Emo121.gifאתם ממש עושים לי את היום../images/Emo9.gif קודם אורית בהריון, ועכשיו ניפצת את השמועה ההזויה הזאת.. רק תגידו שהאלבום יוצא מחר וזה מושלם
../images/Emo121.gifאתם ממש עושים לי את היום../images/Emo9.gif קודם אורית בהריון, ועכשיו ניפצת את השמועה ההזויה הזאת.. רק תגידו שהאלבום יוצא מחר וזה מושלם
ל לאונרדו החייל New member 12/1/07 #53 היי גיא../images/Emo13.gif למה הוא לא אדום??? גיא דפקתם אחלה הופעה אתמול סליחה שלא יצא לי להגיד לך שלום בסוף המאבטחים הגזימו הפעם. בכל מקרה שיחתם אותה וממש נהנתי להיות מולך ולשמוע את הסולואים המצוינים שלך. בעיקר בהזמן שלך. שיחקת אותה
היי גיא../images/Emo13.gif למה הוא לא אדום??? גיא דפקתם אחלה הופעה אתמול סליחה שלא יצא לי להגיד לך שלום בסוף המאבטחים הגזימו הפעם. בכל מקרה שיחתם אותה וממש נהנתי להיות מולך ולשמוע את הסולואים המצוינים שלך. בעיקר בהזמן שלך. שיחקת אותה
L LightbuIb sun New member 12/1/07 #57 הוא לא היה באדום כי כבר יש לו כינוי מואדם, שבו יש את שמו באנגלית...והפעם הוא הגיב בכינוי "גיא באר" בעברית. זה הכל
הוא לא היה באדום כי כבר יש לו כינוי מואדם, שבו יש את שמו באנגלית...והפעם הוא הגיב בכינוי "גיא באר" בעברית. זה הכל