טוקיו

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הרגיעי יקירתי ../images/Emo13.gif

כל עוד הבת פילגש הזאת לא התקרבה לזין של בילי שליייייייייי היא יכולה להשאר שם. בערך :) כך שאין כאן כלל סכנת התאבדות, או רצח בכוונה תחילה
אבל, אם זה כל כך מפריע לך... אני אדאג לטפל בה. אני את ותהילה! למה אני מהקריות, את מטבריה ~בערך~ ותהילה מב"ש, זה מסוכן. זה האלה שיושבים הכי טוב בארץ. הידעת שאלפרון במקור מהקריות? יש בי את הגנים שלו! תני לי אותה חיהההההההההההההההההההה דםםםםם יהההה בלאטטטטטטטטט DDD: חוץ מזה, שאני ערפדית רשמית, שריטה קלה והיא כבר לא איתנו.
קור רוח, קור רוח 3> ועכשיו, שאנטל היקרה, אני לא יודעת באיזה שפה את קוראת, אז תקשיבי לי ותקשיבי לי מה זה טובבבבבבב, אם את, מתקרבת, נוגעת, חושפת את שדייך או דברים אחרים בפניו של ביל טרומפר קאוליץ בן סימון וג'ורדן (?) הידוע גם בשמו - ביל קאוליץ, שבמקרה התחתן איתי, ואנוכי, מיש מארץ קיש בת אמא שלי ואבא שלי החתולים בסוגריים קאוליץ דוט קום אשר משריצה את ילדיו הרבים והמושלמים בעולם, אני אדאג, לשסע את גרונך, להוציא את קרבייך מאוזנייך, לחתוך את אצבעותייך, לשים לך K600 בעיניים (ותזהרי, רצחתי הרבה ג'וקים עד היום) לקשור אותך לכיסא חשמלי, לשרוף אותך, לקחת את המעי הגס שלך וללפף אותו סביב צווארך, ולסיים בנגיחה רצינית במוחך השרוף. בתודה, ההנהלה. אל דאגה, זה עוד יתורגם בגרמנית, ערבית, אנגלית, ספרדית, ורוסית למעוניינים. (כשאני אדע איך אומרים קרביים בגרמנית.) אבל מה שאני בנתיים יכולה להגיד בכמה שפות: שאנטל היקרה, Dear Chantelle! בהתקרבותך אל מר ביל קאוליץ, בעלי, אני אדאג להרוג אותך. Holen Sie sich naher an die Herr Bill Kaulitz, mein Mann, ich werde euch toten. If you Get closer to Mr. Bill Kaulitz, my husband, I will kill you. ~סורי על אי האותיות הגרמניות במשפט. לא תיקנו לי את האותיות עדיין S:~ ..............................................

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo45.gif

בזה את מסכימה - נלך שלושתינו להרוג אותה - ומהר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, את ודנה פשוט הרגתן אותי היום סופית
אבל אני מסכימה איתך בכל מילה ומיל שרשמת בהודעה

../images/Emo103.gif איזה באסה שאלפרון מת ... ../images/Emo28.gif

היינו יכולות לחתום איתו על איזו עסקת דמים
טוב, עדיין יש לנו את הבורר

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif דנדי, כנסי רגע ><

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, רק עכשיו קיבלתי את ההודעה ששלחת לי לפלאפון - [הפלאפון שלי התחרפן סופית אתמול בלילה, יש לו המון בעיות
] בכל מקרה בקשר למה שרשמת, אז למה את מחכה
בואי נהרוג אותה XD כל מי שקשורה / דומה / כל דבר אחר שקשור לשנטאל - צריכה לחטוף מכות

../images/Emo103.gif חחחחח .. נכון XD ../images/Emo28.gif

את לא מבינה, היה לה בדיוק את אותו הפרצוף כאפה כמו לשנטאל ! והיה לי איזה דף ביד ואני כזה מועכת אותו, נושמת הרבה, מנסה להתאפק לא להכניס לה איזה פס פרקט למוח ... (היינו בחנות של פרקטים ושטיחים וכו') ואני כולי מסתכלת עליה במבט רצחני, והיא מחזירה לי מבטי פרחה-אהבלה כאלה של - "מה את רוצה מ'ני?!"

לירונת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אפשר להצטרף לחבורת CYRD? (Chantelle You Are Dead דהההה
) אני נגד זה שהיא תיגע בטום או בביל.... חצופה !@#@#$@

SpongBobit

New member
../images/Emo80.gifאתן רציני מאמינות שהוא שלכן ?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

SpongBobit

New member
ממ..אין לי מה לענות חחחח ../images/Emo3.gif

פייסבוק , בצפר , זה שכבר אני פחות מתעניינת בלהקה והכל. אבל תמיד אוהבת אתכן !!!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני לא מקבלת את התשובה הזו ../images/Emo70.gif

א) עכשיו חופש. ב) יופי שאת עם הפייסבוק - היית פה קודם
ג) זה שאת לא מתעניינת בלהקה, לא אומר שאת לא יכולה לבוא לבקר. חחחחחחחח, התגעגעתי אלייך

לירונת

New member
דנדיצקה, לשאוף, לנשוף, לשאוף, לנשוף...

את הרי יודעת שזה לא יחזיק מעמד, נכון
הוא סתם מעביר ת'זמן... והיא סתם פוסטמה :)

Talya TH

New member
../images/Emo79.gif אני איתך דנדי XD

אני כל כך הולכת להרוג את הכלבה הזאת
דנה צריך למצוא איזה מישהו שיהרוג אותה ומהר למרות שאני גם אומרת שתוך שבוע החבילה מתפרקת
ואם לא הלך עלייייייהההההה (BICH)
אבל דנה: להירגע לנשום עמוק תוך שבוע אם לא יומיים הכל מתפרק!!!

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif כתבה על השניים ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373 טום קאוליץ (19) מTokio Hotel והזמרת האמריקאית שַנטֵל (21) במכוניתם Audi R8 מתחבקים בחניה בהמבורג ומאמתים את כל השמועות המסקרנות. בתמונה: שיער בהיר, עיניים כחולות, גוף מדהים. מאוגוסט 2008 שנטל היא סולנית להקת Flipsyde. אם נסתכל (וגם אתם) על התמונות המטושטשות מעט על הדף למעלה, אז מאחורי החלונות הסגורים נוכל לראות זוג מחובק, אבל, אנחנו כמובן לא נגיד שום דבר מיוחד חוץ מ"או-לה-לה". אלה מאיתנו (ועכשיו גם אתם) שגם הם מעריצים של הלהקה המגדבורגית טוקיו הוטל, ושהם עכשיו בהלם עמוק יצעקו עכשיו – "לעזאזל!" או ש – "איזה סיוט!" או ש – "מגניב!" – תלוי בגיל ובסטאטוס. זאת התמונה הראשונה שעליה רואים בברור את הטוקיו-רודף השמלות טום קאוליץ (19) מנשק בחורה. הבחורה הזאת – שנטל פייג' (21), במקום לחזור חזרה ללוס-אנג'לס אחרי ההופעה בStockholm, הדוגמנית לשעבר נסעה להמבורג, כדי להיפגש עם טום. מתוך 18 שעות, 7 שעות היא בילתה עם הגיטריסט טום. שנטל נחתה בשדה התעופה של המבורג עם הטיסה SAS 2645 בעזרת רשת מטוסים סקנדינבית ביום שני בערב ב19:15. משם היא נסעה לעיר, נרשמה במלון 3 כוכבים "Suitehotel Hamburg City", לא הרחק מתחנת הרכבת המרכזית. טום אסף אותה ב- 22:00 במכונית האפורה-כסופה שלו Audi R8, משם הם נסעו ביחד לElbe וביקרו במסעדה איטלקית “La Vela” שהתרגום שלה זה "מפרש". לאחר מכן הזוג המשיך את ה"שיט" שלו כשהם שותים כמו קוקטיילים בבר המלון “East”, הם חזרו שוב למלון שהזמרת עצרה בו. אבל במקום ללכת לחדר, טום ושנטל במשך חצי שעה התנשקו עד שחלונות הרכב לא התחילו להזיע. ב- 3 בלילה הם סופסוף "הטמינו את העוגן" במלון. שנטל לא יכלה לשלוט בהליכה שלה על העקבים הגבוהים. טום הוכיח בסיטואציה הזאת שהוא ג'נטלמן אמיתי, כשחיבק אותה עם היד שלו, הוא עזר לבחורה המועדת להמשיך ללכת. שעתיים מאוחר יותר טום עזב את המלון, התיישב באאודי שלו ונסע. שנטל טסה ללונדון ב13:00, ומשם למולדת שלה קליפורניה. ב- 3 ביוני כבר הופיעו התמונות המשותפות של טום ושנטל, אבל הן היו עד כדי כך תמימות שלציטוט "אנחנו בסך הכל חברים" אפשר היה להאמין בקלות. לפני שבועיים, שנטל סיפרה על הבחור החדש שלה: "אם לומר את האמת הוא הגבר האידיאלי בשבילי. אבל החברים שלי הזהירו אותי לגביו, אמרו לי שלטום כל שבוע יש בחורה חדשה". עכשיו הכל נשמע אחרת: לפני הטיסה ללוס-אנג'לס שנטל כותבת בטוויטר שלה: "אתמול בערב סעדתי, ואחר כך על מהירות מטורפת נסעתי ברחבי הכבישים הגרמנים. זה היה כל כך מגניב. בקרוב טסה לקליפורניה. מתגעגעת אליך!" כשחזרה הביתה, הופיעה עוד הודעה בטוויטר בשביל טום: " הייתי רוצה לבלות עוד לילה נפלא בגרמניה!" זה בוודאי יקרה. אבל בפעם הבאה כדי לכם לעלות לחדר המלון. כמובן שנשיקות על המושב הקדמי במכונית מביאים תחושות לא רגילות... - - -
משהו קטן נוסף - אך רק שמועה: גיאורג ליסטינג יוצא עם טיילור סוויפט
ברשת האינטרנט עוברת השמועה על מערכת יחסים רומנטית בין בסיסט טוקיו הוטל גיאורג ליסטינג, לבין הזמרת האמריקאית טיילור סוויפט. המקור הינה מיילי סיירוס שאמרה, שראתה את הזוג ביחד, וכמו שהיא שמה לב – ביניהם יש הרבה יותר מאשר מערכת יחסים של ידידים. אבל אלה בסך הכל שמועות. - - - קריאה מהנה & שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תגובה שלי ..

אני חושבת שזה עוד סתם סטוץ' מבית היוצר של טום קאוליץ
" שעתיים מאוחר יותר טום עזב את המלון, התיישב באאודי שלו ונסע. שנטל טסה ללונדון ב13:00, ומשם למולדת שלה קליפורניה. " נו באמת, זה רק מראה שאין שום דבר רציני בין השניים XD במיוחד כשהוא רושם לה: " הייתי רוצה לבלות עוד לילה נפלא בגרמניה! " אוי, שנטל - לא יהיה לך טוב

לירונת

New member
שאני אבין,

כל הסיפור זה שהוא עשה אותה, או כמעט עשה אותה ברכב?
הווו כן, לזה הייתי קוראת מערכת רצינית. אני במקומה לא הייתי מסתמכת על זה שהבחור לא עושה כלום בזמן שהיא בקליפורניה והוא בגרמניה >< נאיבית...

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הוא עשה אותה בחדר!!!

היא באמת נאיבית S: היא אמרה מההתחלה שהזהירו אותה, החברים שלה לגבי טום שכל שבוע יש לו חברה אחרת. (חחחח למרות שבעיניי הם טעו, יש לו חברה אחרת כל יום. והיא הכי בסרט של החיים שלה אם היא תחזיק איתו יותר מיום.) אז הם התמזמזו חצי שעה במכונית, שזה התמונות שרואים, ואז הוא כביכול היה ג'נטלמן ועזר לה לעלות לחדר כי היא לא הייתה מסוגלת על העקבים. (טח, הייתה מסטולה מהתחת.) ואז הוא זיין אותה וירד אחרי שעתיים, ונסע משם. כאילו, מה הוא עשה שם שעתיים? שיחק איתה דוקים? עמד ליד השירותים בזמן שהיא מקיאה את נשמתה? שר לה אחד משירי סיפורי לילה טוב עם טום? חארטטטטטטטטטטה. הוא זיין אותה והלך. ומסכימה עם ההודעה הקודמת שלך XD זה לא יחזיק יותר מחמש דקות. הוא סתם העביר את הזמן והיא לא פוסטמה.. היא פאתטית וחיה בסרטטטטטטטטט (בערך כמו כל הבנות שטום מזיין).

למעלה