טוקיו הוטל

e t a

New member
מדהים ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifקליפ מדהים ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

ואני חייבת להגיד שהסגנון של השיר הזה ממש ממש ממש, ממש מזכיר לי את קולדפליי. ושיפסיקו להתמקד בבילה כל הזמן. >_>

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif טוב אז

אחד הקליפים היפים [במיוחד אחרי אוטומטיק שאני לא ממש התלהבתי ממנו XD ] ממתי ביל חזר לחישוק בגבה ? O: גם אני לא מבינה למה יש אותו רק באנגלית וחבל . ומאז שטום עבר מהבגדים הרחבים הוא הפך להיות יותר סקסי ממה שהוא היה [וזה כמעט בלתי אפשרי |ריר| ] והשיער של ביל - פשוט נורא !!! זה נראה כאילו הוא מר דשא או משהו XDמזעזע. אבל הקליפ בעיקרון ממש יפה וגיאורג כל כך סקסי |ריר| אהה והשיער של גוסטב יותר גרוע משל ביל XD תסלחו לי כל אוהבות גוסטב אבל שהוא היה בלונדיני טבעי הוא היה חמוד יותר XD ואז הוא צבע לשחור מזעזע אז התגברנו התרגלנו ואז בום ! לבלונדיני מזוויע והוא חשב שאף אחד לא ישים לב לזה ? הוא היה נותן לשיער לגדול קצת וגוזז אותו גם אם הוא היה גדל לו עכשיו בחום -לא קרה כלום זה לא מוריד מהערך הגרמני שלו XD קיצר - חפרתי XD

../images/Emo215.gif ואוווווווווווווווווווווווווווווווווו.

אני הרגע ראיתי אותו, כי לא הייתי בבית מיום ראשון ועד עכשיו ... פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקינגאד בחיים שלי לא התרגשתי ככה מאף קליפ. אני עד עכשיו כולי צמרמורות וספוגה בדמעות. יאבלהההההההההההההההההההההה יאיאיאיאיאייאאיאיאיא בא לי לבכות שוב איזה יאפההההההההההההההה
ומראים את טומי שלי מיליון אלף פעם והוא יוצא הכי יפה בעולם
הקליפ הזה רק הזכיר לי למה אני אוהבת אותם. (ובמיוחד אותו
)

למעלה