It is with great sadness and heavy hearts that we tell you of the passing today of Jimmy “The Rev” Sullivan. Jimmy was not only one of the world's best drummers, but more importantly he was our best friend and brother. Our thoughts and prayers go out to Jimmy's family and we hope that you will respect their privacy during this difficult time. Jimmy you are forever in our hearts. We love you. M Shadows, Synyster Gates, Zacky Vengeance and Johnny Christ זה כזה עצוב, קראתי אתזה וכמעט בכיתי !
../images/Emo207.gif../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifמקפליי מקום 8...../images/Emo41.gif
במצעד העשור במעריב לנוער
זו התקדמות משנה שעברה, הם היו איזה מקום 17...למרות שמה שהם כתבו עליהם ממש עיצבן אותי! הם כתבו משהו על זה שהם כבר לא יכולים לשמוע את השם מקפליי מרוב שהמעריצות חופרות להם ועוד איזה בולשיט. למישהי יש את העיתון? אה ויש לי בקשה- מישהי יכולה לנהל את פינת משטרת האופנה במקומי? אני אודה לה מאוד
אני פותחת את העמוד הראשון אני רואה מקפלי לא שם [כבוד] ואז אחרי שהתחלתי להעביר את העמודים, הלב שלי כמעט ויצא לי מהחזה, וממש התרגשתי! פתאום אני רואהכ עמוד שני!!! ואיזה חראות הם לא היו יכולים לשנוא אותנו יותר מעכשיו [= אני אומרת בואו נפציץ אותם עד שהם ישימו את השער