דברים שיכולתן לנצלש

זה דווקא ממש לא מוזר...

גם אני בדר"כ לא מוצאת בגדים בחנויות מותגים וגם לדעתי יותר יפה לקנות בשווקים וכו'-יותר מיוחד. משהו שהוא מותג סביר להניח שלא יהיה מיוחד כי לכולם יהיה אותו כל היופי זה ללבוש בגדים משל עצמך-שלאף אחד אין ואת האמת גם לי יש פ-ו-ל גופיות שאני משלבת אותן עם ג'קטים, צעיפים, ג'ינסים מגניבים עם חגורות יפות וכו'-מגניב:} ואני מתה על ורוד ושחור יחד חח זה קטלני

butbut

New member
../images/Emo191.gifXD אבל יש לי המון חולצות שאני מכינה

לעצמי.. אני מתה על חולצות רגילות[טריקו]+טוליפ [במליון צבעים].. אני יראה לך אחת שעשיתי לא מזמן >> [סורי על האיכות הגרועה-המראה הייתה סופר-מלוכלכת ואני גיליתי את זה ר אחרי שזה הגיע למחשב XDD] והייתי חייבת לצנזר את החלקים שיצאו גועל בגלל האיכות הגרועה ><

יא :]

איזו מיוחדת.... חבל רק שלי אין כישרון בלצייר כל מיני דברים על חולצות
ייצא לי עקום ומעוות.... ניסיתי פעם לצייר על אולסטאר ויצא מכוער X:

butbut

New member
אם אני מצלמת לך את הנעליים שלי[זה אולסטאר

אבל בחיקוי-הגעתי למסקנה שאני מעדיפה את החיקוי על פני האולסטאר שאמא שלי רצתה לקנות לי ><]. הן מקושקשות-עם פול פול ציורים של כול מיני דברים מצחיקים:]

talosh1234

New member
לא מתה על השוק הזה XD

אני אוהבת את בצלאל או איך שלא כותבים .. בת"א .. אבל גם את כל החנויות בבוגרשוב ושנקין וכל אלה . . .

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifרקעים של דאגי:)

יש שלושה שהכנתי, כולם נמצאים פה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=448694 אה, תגיבו אם בא לכם, חשוב לי לדעת מה דעתכן עליהם.

ואיי הם ממש אחלה ^^

אגבבב - דיפדפתי בבלוג שלך - הוא ממש חמוד ומושקע ומי שאמרה לך שבחלק מהתמונות אין זום אז היא ממש לא יודעת כלום קוראים לזה פוקוס והוא דווקא דיי בסדר

butbut

New member
חחח אני כבר הגבתי לך ^^[את פשוט מוכשרת

אני גרועה בעיצובים ><]

GalJudd

New member
גם אני כבר הגבתי לך.. הם פשוט יפים! ושמתי

את המסינג'ר שלי גם בתגובה שלי ואני ישים גם פה- אני רוצה שתשלחי לי אותם בזמנך הפנוי ^_____^ [email protected] תודה :)

חצמבוש

New member
:O

OMG אני לא מאמינה שהוא לא ניתקע בשום עמודXDDD אני זוכרת איזה כתבה אחת בראש 1 שטום כתב שהוא היחידי בבית עם רישיון ושלדני עומדים לקחת כי הוא נוהג יותר מידי מהר ניראה כמה זמן דאגי יחזיר מעמד עם זהD:

purple floyd

New member
מזל טוב קולולולו D:

ויגיד העם [מינימום קהל המעריצות]- הללויה

O0NoNi0O

New member
מה הוא בן עשרים ואין לו רישיון?

באמת? איזה מוזר. מאיזה גיל מותר להם לנהוג באנגליה?

rox love BSM

New member
זה לא הטסט הראשון שלו

הוא עשה אחד וכמעט דרס איש זקן XDDD חוץ מזה שלא היה לו זמן ללמוד בגלל הסיבוב הופעות

למעלה