ו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifדווקא אני די חיבבתי את הסגנון ../images/Emo9.gif

ולאדעת, המוזיקה מאגניבה כזאת.XD ועכשיו זה נתקע לי בראש ולא יוצא

../images/Emo207.gifלבנות שלא הגישו עדיין../images/Emo70.gif

רייבן, סרנה ושני [למרות שאת חסינה את צריכה להגיש:)] אתן צריכות להגיש עד יום חמישי. בהצלחה:)

DannyMcFly

New member
רייבן בלונדון ורק היום חזרה, אני בספק אם היא

תמצא זמן להגישL-D למרות שאצלה זה ממש יהיה לה קשה לבחור גם לדעתי, יש לד'יימס מוריסון כל כך הרבה משפטים יפיפיים

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמגישה ../images/Emo9.gif

ממ .. לא ממש התאמצתי לחפש. כי יש המון שורות יפות D:
Maybe it's not my weekend But it's gonna be my year And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere הפזמון של וויטלס
החלק הראשון D:

DannyMcFly

New member
שלאה בנוגע לפיקצר שפירסמתי פה + בקשה

זוכרים את הפיק שפירסמתי פה לפני שבועיים או שלוש? בכל מקרה אני לא הייתי כל כך מרוצה מהתגובה של דני והוספתי לה קצת (לא שיניתי, רק הוספתי) אז אני רציתי לדעת אם אתן רוצות שאני אכתוב פה את ההמשך או שאתן מעדיפות להשאיר את זה ככה (עבורכן בכל מקרה
)? ורציתי גם לדעת אם למישהי יש את הפיק הסדיסטי (אני לא זוכרת איך קוראים לו
) שפעם פירסמה פה אחת עם השם But משהו ומאומץ של
למי שיש היא יכולה להעלות את הפיק לפה? כבר קראתי אותו אבל אני ממש רוצה לקרוא אותו שוב משומה
תודה מראש|U4|

DannyMcFly

New member
לא נראה לי שאני אפרסם את ההמשך...את היחידה

שרוצה:( אבל אם את רוצה אז אני יכולה לשלוח לך במסן את ההמשך או משו:)

זה מצויון בשבילי! אבל מ עם הבנות שפשוט לא ראו

את ההודעה שלך? את ראית כמה תגובות היה ! כולם אהבו את הפיק@ טוב נו לי היה את הפיק לפני כולם נהנהנהנהנהננהנהנה P =

DannyMcFly

New member
כן...בחלק הראשון...בשני כבר היו ממש ממש פחות

ברמה משמעותית וזה דיי איכזב
וזה גורם לחשוב שלא אהבו את החלק השני וזה גם מבאס. אז אני לא יודעת...אולי אני אחכה עוד קצת שעוד בנות יגידו שבא להן או אולי פשוט הבנות (אלה שקראו) מעדיפות פשוט להשאיר את הפיק ככה ואני אשלח לך איכשהו..

תקשיבי אולי לא שמעת על זה אבל יש משהוא

שקוראים לו עצלנות, זה דבר שאני ממש מומחית בו, אני קוראת את כוללל הפיקים בישראבלוג ואני לא מגיבה לאף אחד! יש כאן ילדה שמפרסמת קבוע פאנפיק, היא הייתה בטוחה ששאני לא מכירה, בגלל שאין אפילו הגבה אחת מימני , מהשנתיים בערך של הבלוג \= בכול מקרה לדעתי תעלי את זה מי שאהב מעולה מי שלא בעיה שלו! ר

אה דרך אגב אם את מחליהט לא לפרסם [שזה הדרך

הגרועה] יש לי אותך כבר במסן הייית אמורה לשלוח לך תמונות של מקפלי לפני 4 חודשים P=

למעלה