- כ יהחיים יפים יותר

hooba

New member
בעעע...!!

בבעע..בטח כל מי שבכיתה י' לומד עכשיו לבגרות שיש מחר...!!! אבל אני לקחתי לי הפסקה קטנה.... יש לי מגן 87!!!!....!!!!
חהחהחהחהחה... אבל שבוע הבא יש בגרות בלשון....!! זה אני ממש ממש גרועה...
יש כאן מישהי כמוני..!?!?!?

hooba

New member
עזרה...דחוף!!!../images/Emo7.gif

אז ככה...היה לי את השיר החדש של מקפליי..פליז פליז... ולויודעת איך..אבל הוא נמחק לי....!!! וכשרציתי להוריד אותו עוד פעם..זה לא מצא אותו..!!! אז אם למישהי יש אותו בבקשה תשלחו לי אותו.... הנה המסנג'ר שלי..: [email protected] בבקשה אם יש לכם אותו..תשלחו לי!!! אני נואשת!!!

תמונות של דאגי-עזרה דחוף!

אני צריכה שתעזרו לי ממש דחוף! סליחה על ההודעה החדשה אבל זה חשוב... אני צריכה שתעזרו לי בבקשה למצוא תמונה של דאגי עם התסרוקת הזאת רק שרואים מאחור....את התסרוקת מאחור....אפילו חלק...זה ממש חשוב.. תודה לכל העוזרים

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifחחח לי יש מגן 80!! ישששש

בהצלחה לכולםם עכשיו אני בדיוק הולכת ללמוד עם חברה.. ויום שני יש לי מתכונת בלשוןן מאמאמ ב=ה=צ=ל=ח=ה

hooba

New member
הנה...בערך..../images/Emo13.gif

מצאתי תמונה שלו שרואים בפרופיל את המאחורה..אם זה עוזר לך..:/

hooba

New member
אולי למישו אחר כן יש את זה?!?!

אני ממש ממש חייבת את השיר הזה..!!! התמכרתי אליו...!!!!

0 דיש 0

New member
נצל"ש - גמני צכה עזרה

כתבתי על זה למטה ולא הגיבו לא נורא בכל מקרה אני בטוחה שהיו קישורים לתמונות של מקפליי מההופעה תמונות ממש ענקיות ויפות שמישהו צילם. פתאום נעלמו הקישורים האלה. מישהו יודע איפה הם? מקווה שמבינים בכלל למה אני מתכוונת

hooba

New member
הם לא נעלמו לשום מקום...

נראה לי... כי מקודם אני פתחתי אותם וראיתי אותם עוד פעם..בפעם המאה... אם זה לא פה..אולי זה בדף אחר... נראה לי....!!:/

ThatGirl

New member
:\ גם לי יש

גרר אחרי הבגרות מחר אני כ"כ הולכת לקרוע את הדפים בהיסטוריה

hooba

New member
צודקת...!!

גם אני!!! איך יש לך בגרות יום שני...!?!?!? זה לא אמור להיות יום שישי...?!?!!? ה- 23/6....???

DesertRose7

New member
את חדשה.. אז אני עוד מבינה

ואני מציעה לך גם לעבור על תקנון הפורום!! בקשר להודעה הספציפית הזאת- כל ההודעות שלא קשורות לנושא של הפורום כמו למשל ציוני מגן אנחנו מוסיפים לכותרת של ההודעה סימן של

Emo Kid

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo214.gif זה היה מפחיד..

הטלויזיה פתוחה על MTVהיטס... אני בפורומים ובטלויזיה היו פרסומות. נכנסתי לפורום מקפליי [אהמ.. פה] ואז בדיוק נגמרו הפרסומות והתחיל שיר!! חחחח All About You :] אחד האהובים עלי. סתם התחשק לי לכתוב. זה כזה של להקות בנים.. כל יום יש השבוע..

למעלה