טוקיו הוטל.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני פשוט -שונאת- ברמות

אנשים שמנסים להיות מישהו. כאילו בכיף, הוא יכול להיות הפאשיין אייקון שלך, אבל ללבוש את אותם בגדים, לשיר ולהופיע באותו סגנון? get a life, אחי |: לייק על תגובתך ^^ תכלס אני מבינה את ביל, קדחו לו בשכל על האדם הזה, ואדם קדח לו בשכל, רדו מבעלי, בבקשה. אני יודעת שהוא סקסי, אבל עד גבול הטעם הטוב.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo45.gifו-../images/Emo6.gif

אני מצפה להזמנה לחתונה שלכם, תהיו שלישיה עם המשמו? שמטריד תו?XDDDDDDDDD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חה לא ...

אני חייבת להתייחס לתגובה של ביל על אדם וואל.. קודם כל לא הבנתי מה המראייון רצה הוא רק אמר לו שאדם קורא לזה "מאנסקרא" שבתכלס הוא אמור לקרוא לזה " גייליינר" ביל לא נראה לי ממש הבין מה אדם רוצה ומפה התגובה המוזרה והטיפשית :S מה גם שאדם אומר את זה כמובן בצחוק .. ובתכלס אם זו התגובה של ביל על זה אז הוא כזה דיווה ! בכללי כדי לו להפסיק לעשות את הפייסים האלה כי בתכלס אדם קצת יותר נחשב ממנו בארה"ב ובעולם בכללי .. [ותודה לאמריקן איידול XD ] וביל לא ממש הצליח לספק את הסחורה כמו אדם בשנה החולפת .. וארר הוא כזה פזואיסט :S:S

e t a

New member
../images/Emo118.gifתקשיבי, אני לגמרי מבין את ביל ../images/Emo4.gif

אדם הזה בכל אחד ואחד מהראיונות שלו מדבר על ביל ועל זה שהוא היה רוצה לצאת איתו.. זה נמאס באיזשהו שלב, במיוחד כשביל מנסה להציג את עצמו כסטרייט (בין אם זה נכון או לא). זה ממש מציק! ומותר לביל לא לאהוב את הסטוקריות של אדם.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo31.gif

שמע , אדם עונה על מה ששואלים אותו אתה רוצה שהוא יענה שקרים ואז יגידו שהוא שקרן ולא להאמין למה שהוא אומר ? לא , אף אומן לא רוצה שזה יקרה לו .. ביל הגזים עם התגובה הזו בסך הכל אמרו לו איך אדם קורא לזה ולא משהו מעבר :S מה גם שאדם בינתיים הוא זה שמוכר כרטיסים להופעות יותר מט"ה והם צריכים להגיד תודה שהוא מזכיר אותם בכלל וככה קהל בארה"ב הולך ובודק מי הם ומתחיל לשמוע אותם אוהב או לא זה כבר לא משנה העיקר ששומעים ובודקים .. ובנינו , ביל לא סטרייט ולא משנה מה שהוא ינסה לעשות דיי ברור שבנאדם שהולך על עקבים שם לק משקיע באיפור ובחיצוניות לא נראה הכי סטרייט בעולם [ כן יש עוד זמרים ששמים לק ועיפרון שחור בעיניים - לדוג' ג'ארד ליטו - אבל הם לא הולכים על עקבים / "מתחננים" לתשומת לב על הלבוש שלהם ]

e t a

New member
../images/Emo31.gifבחזרה ../images/Emo6.gif

אדם לא רק עונה על מה ששואלים אותו, הוא עוד רגע מספר חלומות כחולים שיש לו על ביל.. כאילו כמה אפשר להזיל ריר? ולבילוש יש את הזכות להתרחק מדברים שמרמזים שהוא הומו, גם אם הוא באמת כזה וגם אם לא. אלה החיים הפרטיים שלו. נ.ב - אני מאוהב בביל
וכל עוד זה קשור אליי אין לו חיים פרטיים

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo31.gif XD

שמע , אדם בנאדם פתוח XD הוא עונה על מה ששואלים לא הבנתי מה הבעיה שהוא אומר שהוא מעריץ את ביל ?יש עוד הרבה אנשים שמעריצים את ביל ואומרים את הדברים בצורה בוטה יותר זה אדם אומר שהוא אוהב את איך שביל מתאפר ומתלבש בראיונות זה לא דבר טוב אז אני כבר לא יודעת מה כן XD מה גם שלפי החברים שהיו לאדם ביל ממש לא דומה לאף אחד מהם אז לא נראה לי אדם כל כך סוגד לו כמו שמנסים להוציא אותו XD חיים פרטיים סבב והכל אבל הוא איש ציבור עם כל הכבוד והציבור מתעניין הוא יכול להכחיש אבל הציבור יכול להביע דעה בלי שהוא יתקע אחר כך פייסים כאלה .. אפילו מבחינתך אין לו חיים פרטיים XD

e t a

New member
או שנשנה את שם הפורום פה../images/Emo70.gif

"גם אני התאהבתי בתהילונת 1809 פעמים
"

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

חחחחחחח... נשמע אחלה בעייני

למעלה