טוקיו

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif הפנטזיה של כמה בנות פה הגיעה לסיומה

כנראה לפי התמונות הבאות של טום ושנטאל מתנשקים

לירונת

New member
טוב, איפה דנה../images/Emo35.gif

we need to go get that BITCH!!!!
שיתבייש לו... ככה הוא הולך על וואייט טראש
*סנוב*

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ואחרונה ..

סורי למי שהרסתי את הפנטזיה P: אבל אתן תמיד יכולות ללכת להרוג אותה P: או להשכיר מישהו שיהרוג אותה XD

לירונת

New member
אני נותנת להם שבוע ><

ואז הוא מפרק ת'חבילה. פליז... הבחור פלייר מאז גיל, מה? 16? 17? לא נראה לי שבגיל 20 הוא יחליט לעצור... פפפטטט :/

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני נתתי להם רק את הלילה שצילמו אותם

ככה XD אבל אם זה רציני אז מזל טוב לו P: אבל זה יגמר גם ככה XD לא נראה לי שהוא יעבור לLA או שהיא תעבור לגרמניה בעתם ישמצב שהוא יעבור לLA ... אבל לא משנה XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לא נכווווווווווווווווווווון ../images/Emo70.gif

א) תודה רבה על התמונות .
ב) אמא שלה הצולעת - אני ארצח אותההההההההההההההההה
מי מצטרפת אלי להרוג אותה ? מי באה איתי להפריד בינייהם ? ג) בדיוק כמוכן אני נותנת להם רק כמה ימים - נו באמת, זה טום ><

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif XD

א. אין בעד מה
ב. אין לי בעיה לעזור לכן למרות שאני לא אהבתי אותו אף פעם XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חייבים לרצוח אותתתתתתתתתתה ../images/Emo70.gif

אני הבטחתי שאני אתן אותו לדנה ביומולדת - ולא עם תופסת
אעאעאעאעאעאעא, אני אהרוג אותה !!!!!!!!!!!!!!!!! טווווווווווווווום, י'אדיוט ><

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif תפוז זונה ../images/Emo46.gif

בדקתן מה איתה ? XD [עם דנה XD ] יש מצב שהיא נכנסה לפה ראתה את התמונות וטסה להרוג אותה כבר XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחח

לא נראה לי שהיא כבר ראתה את התמונות האלו - היא לא בבית
אבל תיהיה בטוחה שמתי שהיא תראה את התמונות היא תגיב כאן - ואז אני אקח אותה איתי להרוג אותה

Tommy89

New member
../images/Emo221.gif וואלה ../images/Emo6.gif

אם זה יחזיק - אז סחתיין עליו, מזל טוב XD חחח הוא באמת דרש קשר רציני, שיתבגר קצת
בלי שום קשר, אני מצטרפת לרצח, סתם כי הוא בחר בחורה נעל

../images/Emo103.gif למישהי יש קשרים עם העולם התחתון ?

אם לא אני אמצא לבד מישהו שיהרוג אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואעאועאועאועאועואואעואועאועואעואואעאע !!!!!!!!!! כוסעמק של הבתזונה השחקנית פורנו הפיגרת והחולת נפש הזאת, חולת נפש כי לא יודעת למה היא נכנסה !!!!
ועם מי היא מתעסקת ! ידוע שהמעריצות הישראליות הכי עצבניות כשמשהו כזה קורה ! $#%$^%$&^%&^&**^)&^^ (סתם הפלצתי את זה) פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק, טומי, אני חושבת שכבר דיברנו על זה, לא ?
אני מצטערת להודות שהזונה הזאת גרמה לי לבכות . אבל אף אחת לא גרמה לי לעצבים כאלה ולבכי בגלל שהיא עם הגבר שלייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!! אז כוסאמאמאמאמאמא שלה הבת חשפן הזאתי, שתמות, ואמן מחר !! הלוואי חטפה איידס מאחד מכל המיליון בחורים שהזדיינה איתם !!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
היא תדביק את טומיייייייייי שלי !!!!!!!! חייבים לעשות משהו !! מישהי באה איתי לרצוח אותה ?!?!?!?!?! טוב, רילקס, הם לא יגיעו לזה כי טום מחר יזרוק אותה . אני בטוחה בזה . לנשום עמוווווווווווק ... להירגע, הבת חשפן עם קטן הזאת לא שווה את זה . להירגע .... זהו, נירגעתי . (על מי אני עובדת ?!
) אני לא נותנת להם יותר משבוע, כמו לירון . אם זה ימשך יותר, היא באמת הסתבכה, והיא מממממממממש לא יודעת עם מי יש לה עסק !!!!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחחחח XD

אין לי קשרים עם העולם התחתון אבל לא בעיה להשיג איזה רוצח סידרתי XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אין, פשוט הרגת אותי פה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דיברנו על כל זה כ"כ הרבה בפלאפון ככה שאין לי יותר מה להגיד, רק שאני באה איתך לרצוח אותה - וזה הולך לקרות בקרוב מאוד

Mana Sama

New member
XDDDDDDDDDD

"כוסאמאמאמאמאמא שלה הבת חשפן הזאתי" LOL! הרגת אותי

למעלה