שרמוט !XD
S stavik love mcfly New member 19/12/09 #71 ../images/Emo73.gif אני מקנאה OO" אוחחח טוב, היא לא נראית לי כ"כ נחמדה :S אבל אם הוא חושב שהיא חמודה שיהיה להם בהצלחה D: ואיי בתמונה השניה היא ממש ממש דומה לאוליביה :|
../images/Emo73.gif אני מקנאה OO" אוחחח טוב, היא לא נראית לי כ"כ נחמדה :S אבל אם הוא חושב שהיא חמודה שיהיה להם בהצלחה D: ואיי בתמונה השניה היא ממש ממש דומה לאוליביה :|
R Ruth Fletcher New member 19/12/09 #77 ../images/Emo210.gif יש מיס עולם חדשה מעניין אם גם אותה דני ידפוק.
T TheBalladOfShani B New member 19/12/09 #78 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחחחחחח כן ראיתי את זה XD אבלאבל היא לא בלונדינית אז הסיכווים קטנים
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifחחחחחחחחחח כן ראיתי את זה XD אבלאבל היא לא בלונדינית אז הסיכווים קטנים
R Ruth Fletcher New member 19/12/09 #79 ../images/Emo210.gif היא גם מכוערת ../images/Emo6.gif לא שזה משנה לדני....
D DannyMcFly New member 19/12/09 #80 ../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאק אני פאקינג בוכה|צוחק| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאק אני פאקינג בוכה|צוחק| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
D DannyMcFly New member 19/12/09 #88 ../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח בקטנה../images/Emo6.gif אבל זה רגיל אצלי כל פעם שאני צוחקת אני בוכה גם מהדבר הכי קטן שיש
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח בקטנה../images/Emo6.gif אבל זה רגיל אצלי כל פעם שאני צוחקת אני בוכה גם מהדבר הכי קטן שיש
D DannyMcFly New member 21/12/09 #119 ../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחחח אל דאגה את לא לבד../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif
מ מאי יהודאי New member 19/12/09 #81 ../images/Emo146.gifחחחחחחח כה ../images/Emo45.gif "מעניין מי תהיה הבאה.. " LOL
S stavik love mcfly New member 20/12/09 #105 ../images/Emo73.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואייי רות הרגת! אני מתערבת שכן סתם
מ מאי יהודאי New member 18/12/09 #30 ../images/Emo146.gif|../images/Emo207.gif תקשיבו :O אתמול כזה אני קוראת מעריב וזה .. החדש שקיבלתי פתאום אני רואה כתבה על דני :O קטנה כזאת , לא משהו משמעותי .. ואמרו שיש לו חברה :O .. ועכשיו נזכרתי שראיתי שתום כתבה שיש לה תמונה . אני בשוק :O
../images/Emo146.gif|../images/Emo207.gif תקשיבו :O אתמול כזה אני קוראת מעריב וזה .. החדש שקיבלתי פתאום אני רואה כתבה על דני :O קטנה כזאת , לא משהו משמעותי .. ואמרו שיש לו חברה :O .. ועכשיו נזכרתי שראיתי שתום כתבה שיש לה תמונה . אני בשוק :O
ת תום פוינטר New member 18/12/09 #34 גמאני ! לא נמאסס לו מהבנות שמסתובבות עם בגד י -ם פיצי שלא מסתיר שום דבר \= והיא עוד החברה שהכי טובה של לאורה זו שיצאה איתו פעם[=
גמאני ! לא נמאסס לו מהבנות שמסתובבות עם בגד י -ם פיצי שלא מסתיר שום דבר \= והיא עוד החברה שהכי טובה של לאורה זו שיצאה איתו פעם[=
R Ruth Fletcher New member 18/12/09 #41 ../images/Emo210.gif יואו איזה זבל הוא ../images/Emo2.gif הוא לא היה עד לפני יומיים עם פיקסי לוט? XD
M McLife135 New member 18/12/09 #49 ../images/Emo55.gifמזתומרת דאגי היה איתה? ../images/Emo2.gif מתי הוא היה איתה?! ועם מי?! הוא לא עם פרנקי?! וואט דה פאק מה הולך פה?!
../images/Emo55.gifמזתומרת דאגי היה איתה? ../images/Emo2.gif מתי הוא היה איתה?! ועם מי?! הוא לא עם פרנקי?! וואט דה פאק מה הולך פה?!