כתבה על מקפליי
הבנים מפרגנים זה לזה: דני ג'ונס: "דאגי הוא המלשין הכי גדול בעולם. אל תתקרבו אליו" דאגי פויינטר: "כשזה מגיע לבנות - אני לוזר מוחלט" "טום חושב שאני טיפוס מוזר מפני שאני כל הזמן משמיע קולות" "הארי איים עליי שהוא יהרוג אותי, כי הוא רוצה לתפוס את מקומי בלהקה ולנגן בס" הארי ג'אד: "כשאנחנו הולכים לישון בלילה, טום מחכה שאירדם לפניו, מפני שהוא פוחד שאתגנב למיטה שלו" XD טום פלצ'ר: "דאגי הוא החמוד עם הבייבי-פייס, הארי דומה לדוגמן וכולם מתים על דני. רק אותי אף אחד לא אוהב" הבנים מקשקשים שטויות: דני ג'ונס: "אני מאוד פוחד מדברים שעשויים מזכוכית. תמיד נראה לי שהם ישברו" "יש לנו המון מעריצים, אבל מה שמוזר זה שרבים מהם בקושי שמעו שירים שלנו" "כן, אני קונה את התחתונים שלי בסופרמרקט. יש למישהו בעיה עם זה?" דאגי פויינטר: "אמא שלי תמיד כועסת עליי בגלל שאני לא מנקה את הקקי שהכלב שלי עשה בחצר. אבל זה בסדר, כי השמש זורחת למחרת והקקי מתייבש" "ג'יימס בורן הוא אחד הטיפוסים הכי מוזרים שאני מכיר. לא רק שהוא בטוח שבעתיד כולם יגורו מתחת למים, הוא לפעמים מסוגל לבהות בך ללא הפסקה במשך שעות!" "אני רוצה לחזור בגלגול הבא כחזייה" XDDDDDDDDDD "התלבשתי באותה צורה לפני שהצטרפתי למקפליי. בעצם, התלבשתי יותר יפה!" "אם הייתי יכולה, הייתי מכניס את כף הרגל שלי לפה!" הארי ג'אד: "תאמינו לנו, אנחנו לא להקה סקסית" "בזמן הפנוי שלנו אנחנו אוכלים הרבה פיצה ומשחקים באקס-בוקס. מה רע?" הבנים על ההצלחה והתהילה: טום פלצ'ר: "מה שהכי מפתיע אותי זה שיש בנות שמעריצות אותנו, כי יש בנים שנראים יותר טוב מאיתנו" אווווו3> דני ג'ונס: "אני לא חושב שההצלחה כל כך שינתה אותנו. היינו מוזרים ונשארנו מוזרים. אז נכון, מזהים אותנו ברחוב וכל זה, אבל אנחנו לא הולכים למסיבות של מפורסמים ומשחקים אותה סנובים" דאגי פוינטר: "אנחנו בסך הכל ארבעה בחורים שמנגנים בלהקה, לא יותא מזה. אנחנו גרים ביחד כבר שלוש שנים, וזה עוזר לנו להישאר עם הרגליים על הקרקע ולא להיסחף" הבנים על נשיקות וריקודי סלואו: דאגי פוינטר: "אני אף פעם לא רוקד. זה מביך מדי" טום פלצ'ר: "מישהי פעם כמעט אכלה לי את הפנים וליקקה לי את האף. אין לי מושג מה עבר עליה" "רקדנו במטבח. החברה שלי התלוננה שמעולם לא רקדנו, ופתאום שמו שיר סולאו ב-MTV אז היא הכריחה אותי לרקוד איתה" הארי ג'אד: "רקדתי במסיבה עם בחורה שהיתה מבוגרת ממני בכמה שנים. רציתי לנשק אותה כבר הרבה זמן, אבל כשזה סוף-סוף קרה גיליתי שהיא מנשקת זוועה. היא נשכה את הלשון שלי וזה מאוד כאב" "זה היה בנשף החורף בבית הספר, כשהייתי בן 13. רקדתי עם 36 בנות שונות באותו ערב והרגשתי הכי כלי בעולם" הבנים מדברים על פרידות ובנות: טום פלצ'ר: "נפרדתי מחברה שלי (טום לא רוצה להסגיר את שמה - ע.ו) אחרי 11 חודשים שבהם היינו יחד. זה היה ביום האחרון של בית הספר. ידעתי שניפרד, מפני ששנינו עברנו ללמוד במקומות שונים ולא יכולנו להמשיך להיפגש. זה קרה על הרציף של הרכבת והיא פשוט אמרה 'גמרנו'. כל החופש נהרס לי ולא הפסקתי לבכות. היום אנחנו ידידים טובים" הארי ג'אד: "היו לי שתי מערכות יחסים בנות חצי שנה כל אחת" "הלב שלי נשבר כאשר חברה שלי בגדה בי עם החבר הכי טוב שלי. זה הרג אותי. אבל מאז, בכל פעם שנפרדתי ממישהי, הצלחתי להתגבר על זה" "אסתפק בכל אחת מגירלז אלאוד, לא משנה מי" דאגי פוינטר: "מערכת היחסים הכי ארוכה שלי נמשכה שמונה חודשים או תשעה חודשים. מאז שהייתי בן 15 ועד שהצטרפתי ללהקה" "אני אשמח לצאת עם אבריל לאבין. אני יותר מוצלח מדריק, לדעתי" דני ג'ונס: "הייתי ארבעה חודשים עם מישהי שקוראים לה נאדיה. היא נורא שעממה אותי, אז נפרדתי ממנה"