טוקיייייו.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לפי מה שרשום באתר הרישמי..

את כל השירים באנגלית, את כל השירים בגרמנית, ואת ה- DVD.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אמממ ...

קראתי באחד הבלוגים של טוקיו שמישהי אמרה שהוא עולה 350 ש"ח... אבל זה דיי מוגזם - ככה שלא נראה לי שזה נכון

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif זה עדיין לא פייר.

באמזון גרסא אחת של סופר דלוקס + גרסא אחת של דלוקס זה 300. לא כולל משלוח. אבל עד שהם יביאו אני אחטוף שפעת העופות.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif לא. מפתאום.

נראה לכם שהייתי נוסעת שוב ולא הייתן יודעות על זה? XDDD יש לי מישהו כאן בארץ שהוא אחד היבואנים. כל דבר שיצא בעולם בכלל, היה לי לפני כולם. כולל זימר, שראיי הכתום, סקרים... קיצר הוא עושה לי מחירים והוא מביא לי את זה תוך פחות מ-24 שעות. אני מודיעה לו לילה לפני שהדיסק יוצא בעולם כשאני קמה בבוקר זה כבר הגיע. והוא פשוט תותח. אני מתה על הבנאדם XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהכוונה הייתה אם הזמנת אותו מגרמניה ../images/Emo3.gif

ומגנייייייייב לאללה *-* 'תחדשי פוק D:

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifשיו י'חתיכת פראיירית O:

קניתי את שלי בשבעים שקל OO" דיסק רגיל עולה 10 שקלים פחות XDDDDD הא, ואת הסופר דלוקס לא נראה לי שאפשר להשיג בחנויות בארץ...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כן, אני יודעת ...

אבל קניתי אותו מהר לא משנה מה המחיר - כי אני יודעת שאני אח"כ לא ימצא אותו בשום מקום. זה תמיד קורה לי >< כבר שהגעתי לחנות המוכר אמר שרוב הדיסקים שמורים |:

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאיזה שטויות O:

תקשיבי, הגעתי לצליל ב-6 לחודש, היו איזה 5 עותקים רק על המדף! היו 2 של הגירסא הרגילה באנגלית, אחד בגרמנית, ואחד מכל שפה בגרסאת דלוקס - רק על המדף!! >< צריך פשוט לדעת לחפש. ולהבא, תדעי שטאוור לוקחים תמיד הון.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הבעיה ששם לא היה על המדף ../images/Emo6.gif

כולם היו אצלו ביד, ואפילו ב- 7/10 הוא לא יכל למכור אותם XD ובאותו יום שהלכתי אליו הוא אמר שהוא עדיין לא יכול למכור אותם, וחצי מהם כבר שמורים למעריצות שבאו עוד לפני שהדיסק הגיע. וכן, אני יודעת שטוואר לוקחים הון - אבל זאת החנות דיסקים היחידה שיש לי באיזור לצערי. אני גרה בחור ><

animfanatic

New member
../images/Emo35.gif 20 שאלות ממעריצים. ../images/Emo13.gif

חלק א':
האם לאלבום שלכם יש נושא? טום: למען האמת... אני חושבת שאלבומים בעל נושא אחד הם מגוחכים. הדבר הטוב הוא, שזה מתאים לנו באופן טבעי. ביל: אנחנו לא הצבנו לעצמנו מטרה למצוא נושא לאלבום, באפן כללי זה צריך להתאים אחד לשני. אלבום זה תמיד משהו שאתה רוצה לעשותו מבחינה מוזיקלית ומהנקודה הזאת בד"כ זה מתאים. במקרה הטוב, זה שם מתאים למראה הנוכחי שלך.הייתי אומר שלנו זה היה קל. טום: זה מתאים למראה של גוסטב.
מי עודד את טום לשנות את המראה שלו בצורה כ"כ דרסטית? ביל: זה הייתי אני. טום: ביל תפסיק לדבר שטויות. למעשה... ביל: אני חייב להגיד לכם, שטום הזמין כובעים חדשים. כי בישנים יש חור, והוא לא יכול ללבוש אותם יותר. טום: אבל החלק הכי טוב הוא שאני פשוט קיבלתי "כובעי טום" חדשים. אבל בעצם, אני לא השתנתי מאוד. ביל: הוא בכה בבית. טום: למען האמת, הראסטות נעלמו. ביל: ואני שיכנעתי אותו לצבוע לשחור. טום: .. גם זה שקר. ביל: כך שהואיראה יותר מגניב. ויום אחד יראה כמוני.
האם אתם מאמינים בגלגול נשמות אחרי המוות? ביל: אה .. כן.אני לא יודע אם תיוולד כאדם והכל יהיה אותו הדבר. אבל אני מאמין שיש חיים אחרי המוות. גיאורג: אני מקווה. ביל: אני יכול לדבר על זה שעות. טום: אני מאמין כי בכל זאת הנשמה שלך לא תמות. ביל: בדיוק גם אני. טום: גם דיברנו על זה עם אינגריד וקלאוס. אתה באמת יכול לדבר על זה לנצח. ביל: אבל זה בהחלט לא נגמר, אם אתה מת. גוסטב: כן, גם אני מאמין בזה.
באיזו דרך המוות של מייקל ג'קסון השפיע עליכם? הוא היה השראה או מודל לחיקוי בשבילכם? ביל: למעשה, אני לא רוצה להגיד על זה הרבה. כי בעיני זה כל כך נורא שכל הידוענים סוג ג' מנסים לאנשים לגרום לדבר עליהם... ופתאום כולם מעריצים של מייקל ג'קסון. כן, זה גורם לך... כמובן שזה השפיע על כל אחד בצורה שונה. כמובן זה סיפור מאוד עצוב. אבל, אני חושב שלא צריך לנצל את זה בתקשורת. אני לא רוצה להגיד על זה יותר מדי... נעזוב את זה...
האם אתם חוששים מיותר מידי התהילה לפעמים? ביל: יותר מדי תהילה? לא. אני מאמין כמובן שזה שינה את החיים שלי. אבל זה למה אנחנו עושים את זה. אנחנו איך שהו מכורים תהילה. כמובן אתה רוצה להגיע להרבה אנשים ואתה רוצה שיהיו לך הרבה מעריצים. כי זאת המטרה של כל להקה. מנקודת המבט הזאת אתה מכור לתהילה, אתה לא יכול להפסיק.
אם הייתם בחורה, במי מחברי הלהקה הייתם דלוקים? ביל: גיאורג. אני חייב לומר, אפילו עכשיו אני חושב שהוא אטרקטיבי, ואם הוא יהיה בחורה, הייתי... טום: לא... גיאורג: לא! אם אתה היית בחורה. ביל: אה... אם אני יהיה בחורה? טום: מי אתה חושב שהוא הבחור הכי חתיך. אבל זה ברור... ביל: אה. אני זאת הייתה השאלה... טום: עכשיו כולם חושבים... ביל: חשבתי. אם אחד מהם היה בחורה הייתי מאוהב בגיאורג. גיאורג: אתה אוהב אותי עדיין? זה יהיה... טום: עכשיו כולם היא חושבים על זה כל כך הרבה זמן. אבל זה ברור... מספיק פעמים אמרת לי. זה אני... גוסטב: אני לא מעז... ביל: חכה רגע... אז אם אני הייתי בחורה במי מהם הייתי מאוהב? טום: בדיוק ביל... גיאורג: זה יהיה גוסטב. כי יש לו אינרציה מינית ביותר . ביל: אבל אז התשובה שלי תשאר אותו הדבר. גיאורג . כן, כי גיאורג הוא כלבה קטנה. גוסטב: כן, הוא סוטה. ביל: כן טום: כן הייתי בטוח דלוק עליו.
כיצד אתם מדמיינים את עצמכם בגיל שלושים? אחוזה ושני ילדים או בעלים של מועדון רוק? טום: מועדון רוק? גיאורג: אני יכול לדמיין שתהיה לי אחוזה. טום: בית אחוזה. ביל: אני מקווה שתהיה לי אחוזה. אני רוצה שיהיה לי סטודיו קעקועים. טום: אני גם חושב על סטודיו הקעקועים ועל מועדון משלך. ביל: ומועדון משלך. מלון משלך, עשרים כלבים וכמובן ממשיכים לעשות מוזיקה.
עם מי מהלהקה הייתם רוצים להתחלף? גוסטב:בטוח גאורג. הוא הכי צמוד לקרקע, בלתי יאומן. טום: גם אני. להחליף עם גיאורג. ביל: גם אני. טום: כי יש לו את העבודה הקלה ביותר. הדבר הראשון, זה הכלי שלו, הוא הכי פשוט. השני, הוא לא עושה כל היום כלום. גיאורג: אני לא רוצה להחליף תפקידים עם מישהו. טום: החלק הטוב ביותר בלהיות גיאורג. הוא מצא את האהבה האמיתית שלו. ביל: כן. הייתי רוצה להחליף עם גיאורג.

animfanatic

New member
../images/Emo41.gif חלק ב'.

האם אתם צופים בסרטי אימה? אתם לפעמים עוצמים עיניים כשאתם צופים בזה? ביל וטום: אני אוהב לצפות בסרטי אימה! טום: אני אוהב סרטי אימה. ביל: גם אני. אני אוהב לראות את זה. אבל לעצום את העיניים זה בולשיט. כיאז אתה בעצם לא צופה בזה. טום: אני אוהב סרטים על טבח (לא אחד שמבשל אלא כשהורגים מישהו). ביל: אני באמת אהבתי את הוסטל. טום: כן, ההוסטל. גיאורג: גם קלישאה כמו סרטי אימה טום: המסור. ביל: אה... ראיתי. הם גדולים. אני מעריץ ענק של זה.
פרטיות. איזה פעולה של מעריץ חוצה את הגבול? ביל: כל מי שמטריד אותנו בחיים הפרטיים שלנו. זה אומר, כל מי שנמצא מול הבית שלנו, מול בסטודיו שלנו. כל אלה שאינם מאפשרים לנו לחיות חיים נורמליים. טום: זה הגיע רחוק מידי. ביל: כי הוא חצה את קו. וכל מי שמנסה להיות בקשר עם המשפחות או החברים שלנו. טום: כל השאר מותר.
במה אתם מקנאים במעריצים שלכם? ביל: אני חושב, שזה פשוט מדהים ללכת להופעה. זה בטח ממש מגניב. טום : הייתי רוצה לראות הופעה של ט"ה. ביל: כן גם אני. אני אשמח לעשות את זה. לצפות בזה מהקהל. לראות את זה מהצד. כי כולם תמיד ממוקדים בעצמם. אני מקנא במעריצים שלנו כי הם יכולים לראות הופעה שלנו עם חברים או בת זוג.
גוסטב... מה היית עושה אם היית הקנצלר ליום אחד? גוסטב: אף אחד לא רוצה לדעת. גיאורג: נחמד. אז יש לנו רק 19 שאלות? טום: מגניב. ביל: סופר. גיאורג: גוסטב היה כנראה נפטר מבית ספר. טום: מה הייתי רוצה לעשות את זה, אם אני יהיה הקנצלר. בעצם הייתי עושה מבחן. גיאורג: בשביל מה? טום: לכל אלה עם הרישון נהיגה. אני לא יודע בדיוק איזה, אבל מבחן נוסף, וכל מי שעובר את המבחן יכול לנסוע לא משנה לאן, בכל מקום מהר ככל שהוא רוצה . גיאורג: זה רעיון נהדר. טום: כמובן שזה צריך להיות מבחן קשה. אבל אני אעבור את זה בכל זאת.
כך שיהיו נהגים נבחרים בגרמניה. מי? גיאורג: "רשיון מיכאל שומאכר" . טום: "רשיון מיכאל שומאכר". ושאפשר להשתמש בשמשות כהות על האוטו. ביל: מוצל .... כן. טום: זה סיכון בטיחותי עבור הנהגים האחרים, כי אסור שיהיו לנו שמשות מוצלות. את יכול לדמיין לעצמך כמה בנות ינהגו ככה? אוו ואז הן יתנגשו בעצים. זה כבר קרה כמה פעמים. הדוגמה האחרונה היתה ג 'סיקה אלבה, היינו בארה"ב והמרצדס שלה התרסק לתוך עץ. ביל: זה היה רע. אני ראיתי את זה.
האם יש לכם שיר במוח כרגע? ביל: אוטומטיק... אוטומטיק. גיאורג: Durch den Monsun ביל: אני חייב לומר שכרגע אנחנו מאוד עסוקים עם המוזיקה שלנו, כי עבדנו על האלבום כל כך הרבה זמן. אנחנו לא הקשבנו למוסיקה אחרת. ואם אני מקשיב למוסיקה אחרת זה ל- KINGS OF LEON. אני ממש אוהב אותם. טום: אתה יכול לשיר שיר? ביל: לא. אני לא יכול. אני יכול רק לשיר אוטומטיק, אוטומטיק. טום: אוטומטיק.
אם אתם הייתם מעריצים של ט"ה, מה הייתם כותבים על שלט שהייתם לוקחים אותו איתכם? טום: כדי לכתוב על שלט...? ביל: לא הייתי לוקח איתי משהו. זה יכאב לנו, אם אתה זורק את זה. גיאורג: סוללות. ביל: כל חפץ קשיח. טום: הייתי לוקח איתי סוללות במיוחד בשביל גיאורג. ביל: צעצועים? אני אוהב צעצועים פרוותים. כי הם כל כך רך. אם אני הייתי יכול לבחור אחד, הייתי לוקח איתי צעצועים פרוותיים. כי אני לא אוהב את הצעצועים הקשיחים יותר. טום: וגם על שלט, הייתי כותב כמו מה שכולם כותבים. גיאורג .. גוסטב: גיאורג אתה הדוגמה הטובה ביותר. טום: גיאורג החוצה, טום קדימה! ביל: אני לא רוצה. אני אוהב לקבל הפתעה. לפעמים יש כמה שלטים נחמדים מאוד. אני לא יודע מה לכתוב על שלט. אני זוכר יום אחד אני כתבתי מכתב...הממ...לא משנה. אני לא מתכוון לספר את הסיפור...
הייתם תורמים איברים או תורמים את הגוף שלכם למדע? ביל: אין סיכוי. טום: לתרום את האיברים שלך, זה תלוי. ביל: איברים... טום: זה מדבר על הכל? ביל: לתרום את האיברים שלך. כן... טום: לדוגמה, אם ביל יצטריך איבר, ולא הייתי צריך את זה, הייתי עושה את זה. ביל: בכל מקרה. טום: זה תלוי באדם. ביל: בדיוק זה תלוי באדם... טום: לא הייתי עושה את זה בשביל גיאורג. ביל: כן... בדיוק. גיאורג: אבל אתה יכול לתרום לי את אחד משני המוחות שלך. טום: כן... ביל: באמת, לתרום את האיברים שלך... זה באמת תלוי באדם ובנסיבות. אם אתה יכול לעשות את זה וזה בסדר מבחינה רפואית, אני חושב שזה רעיון טוב. אבל כדי לגרום לגוף שלי אחרי המוות להיכנס למחקר. אין מצב. זה פשוט מגעיל לעשות את זה עם אנשים מתים. גיאורג: וגם עבור קרובי משפחה. זה קשה לחיות בידיעה שהוא לא הולך להקבר. ביל: נכון. טום: הדבר היחיד שאני באמת חושב עליו, זה לתרום זרע. גיאורג: יש לך מספיק ממנו. טום: כן, יש לי מספיק. אני בעצם כבר עשיתי את זה, ישירות. - - - המשך בהודעה הבאה.

למעלה