דברים שיכולתן לנצלש

שוליטה

New member
../images/Emo207.gif אעההההההה OMG

כרגע הזמנתי באמזון את ה-DVD של MITO *#%&)#)(*$$& חהחהח אני בהיפר עכשיו!!! *אזהרה אני הולכת להתלהב ולחפור* אני מנסה כבר במשך חודשים לשכנע את ההורים שלי להזמין משו מאמזון וסופסוף הם הסכימו!!!! אז זה יגיע למשרד של דוד שלי בארה"ב ושהוא יחזור לארץ (בסוף שבוע) הוא יביא לי אותו!!!!! יופידי פו איזה כיף DDDDDDDD::::::::::::::: אני הכי שמחה בעולם עכשיו!!!!!!!!!1 3> סליחה על החפירה המתלהבת ^^

אוייי איזה כייייף לך - מזל טוב ^^

ההורים שלי לא מסכימים בכלללל ולא נראה לי שיש מצב שהם ישתכנעו אי פעם הם אומרים שאין מצב בחייים שהם קונים משו מהאינטרנט דרך כרטיס אשראי ואני אומרת להם "אבל זה אמזון כול העולם קונה שם!" ועדיין הן לא משתכנעים
טוב יש לי עוד חצי שנה יומולדת אז נראה לי שאין בררה אלא לבקש רק ביומולדת ואז הם יהיו חייבים לקנות לי או שאני כבר אבקש מסבתא וסבא או משו אעאעעעעעע חייבת להוציא כרטיס אשראי צעיר!! - זה בכלל תופס באמזון? אפשר לקנות איתו גם באינטרנט? בחו"ל? מישהי יודעת? *סורי על החפירות
*

כייפלךךך DDD:

מזל טוב חיחי ^__^ אני כ"כ מבינה אותך, גמאני הייתי ככה כשהביאו לי XD [ נו הייתי חייבת לדחוף לפה את זה שגם לי יש ת'DVD, שוט מי.
] אבל בחיים לא יסכימו להזמין לי מהאינטרנט, ויש עוד דברים שאני רוצה.
* אני לא מאמינה שגם פה חפרתי. ><" * בקיצור, תתחדשי ותהני לך *מראש*

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifתראו מה אפשר לעשות בקשר למפגש..../images/Emo26.gif

אוקי, אני לא יודעת אם לרוב הבנות פה יש שביתה..
נגיד, אפשר לפתוח שרשור וכל אחת תשרשר
או
אם ישלה שביתה. אם באמת לרוב הבנות יש שביתה אז אפשר לתכנן על יום והכל, אם השביתה תסתיים אז פשוט נבטל, זה לא כזה סיפור. אבל אם לרוב הבנות אין שביתה/הן לומדות חצי יום אז אפשר לחכות לכן! בדר"כ המפגשים מתחילים בשעה 12 ואנחנו נשארות בעזריאלי עוד כמה שעות טובות! וגם אנחנו הולכות אח"כ לדיזנגוף סנטר אז זה לא בעיה להגיע לשם גם.. ואני יודעת שיש כמה שלא יכולות [כגון מכללות/אוניברסיטה/צבא..] אבל לא בכל מפגש כל בנות הפורום יכולות להגיע! יהיה עוד מפגש בחנוכה ואנחנו נורא רוצות לעשות.. אם אתן לא רוצות נראה את זה לפי ההצבעות בשרשור! חשוב!
זה לא משפיע על המפגש של חנוכה! זה שיתקיים מפגש בשביתה לא מפריע לחנוכה, אלא אם כן אתן לא רוצות להיפגש שוב
XD אז מה אתן אומרות?

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif וסיוני כפרות, בחופש חנוכה יהיו לנו

השלמות, שבתנו יותר מחודש.... בטוח יהיו השלמות. ככה שלא נראה לי שהשובתות יוכלו להגיע למפגש פורום בחנוכה. X:

Simple Girl 182

New member
../images/Emo207.gif יש לי מואמץ חדש ../images/Emo27.gif../images/Emo55.gif

זאת מאיה הדבורה
תכירו
ועוד משהו שאף אחד לו הגיבה לי ואני תשובות! תכירו את הדובי שלי
חברה שלי אמרה שהוא נראה ככה כמו דאגי.. הם באמת דומים?

m o r 1 0 2

New member
קודם כל,,תחדשי../images/Emo9.gif,העניבה מדהימה|לב../images/Emo168.gif

הוא מזכיר את דאגי,אבל דאגי יותר חתיך

just orr

New member
היי מאיה D:

חחחחחח מה, זה קופי דאגי
בעצם... להה דאגי קצת יותר גבוה. XDD

butbut

New member
../images/Emo207.gifמה עם הסיגנים?