ו

../images/Emo207.gif ו ../images/Emo32.gif

כי השרשור למטה עמוס D: . אני צכה עזרה בקשר להופעה של סימפל, סבבה קיבלתי את הקוד והכל ואז מתקשרים כדי להזמין כרטיסים, ואז מה קורה ?!
חחח עם מישהי הזמינה בבקשה שתגיד לי על מה דיברתם ואיך זה הולך כי אני לא מבינה כלום . ואיך אפשר לקחת תכרטיסים ? כאילו הבנתי שלוקחים אתזה שמה, אבל פשוט אומרים את השם שלך ?

שרונוש42

New member
../images/Emo207.gifיש לי שאלה ../images/Emo9.gif

האם המאומצים האלו תפוסים?
אני אודה למי שתענה לי בקרוב D:

שרונוש42

New member
תודה ! אז הם המאומצים שלי D:

ושמים אותם כאילו כל פעם בהתחלה של הנושא? או שצריכים לעשות משהו שהם יופיעו בהתחלה של הנושא?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifסקסי ../images/Emo6.gif תחדשיי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שרונוש42

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo25.gifלא ראיתי שרשמת את זה ../images/Emo69.gif

תודדה לךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruth Fletcher

New member
|נצלש../images/Emo62.gifשאלה.

מישהי מכירה את הפיק של בוט (בת אל)? קראתי אותו פעם,כשצור הראתה לי אותו ואני ממש רוצה לקרוא אותו מההתחלה.. אני יודעת שהתווך פרסום שלו היה לפני שנתיים בספטמבר-אוקטובר 2007 (9.2009-10.2007) ונגמר בשנה שעברה בסביבות חודש פברואר-מרץ (2.2008-3.2008) היו בפאנפיק 51 פרקים. פעם היא פרסמה הודעה עם קישורים לכל הפרקים אבל פירמטו לי את המחשב אז איבדתי את זה ): אני ממש ממש אשמח אם מישהו יוכל למצוא את הפיק. אגב קוראים לו: יא-בייבי סורי על החפירה ^^ רות 3>

Bleed for Me

New member
א. קבלי ח"ח שפתחת שרשור חדש..

למרות שהוא לא כזה עמוס ועכשיו על גבי הדף הראשון של הפורום יש 3 שרשורי OFF.. ב. לגבי ההופעה, את מזמינה כרטיסים עם מספר כרטיס אשראי ונותנת להם את מספר הכרטיס..והם אומרים לך ששבועיים מיום ההזמנה הכרטיסים יחכו לך אצלם (ברח אבן גבירול 90, ת"א.. אם אני לא טועה..) והם נותנים לך מספר הזמנה..אני מניחה ששם הם יבקשו לראות תעודת זהות, את כרטיס האשראי והפלאפון (למקרה והזמנת דרך פלאפון) או משהו כזה..את גם יכולה בתחילת אוגוסט פשוט ללכת אליהם ולקנות דרכם את הכרטיס וזה יחסוך לך 15 ש"ח רק אני לא יודעת אם המבצע של פלאפון עובד ככה..צריך לשאול את הדרן... בכל מקרה אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול אותי פה\במסר\במסנ...

../images/Emo109.gifאממ ככה אני הזמנתי:

יש לי את הקוד מהאסמס, ואז מתקשרים להדרן (המספר באתר) ואומרים להם שאת רוצה כרטיס לנונסטופ מיוזיק, באיזה יום את רוצה, ואם את לקוחת פלאפון או לא... רצוי שגם ההורה עם הכרטיס אשראי יהיה בשיחה כי אז מקריאים להם את הקוד מהאסמס ואת הפרטים של הכרטיס אשראי. אחר כך אמרו לי שסבבה יש לי כרטיס וביום של ההופעה אני מגיעה לקופות שם בגני התערוכה, מביאה צילום של הכרטיס אשראי שאיתו שילמתי, כשהמספר כרטיס בולט וקריא או להביא את הכרטיס עצמו אבל זה לא מומלץ ^^ וזהו אז מביאים לך את הכרטיס

../images/Emo109.gifזה בסדר אני לקחתי מסבתא שלי../images/Emo6.gif

כאילו רק שאת באתר של פלאפון צריך את הפרטים של בעל הפלאפון...

למעלה