../images/Emo124.gif עדכון לכבוד חנוכה ../images/Emo138.gif
לקוח מהבלוג הבא:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
כתבה:
חלק 1: הפרונטמן של טוקיו הוטל, ביל קאוליץ נהנה לשבור חוקי אופנה כשהוא משחק DRESS UP. בחור או בחורה? אנשים בדרך כלל עושים בדיקה כפולה כשהם רואים את ביל קאוליץ, הזמר מהלהקת הפופ - רוק הגרמנית טוקיו הוטל אשר מוערץ כסמל סקס ואייקון אופנה, ע"י נשים צעירות צרחניות בכל העולם. האנשים האחרים בלהקה הם אחיו התיאום, טום, אשר הוא הגיטריסט וחברי הילדות שלהם, המתופף גוסטב שייפר והבאסיסט גיאורג ליסטינג. הרביעיה היא מאסיבית באירופה והיא כבר עשתה גלים בארצות הברית. אבל דברים רק יכולים לגדול עוד יותר.
חלק 2: נראה שלמעריצים לא נמאס לשמוע להיטים כמו מונסון, רדי סט גו, רסקיו מי, סקרים או הסינגל האחרון אוטומטיק. ואף אחד לא יכול להתעלם מהפרונטמן כמו ביל, שהוא נאה ויפה וגורם לאמריקן איידול אדם למברט להיראות כמו כריס אלן. הוא יוצר דמות אימו מהממת עם הגייליינר הדרמטי, המלתחה הצמודה-לעור-שחורה-גלאם והתספורת המתנגדת לכוח המשיכה שלו, הדורשת בקבוק של ספריי לשיער ליום. אין צורך לאמר, הספקולציות על הנטייה המינית שלו התחממו. אבל תירגעו בנות, ביל [20], אמר- "עיתון החדש":"אני כל הזמן אהבתי בנות והיו לי כמה עד עכשיו".
חלק 3: צנוע, מלא חן, ונחמד מאוד, כוכב הרוק הסופר-רזה בגובה 1.9 אומר באנגלית שוטפת שוב בטלפון מברלין: כשאנשים מדברים על בן ששם מייק אפ, הם חושבים שהוא אוהב בנים", "זו תגובה נורמלית, אבל זה לא נכון בכלל". הוא גם הולך בדרך שלו כשזה מגיע לתדמית הדרמטית שלו ומוצא את העניין של להיות עם סטיליסט "סיוט". "לא איכפת לי אם כל אחד אומר שאני נראה נשי. אני לובש מה שאני רוצה ללבוש. אני אוהב לשבור את הגבולות כשזה מגיע לאופנה. אם אנשים אומרים לי "ביל, אתה לא יכול ללבוש את זה" אני בטוח אלבש את זה. לאחרונה , הוא התנסה עם ראסטות לבנות שחורות. ולא, הוא לא היה מושפע על ידיד אחיו התאום טום.
חלק 4: אשר מתלבש כמו ראפר היפ-הופ ומראה זה מלווה בראסטות או צמות, כובעי בייסבול, SWEAT BANDS ולבוש רחוב רחב [באגי]. בכל מקרה, ביל - אשר הקול שלו עדין יותר וגבוה יותר מהקול בעל הטון הגברי של אחיו טום, אומר שהראסטות היו "חמות ולא נוחות" בקיץ, אז היא חתך אותם ועכשיו יש לו מוהוק קצר יותר. הוא אומר: "אני אוהב שיש לי את החופש לעשות את מה שאני רוצה עם השיער שלי ועם כל הסטייל שלי... זה משעמם להיות כל הזמן עם אותו המראה".
מעריצים מעתיקים: הוא גם חושב שזה "מחמאה קולית" שהמעריצים שלו אובססיביים עם המראה הפיזי החיצוני שלו. "זה כל מה שכל זמר חולם עליו, לא כך?" כשאתה על הבמה ורואה את האנשים בקהל עם השיער והמייק אפ שלך. ביל אפילו קיבל את הכבוד כאשר נהייה האדם הצעיר ביותר שהונצח בשעווה במוזיאון מאדאם טוסו בברלין בשנה שעברה.
חלק 5: "מראה החותם" שלו נולד אחרי שהוא הלך למסיבת הלוואין כערפד כשהוא היה בן 12. המעריץ של סרטי ה-Twilight, אשר יהיה שמח להשתתף בסרט כמוצץ-דם או לתרום לסאונד-טרק, נזכר: "אחרי זה, רציתי שיהיו לי ציפורניים שחורות ואיפור כהה, והתחלתי ללבוש אותם בבית הספר ובכל מקום". "בית הספר של היה נורא עם זאת. כולם הסתכלו ודיברו עליי ועל איך שאני נראתי, אבל זו היתה הדרך שבה הרגשתי, זו היתה האישיות שלי". טום, מבוגר ב-10 דקות ואשר הוא יותר מופנם ובדרך כלל מתוייג כ"התאום המרושע", מתערב: "היה לו כל הזמן אותי, אני הייתי שומר הראש שלו!" ביל מוסיף: אתה צריך להיות ממש עם בטחון אם אתה רוצה להיראות כך. אתה צריך לעשות את הדבר שלך, מה שאתה רוצה ויהיה בסדר". טום צחק ואמר שבלי מייק אפ, ביל "נראה כמעט כמוני - אבל לא כל כך יפה [כמו טום]"
חלק 6: טוקיו הוטל נוסדו ב-2001 במגדבורג, גרמניה, שחררו את האלבום הראשון בגרמנית, Schrei, ב- 2005. בשנת 2007, האלבום הגרמני השני שלה, Zimmer 483, יצא, ולאחריו יצא האלבום האנגלי הראשון Scream - מהלך אסטרטגי על ידי חברת התקליטים יוניברסל כדי להרחיב את כוח המשיכה של להקת הבנים מעבר לעולם הדובר גרמנית. הקרוס-אובר [המעבר] - השתלם. ה- CD הזה מכר ביחד יותר ממליון עותקים ברחבי העולם, אשר עזרו ללהקה לזכות ב- EMA בפרס Best Interact. בשנה שעבר, טוקיו הוטל ניצחו את מיילי סיירוס, טיילור סוויפט, קייטי פרי, וג’ורדין ספרקס לטובת פרס ה- Best New Artist ב- VMA.
חלק 7: ובחודש האחרון, הם זכו בפרס של הלהקה הטובה ביותר ב- EMA, כאשר הם גוברים על מועמדים כמו בלייק אייד פייס, גרין דיי, ג’ונאס ברודרס ו-קינגס אוף ליאון. על פי טום, התחנה הבאה של הבנים תהיה "בטוח" אסיה. במיוחד טוקיו העיר אשר הלהקה נקראה על שמה - בגלל שהם מדווחים שהם אוהבים את האיזור של המטרופולין היפאני - אבל באופן מוזר לא ביקרו בו. אבל עכשיו, טוקיו הוטל עסוקים בלקדם את האלבום החדש שלהם, יומנואיד, אשר הוקלט גם בגרמנית וגם באנגלית. שתי הגרסאות שוחררו באופן סימולטאני [ביחד] ברחבי העולם באוקטובר.
חלק 8: למרות שחלקו רחם, טום בחיבה צוחק על ביל אשר הוא רומנטיקן שמאמין ב- "אהבה אמיתית", כאשר הוא [טום] הוא אלפא - מייל גאה ואיש של נשים, אשר מאמין באהבה אמיתית ללילה אחד. ביל מקונן [בוכה] על זה שהתהילה של טוקיו הוטל תרמה לזה שחיי האהבה שלו הם לא קיימים. הוא אומר: "במיוחד עכשיו, כשאין לנו כל כך הרבה זמן לחיים פרטיים יותר, אז אני רוצה לבזבז את הזמן שלי על אדם חשוב באמת ולא על בחורה ללילה אחד. מה שאני מחפש הוא חברה לנפש אמיתית, אני דיי מיושן. גיאורג ליסטינג [22], הוא החבר היחיד בטוקיו הוטל שיש לו חברה. אז האם ביל יצא עם מישהי יפה יותר ממנו? הוא אומר בצחוק: "כן, אני אצא!" כשאני אתאהב, אני אעשה כל דבר. לא אכפת לי אם היא תהיה יפה יותר ממני. וטום מוסיף לזה: "למרות שזה יהיה קשה להיות יותר יפה מביל".
BILD: הוא מודל לחיקוי בשביל מליוני מעריצים, בחור אידיאלי בשביל בנות צעירות, אבל בקרוב טום קאוליץ [20] מטוקיו הוטל, יצטרך לשבת בכיסא המואשמים. בילד: התובע מציג את ההאשמות נגד טום קאוליץ [20] על תקיפה. רקע: ב- 15 באפריל בשעה 23:15 בתחנת דלק בהמבורג, היו כמה בנות וטום. והיא סקנדל ענקי. לאחר המריבה, אחת הנבות כיבתה סיגריה על המכונית [אאודי R8] של קאוליץ. המוזיקאי התעצבן ופגע בה. הלהקה נלחמה נגד ארבעת הבנות, חברות הקבצה "האפגניות בטור" רדפו אחרי התאומים קאוליץ במשך כשנה. מקור פנימי סיפר בילד כי הבנות בנות 20-25, ערכו התקפות וזרקו דברים לתוך המכונית. כל זה בגלל שפרין, ילדה אובססיבית, רצתה לשכב עם טום. דיויד יוסט, אמר אתמול לבילד: "לפי מה שידוע לנו, המקרה לא יגיע לבית המשפט". אבל לבילד ידוע כי טום צריך להתכונן למשפט. אם תוכח אשמתו הוא יכול ללכת לכלא לחמש שנים.
סרטונים: * סרטון תודה ליוניברסל -
http://www.youtube.com/watch?v=_8ZE1H6jd6I * סרטון על התקיפה של טום -
http://www.youtube.com/watch?v=V_kzV3-S87I * חובה צפייה -
http://sendables.jibjab.com/view/gmwvzyg2nMOCLhYn
התמונה בצד: ב- 14 לדצמבר [יום שני] יצא הקליפ החדש
[הקליפ יהיה באתר הרישמי של הבנים] תמונה ראשונה מסט הצילומים
- - -
שבוע טוב וחג שמח.