../images/Emo103.gif למישהי יש קשרים עם העולם התחתון ?
אם לא אני אמצא לבד מישהו שיהרוג אותה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואעאועאועאועאועואואעואועאועואעואואעאע !!!!!!!!!! כוסעמק של הבתזונה השחקנית פורנו הפיגרת והחולת נפש הזאת, חולת נפש כי לא יודעת למה היא נכנסה !!!!
ועם מי היא מתעסקת ! ידוע שהמעריצות הישראליות הכי עצבניות כשמשהו כזה קורה ! $#%$^%$&^%&^&**^)&^^ (סתם הפלצתי את זה) פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק, טומי, אני חושבת שכבר דיברנו על זה, לא ?
אני מצטערת להודות שהזונה הזאת גרמה לי לבכות . אבל אף אחת לא גרמה לי לעצבים כאלה ולבכי בגלל שהיא עם הגבר שלייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!! אז כוסאמאמאמאמאמא שלה הבת חשפן הזאתי, שתמות, ואמן מחר !! הלוואי חטפה איידס מאחד מכל המיליון בחורים שהזדיינה איתם !!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
היא תדביק את טומיייייייייי שלי !!!!!!!! חייבים לעשות משהו !! מישהי באה איתי לרצוח אותה ?!?!?!?!?! טוב, רילקס, הם לא יגיעו לזה כי טום מחר יזרוק אותה . אני בטוחה בזה . לנשום עמוווווווווווק ... להירגע, הבת חשפן עם קטן הזאת לא שווה את זה . להירגע .... זהו, נירגעתי . (על מי אני עובדת ?!
) אני לא נותנת להם יותר משבוע, כמו לירון . אם זה ימשך יותר, היא באמת הסתבכה, והיא מממממממממש לא יודעת עם מי יש לה עסק !!!!