טוקיוטוקיוטוקיוטוקיו

animfanatic

New member
../images/Emo237.gif צ'אט עם הבנים. ../images/Emo13.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
צ'אט Z100:
TH - היי חבר'ה!
TH - נהדר שאתם כאן.
TH - נגיע לפורטוגל בשנה הבאה.
ביל & טום - אנחנו צימחוניים כבר חצי שנה.
טום - השירים האהובים עליי כרגע הם Noise ו- Automatic כמובן.
גיאורג - לא אני אשאר עם הצבע שיער שלי. אני אוהב את זה.
TH - אנחנו מגיעים אל דרום אמריקה בשנת 2010. התאריכים עדיין לא מוכנים. אבל אנחנו בטוח נבוא.
TH - כן אהבנו את יוון. ההופעה הייתה נהדרת. הרגשנו טוב על הבמה עם הדיסק החדש בפעם הראשונה.
TH - תצפו ב- MTV World Stage ב- 30 לאוקטובר. (זאת תוכנית כזאתי של הופעות)
TH - אנחנו אוהבים פסטה וסושי צמחוני
TH - נהיה נורווגיה ב- 2010
TH - נשמח לבקר באוסטרליה
TH - תבדק את התאריכים לסיבוב הופעות ב- Tokiohotel.Com בשבועות הקרובים.
TH - אם אנחנו יכולנו להיות חיה כלשהי היינו כלב
גיאורג - ללמוד את התווים לשיר Kez היה מהיר (הערה: Kez - World Behind My Wall)
ביל - אם יש לך את הרעיון הנכון לקעקוע אז זה הולך מהר.
ביל - אנחנו שותים קפה.
טום - עם אלכוהול.
ביל - אין לי עיר האהובה. אבל ניו יורק מגניבה.
ביל - כן, אני אוהב פירסינגים בדגדגן.
ביל - לא טום לא רוצה קעקוע אבל אני מנסה לשכנע אותו.
TH - אנחנו עדיין לא החלטנו מה יהיה הסינגל הבא שלנו.
ביל - כן, אני אוהב את הדמדומים מאוד.
ביל - השיר האהוב עלי הוא Dogs Unleashed
ביל - הצבעים האהובים עלי הם שחור ולבן. אם כי לא הצבעים.
ביל - כן אנחנו תאומים בנפש. טום הוא שלי.
ביל & טום - אנחנו צמחוניים כי אנחנו אוהבים חיות.
TH - חבר 'ה מצטערים - המערכת פועלת כל כך באיטיות.
TH - כן אנו מאמינים בחייזרים, אנחנו מקווים לפגוש אותם מתישהו.
TH - מיאמי היא מקום נהדר.
ביל - השיר האהוב עליי של Kings Of Lleon הוא Use Somebody.
ביל - כלבים נתנו לי השראה בשביל הכותרת.
ביל - אני אוהב שלג עבורבחג המולד.
ביל - אנחנו אוהבים להופיע על במות גדולות מול קהל רב.
TH - אולי טום ינגן בפסנתר בסיבוב הופעות.
TH - כוח על: נשמח להיות בלתי נראים.
ביל - בטח שאני מאמין ביחסים לזמן רב.
גיאורג - פגשתי את החברה שלי בזמן שיצאתי במגדבורג.
TH - אנו מקווים עדיין להיות עדיין על הבמה בעוד 10 שנים.
טום - עדיין יש לי את הכובעים שלי.
TH - אנחנו נערבב את ההופעה -שירים גם בגרמנית וגם שירים באנגלית.
טום - השיר האהוב עליי לניגון הוא NOISE - שיר הפתיחה של MTV World Stage.
TH - אנחנו מצלמים את הTHTV כל יום.
גוסטב - אני מתופף באמצבעות שלי בשביל שתהיה לי אחיזה טובה במקלות.
ביל - כן הייתי רוצה לעשות עוד קעקועים אבל אני לא יכול לעשות אותם עכשיו.
טום - אני מפחד מכרישים.
ביל - אני לא שותה שעה לפני הופעה . בשביל שאני לא אעשה גרעפס.
TH - אנחנו קוראים לגיאורג הוביט בגלל שהרגליים שלו שעירות וגדולות.
גיאורג - זה שקר.
ביל - כן, יש לי פירסינג בפיטמה.
גיאורג - כן אני אוהב מאכלי ים.
ביל - אני יכול לתאר לעצמי להיות מעצב אופנה יום אחד, בוא נראה ...
טום - מכונית החלומות שלי הא אאודי R8 V 10.
ביל - השיר האהוב עליי של קולפליי הוא "Fix Yuo".
ביל - כמעצב אני אוהב את ריק אוונס ואת Dsquared.
טום - כן, זה כאב לעשות עגיל באוזן.
ביל - הדבר הכי טוב בלהיות תאומים הוא שאתה לעולם לא לבד.
ביל - צודק הסרט האהוב עליי כרגע הוא מחוז 9.
ביל - הקעקוע האהוב עליי הוא בצד של הגוף העליון שלי.
טום - אני יכול לתאר לעצמי שיהיה לנו את אותו הקעקוע.
ביל - אני נהג ממש טוב. אני היחיד שמעולם לא היתה לו תאונה.
TH - לא טום לא שר ב- Pain Of Love.
ביל - אנחנו לא יכולים לחיות בלי הכלבים שלנו.
גוסטב - כן אני נינג 'ה שחורה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הייתי חייבת להעלות את זה ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם השורה הזו במסן XD בבקשה.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif איזה חסר טקט!!!! :|

כאילו... יש כאן מעריצות בנות 5! מה הוא פולט דברים כאלה XDDDDDDDDDDDDD אין טום הרס אותו נשבעת לך XDDDD

animfanatic

New member
../images/Emo202.gif עדכון || תאריכי הופעות. ../images/Emo8.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
MTV Bazzworthy: http://www.youtube.com/watch?v=j-OeZ8qob8g
טים: יש לכם מעריצים משוגעים. ביל: כן.
טים: מה היה... קודם כל למייש הכי הרבה מעריצים? טום: לי!
טים: מה ההבדל בין המעריצים של ביל למעריצים של טום? ביל: אני חושב שהמעריצים של טום יותר מיניים. טום: כן. זה נכון. ביל: כן זה הכל.
טים: מה ז"א מיניים? הם פשוט... אתה יודע... גיאורג: הם יודעים מה הם רוצים.
טים: והמעריצים שלך? ביל: המעריצים שלי טובים יותר משל טום כמובן. אבל אני חושב שיש לנו מעריצים בשביל כל הלהקה. טום: גם לגיאורג יש הרבה מעריצים. ביל: כמובן. גיאורג: כן. טום: וגם לגוסטב.
טים: אם המעריצים שלך מיניים, איך המעריצים של גיאורג? גוסטב: שאלה טובה. טום: מעריצים שאוהבים... ריח טוב.
טים: יש לכםסיפורים על מעשים מטורפים של מעריצים? ביל: אני חושב ש...
טים: מה הכי מטורף? איזה סיפור אתם בחיים שלכם לא תישכחו? גיאורג: קשה לבחור.
טים: מה הכי מטורף? ביל: היו כמה בנות... אני חושב שזה היה בספרד. והן היו בחדר מלון של גוסטב, אבל לפני שהוא היה שם. הוא פשוט נכנס לחדר והן שכבו על המיטה ערומות! טום: ערומות! לגמרי ערומות! אז אולי... אני חושב שהן היו מעריצות טום. ביל: כן. טום: בחדר של גוסטב.
טים: הן היו יפות? טום: אני חושב שכן. גוסטב, ניראלי ניצל את ההזדמנות.
טים: שיעורים נלוכלכים. טום: כן... http://www.youtube.com/watch?v=_STyaEbDg2c
טים: הייתה שמועה שאתה תשתתף בדימדומים. אנילא יודע אם ראית את זה אחד המעריצים צייר תמונה שלך עם קריסטין סטיוארט. ביל: כן... אני אמרתי לכולם שאני... גיאורג&טום: הליפסיטיק נחמד. טום: אבל אני לא אוהב את המראה של הסרט. ביל: אני חושב שזה יהיה התפקיד המושלם עבורי. זה החלום שלי לגלם תפקיד של ערפד בסרט.
טים: למה? ביל: אני לא יודע. אני תמיד אהבתי סרטי ערפדים ואף פעם לא היה לי את התסריט הנכון. היו הצעות רבות ממפיקי סרטים רבים. אבל הם אף פעם לא התאימו. אני חושב שזה הסרט המושלם. ביל: הייתי במסיבת הלואין כשהייתי ממש קטן והתחפשתי לערפד.
טים: הלכת כערפד? ביל: כן. ואחר זה התחלתי להתאפר וכאלה. זאת הייתה ההתחלה של הכל. גיאורג: זה היה איפור *משהו לא מובן*. ביל: זה הסיפור מאחורי זה.
טים: האם היית מסכים אם דימדומים היו רוצים שאתם תכתבו שיר עבור הסרט? טום: כן.
טים: אוקיי. ואז הם יגידו לך 'אנחנו רוצים שאתה תופיע כדמות בסרט'? ביל: כן. הייתי אומר כן. טום: אני לא יכול לתאר לעצמי שזה יקרה.
טים: איזה סוג דמות היית רוצה לגלם בדימדומים? אתה יודע, לרוברט פטינסון יש התפקיד שבו הוא מאוהב, חסר אהבה, רוצה לברוח... ביל: זה התפקיד המושלם עבורי.
טים: נכון. טום: כן אני חושב ככה גם.
טים: מי יהיה ערפד טוב יותר. אתה או רוברט פטינסון? טום&ביל: אני חושב שרוברט פטינסון. ביל: אני לא יודע אם אני מוכשר בזה. אף פעם לא ניסיתי את זה. אני חושב שהשתתפנו בסרט אחד כשהיינו בני 6, ולא היינו ממש טובים. אני לא יודע. הייתי מנסה. אבל אניחושב שרוברט פטינסון שחקן יותר טוב. - - - המשך בהודעה הבאה.

animfanatic

New member
../images/Emo202.gif המשך...

BRAVO - גרמניה: מי צופה בפרונו? מי איבד את רשיון הנהיגה שלו?מי אוהב מותרות? הבנים מדברים והכל בלעדי לבראבו!
השיגעון של ביל: המעריצים מודאגים בגלל ביל. בתמונות שצולמה לאחרונה הסולן נראה רזה מאוד. האם הוא אנורקסי? "שטויות", הוא צוחק, "זאת הדאגה האחרונה שלי. אם קרה הזמנתי גם סלטו גם פיצה. אני רק לוקח ביס ברוב המקרים. אני אוכל כמו שאכלתי בעבר. אני רק גדלתי קצת. לפני זה, כנראה זה התפשט טוב יותר עם האחרים".
שומרי הראש עקבו אחרים עד השירותים: "זה נכון" ביל אמר . "השומרים אפילו ליוו אותנו לשירותים". אל תדאגו, הם חיכו להם מחוץ לתאים. למה? "כי אף פעם אי אפשר לדעת מה ייקרה". אחרי הכל לטוקיו הוטל אין רק אלפים של מעריצים יש גם הרבה מאוד שונאים.חוץ מזה הם שומרי הראש שלנו והם מקבלים משכורת מאוד גבוהה ממילא". אנשי הביטחון של טוקיו הוטל מגחכים. "ואם ארצה להתחבא בתוך ארון בגדים פעם אחת, הם יהיו חייבים לבוא איתי".
ביל נישק פעם בן: ישנן הרבה שמועות שמקיפות את האינטרנט: ביל הומו ונישק כבר בחורים. "לא, עדיין לא עשיתי את זה", אומר ביל בן העשרים. "כמובן שזה לא נכון. אני לא הומו, אלו לגמרי שטויות – אבל לפחות שטויות מצחיקות."
טוקיו הוטל מבקרים רק במועדונים שמביאים להם איזור מבודד: "זה לא משהו שאני גאה בו", אומר ביל. "אנחנו נעדיף להיות ולהתנהג נורמאלי בכל מקום, אבל זה לא אפשרי יותר." לכן, טוקיו הוטל בד"כ מקבלת פינה מבודדת בכדי לחגוג ללא הפרעות. "לעיתים קרובות גיאורג מתגנב לרחבת הריקודים וממש חוגג", טום אומר. "השאר לא רוקדים לעיתים קרובות. אבל אם נחגוג את עליית האלבום למקום הראשון למצעדים, גם אני ארקוד."
כל חבר בטוקיו הוטל הוא מולטיו - מליונר! האם ביל, גוסטאב, גיאורג וטום באמת כל כך עשירים? "לא, זה לא נכון", ביל אומר. "אולי אם סופרים בזלוטי (כסף פולני)", גיאורג צוחק. מליון זלוטי יהיה 237.700 יורו. לא רע..."
גוסטאב רוכב עכשיו רק על אופניים: "נכון, כי יש לי עודף משקל", גוסטאב צוחק. אבל ביל אומר את הסיבה האמיתית: "זה רק כי שללו לו את הרישיון. הוא התנגש בחשמלית במגדבורג בשנה שעברה. עכשיו הרישיון שלו נשלל." ואז הסולן צוחק: "עכשיו מותר לו לנסוע רק מכונית צעצוע. הוא מצליח לנהוג בה כבר דיי טוב," מתי גוסטאב יקבל את הרישיון שלו בחזרה? "אולי בשנה או שנתיים הבאות", טום צוחק בציניות.
טום שכב עם יותר ממתאיים בנות: "אני לא רוצה להכחיש את זה", טום אומר. "אבל הדבר הזה עם מתאיים בנות היה כבר בכותרות לפני שנתיים", הוא צוחק. האם הוא המשיך לספור? "טוב, אולי היו רק מאה תשעים ושמונה." האם טום זוכר כל פרצוף? "בהחלט כן."
ביל היה במיטה עם 4 כלבים באותו זמן: "לא עם כולם בבת אחת" הסכים ביל הסולן של טוקיו הוטל. בכל אופן ,זה קורה לעיתים קרובות לאחד מהם מותר לישון במיטה שלי אם זאת ברור שהוא מחונך במיוחד.
טוקיו הוטל צופים בסתר בפורנו: "אם כבראני אשמח לצלם כמה", טום צוחק. "לא, סתם צחקתי! אבל אנחנו אוהבים לראות את זה מדי פעם. אחרי הכל יש אתרים רבים מצחיקים באינטרנט. אחד רק צריך לבדוק מה השכנה שלך עושה", לפי טום. "עם זאת, אנו חושבים על זה יותר כמו שעשוע. אנחנו צופים ביחד בסירטונים מגעילים ומצחיקים".
ביל עם המאפרת שלו! פעם אחר פעם השמועה שביל יחד עם המאפרת שלו. "לא, זה לא נכון. אני רווק", מבהיר ביל. "ושרה הבחורה מהשיר שלנו Geisterfahrer גם לא חברה שלי. אני לא רוצה לגלות מי היא. רק את זה: אף אחד לא מכיר אותה.
ביל מכור למותרות: "תלוי בהגדרה של מותרות. אם זה אומר שאני רוצה יותר מים ולחם מאחורי הקלעים - אז כן ", הוא מסביר. "בחגים אני הכי מפנק את עצמי. אם אני מטייל אז אני רוצה שזה יהיה ממש נחמד - במלון טוב מאוד ומרוחק. על זה אני מבזבז בעיקר את הכסף שלי.
גיאורג הוא קמצן: "גיאורג הוא באמת קמצן. הוא ישן על זה עשר לילות לפני שהוא קונה משהו",ביל מגלה. "הוא אפילו מתקמצן על שקית סוכריות גומי", טוען טום. "נרות הודלקו בכל מקום כשהיינו אצלו בבית. מדוע? כי הוא לא רוצה להדליק את הרדיאטור. הוא היה יכול להיות בבית רק במשך יומיים בכל מקרה - למקרה שזה לא היה שווה את זה". לדברי ביל גיאורג אפילו עושה כלים במים שבהם הוא מתקלח.
תאריכי הופעות: 22.02.10 – Esch Alzette 01.03.10 – Kopenhagen 03.03.10 – Oslo 04.03.10 – Stockholm 05.03.10 – Göteburg 07.03.10 – Helsinki 17.03.10 – Lille 18.03.10 – Lyon 20.03.10 – Saint Herblain 22.03.10 – Nizza 23.03.10 – Marseille 30.03.10 – Wien 31.03.10 – Zürich 02.04.10 – Toulouse 03.04.10 – Genf 05.04.10 – Barcelona 06.04.10 – Madrid 07.04.10 – Lissabon 14.04.10 – Paris
סרטון ל- EMA: http://www.youtube.com/watch?v=d0tk2NoqoKA ביל: היי, אנחנו טוקיו הוטל. טום:ה- EMA מתקרב ומתקרב.והשנה הוא הולך להיות בגרמניה. ביל:אנחנו מעומדים בקטגוריה "הלהקה הכי טובה" וזה יהיה באמת מדהים לזכות בפרס הזה. תתמכו בנו בקולות שלכם היום. נראה אותכם חברה ב- EMA החמישי בברלין. - - - שבוע טוב בנות.

../images/Emo215.gif איפה זה ניצה ? O_O"

בכל מקרה - הם מופיעים שם יום לפני היומולדת שלי XD ~נו ברור שהם לא עושים את זה ביומולדת שלי D: יש להם תוכניות לבוא ולהפתיע אותי XD וטומי יבוא לבוש במכנס עם שליקעס כאלה עם הקוביות בחוץ בלי חולצה כזה כמו החתיכים האלה שעובדים בכל מיני עבודות בחוץ כאלה ועוא
~

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שאלה טובה ביותר ../images/Emo6.gif

חחחחחחח, ברור - שטום יפספס את היום הולדת שלך ?
מה פתאום, חסר לו וזה יקרה !!! :)

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifצרפת ../images/Emo6.gif

מוהעהע אם זה יקרה את מצלמת בוידאו מופע סטרפטיז הא?

animfanatic

New member
../images/Emo106.gif הצבעות || ../images/Emo239.gif

בנות, טוקיו הוטל ירדו למקום 6 במצעד של 100FM. אפילו מיילי סטיוארט עקפה אותם. [אני כ"כ שונאת אותה
] בכל מקרה, אנחנו חייבות להעלות אותם בחזרה לפחות ל- 3 הראשונים. http://www.100fm.co.il/

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

זהו, הרגתי את עצמי
מיילי סיירוס * למה לעזאזל רשמתי את זה ? XDDDDDDDD קוראת משהו אחר - ורושמת משהו אחר. איזו טיפשות...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif רק עכשיו הבנתי למה רשמתי את זה XD

אם אני לא טועה, זה השם משפחה שלה בסידרה

למעלה