טוקיו הוטל.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif בגרמנית זה הרבה יותר יפה

האמת שגם אני לא אוהבת כל כך את השירים / ההדלפות ששמעתי עד עכשיו [כולן היו באנגלית ] האנגלית של בילוהמבטא שלו מעצבנים אותי , בגרמנית זה הרבה יותר טוב :> לאב אנד דאפ חופר [בואו נודה בזה XD ] ואטומטיק באנגלית נשמע מפגר בגרמנית זה נשמע יותר טוב XD

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif אני היחידה שלא מתלהבת מהשיר הזה ?

הוא ממש לא ממשו .. גם האנגלית וגם הגרמנית |: ואין מה לדבר ! לאב אנד דאט' הרבה יוותר טוווב :) זה שיר מהמממם D:

Pardon Me

New member
../images/Emo110.gif אני היחידה שהתחלחלה ככשמע את

love&death? כנראה שכן... =\ אני לא אוהבת בכלל את השירים החדשים =\ לפי איך שזה הולך, אני לא אקנה את האלבום כמו שרציתי ):

Mana Sama

New member
הממ..

את love&death לא שמעתי ורק מהשם שלו נשמע שזה הולך להיות שיר מעפן גם אני לא התלהבתי בכלל מהשירים החדשים Human connect to Human? נו באמת,איזה שיר גרוע ומילים קיטשיות להחריד שבואו נגיד ככה-תמיד היו לטוקיו הוטל,וממש אין חשק לשמוע את אותו דבר שוב בדיסק שלישי במיוחד כשאני גם לא שומעת שיפור ווקאלי מצד ביל או שיפור מוזיקלי מצד הלהקה.. הוציאו את 1000 מיר,הילך מיר פליגן וזהו? בגלל שהם היו מעולים אז אפשר להיות גרועים עכשיו? מה נהיה איתם XD

Tommy89

New member
../images/Emo221.gif ואו |:

אולי לא שמת לב, אבל השיפור מצד ביל הוא ענק. הוא מצליח לעשות דברים שבחיי, לא חלמתי שהוא אי פעם יצליח אחרי כל האלתורים המזעזעים שלו בהופעות. human באמת לא משהו. אבל את שאר השירים באמת אהבתי. זה עניין של טעם, ולדעתי הם עלו ברמה. הם הוסיפו לסגנון שלהם משהו שלא היה קודם, ועכשיו יש שם בשר! אפשר להקשיב לזה ואשכרה לא להשתעמם! לא יודעת מה אתכן בנות, אבל אני אהבתי את השינוי הזה. ודרך אגב, זאת רק טעימה. אתן סתם לוחצות עכשיו. יש עוד.. כמה? 8 שירים שלא שמעתן? relax...

../images/Emo232.gif ../images/Emo45.gif אני איתך !

לא יודעת מה יש לכולן מלאב אנד דאט' O_O הוא מעולה !

Xx Haley xX

New member
מי שמע את השיר החדש שלהם?XDDD

Tokio Hotel - Love and Death ? חחחחח איזה צעקה, פקאצה.XDDDDDD למרות שהשיר יפה.XD

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifכל-כך לא.

ה"צעקה" הזאת, כמו שאמרתי כבר כמה וכמה פעמים קודם, זה הישג שהוא לא היה חולם עליו באלבום הקודם.

Xx Haley xX

New member
חח נו?

אני גם מתה לשיר בצעקה כזאתXDDD משום מה שאני שומעת חלק מהשיר אני צוחקת 00

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif עזרה :)

מישי יכולה לשלוח לי את לאב אנד דאט' ? אני לא מצליחה להוריד אוותו דרך הכתובת מלמטה ):

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אמממ ...

יש לי אותו במחשב אבל אני כרגע לא בבית. אני אגיע רק מחר. אז אם לא תשיגי עד מחר אני אשלח לך אותו כשאגיע הביתה.

Tommy89

New member

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאעאעאעאעא ...

~ הולכת להוריד ולשמוע ~ תודה תומי.

למעלה