../images/Emo124.gif עדכון || טוקיו הוטל TV. ../images/Emo13.gif
לקוח מהבלוג הבא:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
BRAVO TV: http://www.youtube.com/watch?v=yP1ETmqbsYA סשה: ובכן, נפגשנו עם טוקיו הוטל, וצילמנו בישבילכם את הראיון הסנציוני. ג 'וליה: סנסציוני! סשה: אתם תזדקקו לשש דקות בכדי לצפות בזה. הם יספרו לכם הרבה דברים מעניינים. השופכים אור על רבים של שמועות. הם יספרו לכם על האלבום החדש, שדרך אגב, לקח את המקום הראשון במצעד! ג 'וליה: כן! סשה: תצפו בראיון הזה, אתם תהנו מאוד... אל תופתעו, ביל עדיין עם התסרוקת הישנה שלו. לצערנו, לקח יותר מדי זמן עבור ההתקנת הוידיאו . ג'וליה: תרגיש בראבו(להרגיש טוב/ליהנות) סשה: אז הנה טוקיו הוטל עם Humanoid ו- Automatisch... ג 'וליה: ששש... ביל: בשבילנו זה לא קאמבק. אנחנו לא הולכנו לשום מקום, כל הזמן הזה עבדנו בסטודיו. בשבילנו זאת לא היתה חופשה, האמת, בכלל לא. ו... כן, זה לא שעשינו קאמבק או משהו, אנחנו פשוט הולכים להופיע שוב עם האלבום החדש. טום: כן, להמשיך. ביל: אנחנו גם הקלטנו דרך האינטרנט, זה היה מאוד מגניב. הייתי בהמבורג בסטודיו ויכולתי לשמוע דרך האוזניות את המפיקים, שהיו בלוס אנג 'לס. זה היה מגניב. טום: כן, מגניב. ביל: הייתה לנו ההזדמנות להשתמש בזה, אז ניסינו כל כך הרבה דברים. זה היה מגניב. וממש אהבנו את בלוס אנג 'לס, אבל בכ"מ אנחנו אוהבים את גרמניה, ואני אומר את זה לא סתם.בכל מקרה, גרמניה - זה הבית שלנו.
סשה: אתם נימצאים הרבה במולדת שלכם במגדבורג ולויטסיץ', או שכבר גמרתם עם זה? ביל: טוב, בשניים האלה כן. גיאורג: כן, בקביעות. ביל: בשני אלה כן. טום: הם... גיאורג: למעשה, כל הזמן. ביל: טוב, הם גם גרים שם, ואני וטום לא. אנחנו כמעט אף פעם לא נמצאים שם. למעשה, היינו שם באחד מימי ההולדת שלנו. הייתי שם, ואחרי הפסקה ארוכה שוב ראיתי הכל.
סשה: טום ושנטל, מה בעצם קורה? טום: הבחורה הזאת אני חייב להגיד, מאוד נחמדה. אבל, מצד שני, שום דבר מיוחד לא קורה, להיות כנה, זה לוקח זמן. אתה יודע, אני לא אחד מאותם נערים שמבלים את זמנם על קשרים. *צוחק*
סשה: שום דבר לא השתנה? טום: מה? לא, כלום לא השתנה. אם כי אני חייב לומר שאני קצת שיניתי את דעתי על הנושא הזה, על אהבה. בעבר, לא האמנתי שזה יכול לקרות. אבל עכשיו אני חושב שזה יכול לקרות. לפחות אני מקווה כך.
סשה: למה זה קרה? טום: הייתי שמח אם... ביל: בגללי... טום: בכל מקרה כל, הייתי שמח להתאהב באמת. ביל: בגללי הוא התבגר.
סשה: כן? טום: כן, אבל... ביל: הוא התבגר והבין שצריך להעריך דברים כאלה. אני אומר את זה כבר שלוש עשרה שנים.
סשה: איך הצלחת? ביל: עם הזמן. הוא מביט בי, והוא הבין את זה. טום: לא. זה לא נכון. ביל: הוא פשוט הבין שאני כבר יודע את זה מגיל חמש עשה אם לא פחות. הוא קשה קליטה. טום: אף אחד לא מדבר על... ביל: אתה לא צריך לבזבז את זמנך על כמה סיפורים שטותיים. טום: הוא צודק. ביל: אלא להעביר את הזמן עם אנשים שבאמת חשובים לך. טום: הוא צודק. אבל, בכל זאת, לא צריך להפסיק לבלות מידי פעם עם בחורות אחרות. אבל באופן כללי זה יהיה נחמד אם יום אחד אני אתאהב. הייתי שמח, אבל יש לזה גם צד שלילי. לאמר את האמת, אין לי זמן בכדי להתאהב ולהתחיל מערכת יחסים רצינית. ביל: זה מגניב שהצלחנו להיפגש עם ג'יי זי. טום: כן, עם Jay Z היה ממש מגניב.
סשה: אין הוא התייחס אליכם? ביל: מאוד, מאוד נחמד. הוא התנהג באופן טבעי מאוד. זה היה ערב נעים, אנחנו אכלנו ביחד, שתינו, זה היה נהדר... כן. למעשה, הכל היה נהדר. אין לנו מחשבות שליליות על אף אחד.
סשה: ומה אם מיילי? גם איתה אתם נפגשתם. ביל: הו, היא... היא היתה מאוד נחמדה. עבדנו איתה קצת על VMA, והיא בהחלט אדם עליז. בחורה עליזה. היא תמיד מרימה את מצב הרוח שלך, אם אתה עייף.
סשה: האם גיאורג חושש שהפפראצי יצלמו את בחורה החדשה שלו? טום: הו, אנחנו מאוד מפחדים מפפראצי... *צחוק* גיאורג: צריך להיזהר, כמובן. חייבים להיות זהירים מאוד בבחירת המקום שבו אתה רוצה ללכת. אבל אתה לא יכול להסתתר עד סוף החיים. זה בלתי אפשרי, אני רק מקווה שאנשים יבינו שהיא לא רוצה למשוך תשומת לב. ביל: ביום הזה אנחנו יכולים רק להגיד כי אנחנו לא רוצים לפגוע באיש (פגיעה בגוף). במיוחד במעריצים שלנו בגרמניה. אין סיבה לכעוס, אני יכול רק לחזור שוב ושוב כי זה חסר טעם. למה הם צריכים לבזבז את הזמן שלהם שאנו מבלים איתם? אין על מה לכעוס. אנחנו מנסים להיות עם כל המעריצים שלנו, בכל מדינה. אנחנו שוב הקליטנו את האלבום בגרמנית, ואנו נמשיך לעשות את זה, לכן אין סיבה לכעוס. אנחנו גרים בגרמניה, המשפחה שלנו כאן. אנחנו יודעים את זה לא ולא נשכח לעולם, ואלו לא רק מילים. הקריירה שלנו התחילה בגרמניה, וכל יום אנחנו מודים לכם על זה ולא נשכח את זה לעולם, כי לא משנה מה יקרה, לא משנה באיזה מדינה מחכה הצלחה, אנו תמיד נחזור לגרמניה. כי השורשים שלנו כאן. ביל: כן, בגרמניה יהיו אירועים רבים. טום: כן, בהחלט הרבה. ביל: אני עבדתי על החלק השני של "ארתור והמינימונים", למשל, והבכורה תתקיים בגרמניה. הבכורה העולמית בגרמניה. כן, הרבה דברים. טום: כן, הרבה תוכניות טלוויזיה. ביל: יהיו הרבה דברים, כן... תוכניות טלוויזיה, טקסים וכו'... כך שאנחנו כאן שוב. - - - המשך בהודעה הבא.