דברים שיכולתן לנצלש

i cuddled tom fletcher because he asked me to

חחח איזה חמוד זה!! בשמחה אני אתחבק ואתכרבל איתך!! רק תבקש!!! XDDD

roni poynter

New member
חח יצא לי מצחיקק...אבל איזה כיףף=]

I Made Love to Dougie Poynter Because we're having an affair חהחהחה...XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיי קאדלד טום פלטצ'ר ביקז

איי לאב הים <:

sweet shir

New member
תמיד יוצאים לי חרא! XD

ישלי כמה צבעים אהובים~ I Have a crush on Tom Fletcher Because we are in love. I Have a crush on Tom Fletcher Because he asked me to (איזה כאפות הוא יצא )XDD I Have a crush on Tom Fletcher Because we're amazing like that. ו.. אחרון חביב (מה?! ישלי 4 צבעים אהובים! סגול, ורוד, שחור ואפור
): I Have a crush on Tom Fletcher Because I love him.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif"איזה כאפות הוא יצא"XDDDDDDDDDDD

זה בגלל שהוא קיבל ממני את החינוך הטוב ביותר
~מוחעחעחעחע לי יצא טוב הסמיילי ולא
כמו שלך יוצא
~

יעליקק

New member
ייצא לי כמו שלך ייצא little sapir !

חחח תמיד ידעתי אני אתחתן עם טום, אבל הוא יבקש ממני ? איזה כיייף D:

אעא איזה חמווד! ../images/Emo99.gif

I Married Dougie Poynter Because he asked me to איזה מותק של משפט!
ד"א, החודש - אוקטובר, האות - D, הצבע - סגול

מגניב, גמאני אנסה.../images/Emo3.gif

November - I Have a crush on
D - Dougie Poynter Blue - Because he loves me = I Have a crush on Dougie Poynter Because he loves me .I wish

butbut

New member
../images/Emo207.gifצריכה ת'מייל של ראש 1 [שוב]+כתבה חדשה

XDD החלטתי לכתוב עוד כתבה[טיפה יותר קצרה מן הראשונה-כי בראשונה שכחתי לספור את המספר מילים ><]. הכתבה נקראת: אפשר להגדיל את אמא בשקל-תשעים?. היא מספרת על השוואה שבין אימהות לתרנגולת.[אה-אה]ואימהות בכללי
*אני חייבת להוסיף שהיא הייתה צריכה להיות הרבה יותר ארוכה-אבל הם ביקשו 800 מילים ואני חרגתי מזה[כנראה שזרמתי יותר מידיXD].
אתן יכולות לקרוא את זה כאן: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=177269 ומי שרוצה לקרוא את הכתבה הראשונה: היא נקראת:מישהו אמר פוני-אימו ולא קיבל? והיא מספרת על ההכללות והכינויים והפוזות החדשות שנוצרו כאן בארץ-במילה אחת-זה בולשיט! ואני הוכחתי את זה.
אתן יכולות לקרוא את זה כאן: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=177269&blogcode=7808150 נקווה שהכול לחיץ><
עכשיו נשאר רק להחליט-מי יותר מוצלחת מבין השתיים?
XDD

mcfly danna

New member
בוט'!!!!!!!!!!

זה ממש ממש ממש ממש יפה.... אני אהבתי את 2 הכתבות מאוד מאוד.. גאד אני שונאת אותך, את כותבת מדהים, שרה, מציירת, תיכף תגידי לי שאת יודעת לעשות צעד תימני! {חח ריקודי עם...} בקיצור, אין לי כח לחפור יותר מדי, זה יפה, את מוכשרת, ואני צריכה חיים...

למעלה