דברים שיכולתן לנצלש

yael0000

New member
MCNEWS|../images/Emo211.gif

מקווה שלא תהרגו אותי אבל אמממ אני שמחה לבסר שדאגי עבר טסטס "Dougie passed his driving test today Sam xx "

../images/Emo41.gif חנויות בגדים מאאאגניבות ../images/Emo8.gif ../images/Emo41.gif

אז ככה.. עיינתי בתמונות ששמתן פה, עברתי בערך על שלושה חודשים (כןכן. אני קצת משועממת) האמת שבכלל רציתי לחפש תמונות של דאגי (
) אבל יצא שגם ראיתי המון תמונות של בנות פה מהפורום... ופשוט התאהבתי בבגדים שלכן חחח זה ממש דומה לסגנון שלי וגם הלק, הנעליים בכלל כל הסיגנון חח התלהבתי מאוד מהסיגנון של "butbut" מיוחד ויפה ויש לך תמונה שהלק שלך בדיוק כמו שלי חחח עשית אצבע אחת שחורה אחת ורודה כמו אצלי =] אבל לא בשביל זה פתחתי שרשור חחח רציתי שתכתבו איפה אתן בדר"כ קונות את הבגדים- שמות של חנויות/שווקים וכו'.. יהיה נחמד לשמוע ולשתף :] אני מקווה שבאמת יהיו שיתוף פעולה חח לילה טוב
.

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאה, יכולת לנצלש או משהו.

מזל"ט לדאגי, שיעשה לי סיבוב באוטו

purple floyd

New member
האם נפהכנו לפורום אופנה? ../images/Emo12.gif

בואנה בנות, איזה מחמאות אתן מקבלות D:

butbut

New member
../images/Emo24.gifסבבה-שאגב יש לי כרגע לק כחול-תכלת

כזה על היד..בקרוב אני ישלב בו גם שחור ואז זה יהיה אצבע אחת כחול-תכלת ואצבע שנייה שחור-וככה לכול באצבעות:] XD אממ..טוב נשתף פעולה=] בעיקרון את הבגדים שלי אני מכינה משל עצמי-אני קונה המון גופיות,ומשלבת אותם עם הכול. אני מכורה לשוק[שבנתניה],ולחנויות בת"א.. אני לא אוהבת מותגים-לא סובלת! ><אני אף פעם לא מוצאת בחנויות כאלו משהו לקנות.[מוזר קצת לא?] ככה שאין לי חנות מוגדרת-בעיקרון זה אם אני אוהבת אז אני קונה:] ובקשר ללקים-אני אוהבת שחור וורוד מרקר-זה שילוב יפה:]

???../images/Emo2.gif

איזה שוק יש בנתניה??? זה מזכיר לי משו מה זה מצחיק.. אני ועוד שתי חברות שיחקנו מונופול ועברנו מלא פעמים על נתניה ואף אחת לא קנתה אז החלטנו שזה חור שאף אחד לא נכנס אליו ועשינו עליה חרם ואף אחת לא קנתה את נתניה..XDDDD ד"א גמאני לא מוצאת כלום בחנויות של מותגים, וחושבת ששחור וורוד פוקסיה זה יפה ביחד
אה.. ואני גם מאוד אוהבת את הסטייל שלך ושל אורצ'ה..

butbut

New member
יש את שוק-הכרמל[או שלא קוראים לו ככה] הוא

נמצא באיזור התעשייה של נתניה. והוא פתוח רק בימי שלישי-ושישי. הוא שוק מצחיק כי יש בו פולל בגדים לערסים וסטייליסטים..אבל תמיד אני מוצאת שם גופיות שאני ממש אוהבת או חולצות. [בעיקר פסים-או חולצות שחורות קצרות עם ציורים קטנים]. XD

שוק הכרמל הוא בנתניה????

בחיים לא הייתי עולה על הרעיון הזה. חכם מדי בשבילי XD
לא ידעתי>< אבל אני עדיין חושבת שנתניה זה חור אני אלך לראות מה זה..
[אם זה מצחיק אז למה לא? XP]

butbut

New member
יש כמה שווקי כרמל בארץ..אחד מהם זה בנתניה..

חחח זה שוק נחמד-שווה הצצה=] XDD

טוב, אני סומכת עלייך ../images/Emo8.gif

וחיפשתי בגוגל איפה זה ונראלי שיש גם אחד בת"א אם אני לא טועה.. וחוצמיזה- איפה זה בנתניה? תודה XP

butbut

New member
קשה להסביר-כי זה באיזור התעשייה כזה.

וכשמגיעים לשם פשוט נכנסים אל אחת המסעדות ושואלים מישהוא איפה זה-כי זה כמו "מוחבא" כזה. זה ליד הום-סנטר..ממש מולו. בכול אופן-עדיף לשאול [למי שלא יודעת איפה זה] XD

אוקיי!../images/Emo9.gif

אני אשאל מישו, אם אני אצליח להגיע לשם!XDDD אני לא ממש טובה בכיוונים!

XD.. אני פעם עשיתי אצבע שחור ואצבע

ירוק חייזרי כזה
תאמיני לי שסגול שחור יותר טוב..
למרות שזה היה די חמוד

butbut

New member
גם אני! וזה יצא לי מהמם! אבל עם סגול כזה>>

[שבתמונה] או סגול מרקר:]

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif

פעם חברה שלי הייתה מסטולה מעייפות אז היא סתם מרחה לקים על האצבעות שלה XDDDDDDD (אצבעות, לא ציפורניים, אצבעות.) זה היה אחד המכוערים XDDDD ישלי לק ורוד-כתום-מרקר-פלמינגו (בקיצור, לא מוגדר), על האגודל כבר חודש וזה לא יורד XDDDDDDDDDDD

למעלה