Mrs Kaulitz 89
New member
../images/Emo105.gif הרגיעי יקירתי ../images/Emo13.gif
כל עוד הבת פילגש הזאת לא התקרבה לזין של בילי שליייייייייי היא יכולה להשאר שם. בערך כך שאין כאן כלל סכנת התאבדות, או רצח בכוונה תחילה
אבל, אם זה כל כך מפריע לך... אני אדאג לטפל בה. אני את ותהילה! למה אני מהקריות, את מטבריה ~בערך~ ותהילה מב"ש, זה מסוכן. זה האלה שיושבים הכי טוב בארץ. הידעת שאלפרון במקור מהקריות? יש בי את הגנים שלו! תני לי אותה חיהההההההההההההההההההה דםםםםם יהההה בלאטטטטטטטטט DDD: חוץ מזה, שאני ערפדית רשמית, שריטה קלה והיא כבר לא איתנו.
קור רוח, קור רוח 3> ועכשיו, שאנטל היקרה, אני לא יודעת באיזה שפה את קוראת, אז תקשיבי לי ותקשיבי לי מה זה טובבבבבבב, אם את, מתקרבת, נוגעת, חושפת את שדייך או דברים אחרים בפניו של ביל טרומפר קאוליץ בן סימון וג'ורדן (?) הידוע גם בשמו - ביל קאוליץ, שבמקרה התחתן איתי, ואנוכי, מיש מארץ קיש בת אמא שלי ואבא שלי החתולים בסוגריים קאוליץ דוט קום אשר משריצה את ילדיו הרבים והמושלמים בעולם, אני אדאג, לשסע את גרונך, להוציא את קרבייך מאוזנייך, לחתוך את אצבעותייך, לשים לך K600 בעיניים (ותזהרי, רצחתי הרבה ג'וקים עד היום) לקשור אותך לכיסא חשמלי, לשרוף אותך, לקחת את המעי הגס שלך וללפף אותו סביב צווארך, ולסיים בנגיחה רצינית במוחך השרוף. בתודה, ההנהלה. אל דאגה, זה עוד יתורגם בגרמנית, ערבית, אנגלית, ספרדית, ורוסית למעוניינים. (כשאני אדע איך אומרים קרביים בגרמנית.) אבל מה שאני בנתיים יכולה להגיד בכמה שפות: שאנטל היקרה, Dear Chantelle! בהתקרבותך אל מר ביל קאוליץ, בעלי, אני אדאג להרוג אותך. Holen Sie sich naher an die Herr Bill Kaulitz, mein Mann, ich werde euch toten. If you Get closer to Mr. Bill Kaulitz, my husband, I will kill you. ~סורי על אי האותיות הגרמניות במשפט. לא תיקנו לי את האותיות עדיין S:~ ..............................................
כל עוד הבת פילגש הזאת לא התקרבה לזין של בילי שליייייייייי היא יכולה להשאר שם. בערך כך שאין כאן כלל סכנת התאבדות, או רצח בכוונה תחילה