../images/Emo41.gif חלק ב'.
האם אתם צופים בסרטי אימה? אתם לפעמים עוצמים עיניים כשאתם צופים בזה? ביל וטום: אני אוהב לצפות בסרטי אימה! טום: אני אוהב סרטי אימה. ביל: גם אני. אני אוהב לראות את זה. אבל לעצום את העיניים זה בולשיט. כיאז אתה בעצם לא צופה בזה. טום: אני אוהב סרטים על טבח (לא אחד שמבשל אלא כשהורגים מישהו). ביל: אני באמת אהבתי את הוסטל. טום: כן, ההוסטל. גיאורג: גם קלישאה כמו סרטי אימה טום: המסור. ביל: אה... ראיתי. הם גדולים. אני מעריץ ענק של זה.
פרטיות. איזה פעולה של מעריץ חוצה את הגבול? ביל: כל מי שמטריד אותנו בחיים הפרטיים שלנו. זה אומר, כל מי שנמצא מול הבית שלנו, מול בסטודיו שלנו. כל אלה שאינם מאפשרים לנו לחיות חיים נורמליים. טום: זה הגיע רחוק מידי. ביל: כי הוא חצה את קו. וכל מי שמנסה להיות בקשר עם המשפחות או החברים שלנו. טום: כל השאר מותר.
במה אתם מקנאים במעריצים שלכם? ביל: אני חושב, שזה פשוט מדהים ללכת להופעה. זה בטח ממש מגניב. טום : הייתי רוצה לראות הופעה של ט"ה. ביל: כן גם אני. אני אשמח לעשות את זה. לצפות בזה מהקהל. לראות את זה מהצד. כי כולם תמיד ממוקדים בעצמם. אני מקנא במעריצים שלנו כי הם יכולים לראות הופעה שלנו עם חברים או בת זוג.
גוסטב... מה היית עושה אם היית הקנצלר ליום אחד? גוסטב: אף אחד לא רוצה לדעת. גיאורג: נחמד. אז יש לנו רק 19 שאלות? טום: מגניב. ביל: סופר. גיאורג: גוסטב היה כנראה נפטר מבית ספר. טום: מה הייתי רוצה לעשות את זה, אם אני יהיה הקנצלר. בעצם הייתי עושה מבחן. גיאורג: בשביל מה? טום: לכל אלה עם הרישון נהיגה. אני לא יודע בדיוק איזה, אבל מבחן נוסף, וכל מי שעובר את המבחן יכול לנסוע לא משנה לאן, בכל מקום מהר ככל שהוא רוצה . גיאורג: זה רעיון נהדר. טום: כמובן שזה צריך להיות מבחן קשה. אבל אני אעבור את זה בכל זאת.
כך שיהיו נהגים נבחרים בגרמניה. מי? גיאורג: "רשיון מיכאל שומאכר" . טום: "רשיון מיכאל שומאכר". ושאפשר להשתמש בשמשות כהות על האוטו. ביל: מוצל .... כן. טום: זה סיכון בטיחותי עבור הנהגים האחרים, כי אסור שיהיו לנו שמשות מוצלות. את יכול לדמיין לעצמך כמה בנות ינהגו ככה? אוו ואז הן יתנגשו בעצים. זה כבר קרה כמה פעמים. הדוגמה האחרונה היתה ג 'סיקה אלבה, היינו בארה"ב והמרצדס שלה התרסק לתוך עץ. ביל: זה היה רע. אני ראיתי את זה.
האם יש לכם שיר במוח כרגע? ביל: אוטומטיק... אוטומטיק. גיאורג: Durch den Monsun ביל: אני חייב לומר שכרגע אנחנו מאוד עסוקים עם המוזיקה שלנו, כי עבדנו על האלבום כל כך הרבה זמן. אנחנו לא הקשבנו למוסיקה אחרת. ואם אני מקשיב למוסיקה אחרת זה ל- KINGS OF LEON. אני ממש אוהב אותם. טום: אתה יכול לשיר שיר? ביל: לא. אני לא יכול. אני יכול רק לשיר אוטומטיק, אוטומטיק. טום: אוטומטיק.
אם אתם הייתם מעריצים של ט"ה, מה הייתם כותבים על שלט שהייתם לוקחים אותו איתכם? טום: כדי לכתוב על שלט...? ביל: לא הייתי לוקח איתי משהו. זה יכאב לנו, אם אתה זורק את זה. גיאורג: סוללות. ביל: כל חפץ קשיח. טום: הייתי לוקח איתי סוללות במיוחד בשביל גיאורג. ביל: צעצועים? אני אוהב צעצועים פרוותים. כי הם כל כך רך. אם אני הייתי יכול לבחור אחד, הייתי לוקח איתי צעצועים פרוותיים. כי אני לא אוהב את הצעצועים הקשיחים יותר. טום: וגם על שלט, הייתי כותב כמו מה שכולם כותבים. גיאורג .. גוסטב: גיאורג אתה הדוגמה הטובה ביותר. טום: גיאורג החוצה, טום קדימה! ביל: אני לא רוצה. אני אוהב לקבל הפתעה. לפעמים יש כמה שלטים נחמדים מאוד. אני לא יודע מה לכתוב על שלט. אני זוכר יום אחד אני כתבתי מכתב...הממ...לא משנה. אני לא מתכוון לספר את הסיפור...
הייתם תורמים איברים או תורמים את הגוף שלכם למדע? ביל: אין סיכוי. טום: לתרום את האיברים שלך, זה תלוי. ביל: איברים... טום: זה מדבר על הכל? ביל: לתרום את האיברים שלך. כן... טום: לדוגמה, אם ביל יצטריך איבר, ולא הייתי צריך את זה, הייתי עושה את זה. ביל: בכל מקרה. טום: זה תלוי באדם. ביל: בדיוק זה תלוי באדם... טום: לא הייתי עושה את זה בשביל גיאורג. ביל: כן... בדיוק. גיאורג: אבל אתה יכול לתרום לי את אחד משני המוחות שלך. טום: כן... ביל: באמת, לתרום את האיברים שלך... זה באמת תלוי באדם ובנסיבות. אם אתה יכול לעשות את זה וזה בסדר מבחינה רפואית, אני חושב שזה רעיון טוב. אבל כדי לגרום לגוף שלי אחרי המוות להיכנס למחקר. אין מצב. זה פשוט מגעיל לעשות את זה עם אנשים מתים. גיאורג: וגם עבור קרובי משפחה. זה קשה לחיות בידיעה שהוא לא הולך להקבר. ביל: נכון. טום: הדבר היחיד שאני באמת חושב עליו, זה לתרום זרע. גיאורג: יש לך מספיק ממנו. טום: כן, יש לי מספיק. אני בעצם כבר עשיתי את זה, ישירות. - - - המשך בהודעה הבאה.