- כ יהחיים יפים יותר

o v e r c a s t

New member
אוף!

למה כשלי היה הוט אף פעם לא ראיתי שיר שלהם בMTVהיטס,כל הזמן היו רק פרסומות או שירים גרועים...ואני עוד כל כך שמחתי שסוף סום יהיה לי את הערוץ הזה...זה לא פייר!

לושהה

New member
../images/Emo32.gifהצלחתי.../images/Emo3.gif

קיבלתי 96 בדיאגנוסטי באנגלית DD: העלתי תממוצע DD: זה כמעט מבטיח לי הקבצה א' שנה הבאה DD: יאיי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifאהאהאהא סוף סוףףף נגמרר

אההה זה היה קקלי קלותתתת כל כך קלל זה כאילו איןן איןן המורה נתנה לנו את המבחן בגרות של שנה שעברה כדי לחזור עליו בבית וזה היה בדיוק ככמו השנהה אז ידעתי הכלל אוחוח יוווו אני אצל חברה עכשיו..ועושים צחוקים חעחעחע..חח עזבו התחרפנתייי

hooba

New member
כן וואי!!!

הבגרות הייתה כל כך קלה...!! אני סיימתי אותה שעה לפני הסוף..!!!! אני הייתי הראשונה שסיימה..זה היה פשוט כזה קל....!!! אבל בעע...עוד שבוע יש עוד אחת..בלשון..!!!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifחח יש לי עוד מתכונת בלשו

בלשון יום שני...כולם כבר עשו רק הכיתה שלי לא עשתה עדיין חחח

Bleed for Me

New member
נצל"ש תראו TOTP ב22:00!!!

מקפליי,דה קוקס,שוגבייבס,גו גו דולס..יש מה לראות תהנו

Bleed for Me

New member
What's that coming over the hill

Is it a monster? Is it a monster? שיו אני מתה על השיר הזה!! חחח.. הם ענקיים! ודה קוקס היו חמודים לאללה כמו תמיד,והגו גו דולס.. גם את שוגבייבס אהבתי וכמובן מקפליי..

DesertRose7

New member
וראית בקוקס..

שבסוף הסולן הלך כזה לצד ו.. צעק על מישהו?!?! והם ענקיים עם השיר הזה
אחת היציאות הכי טובות של הזמן האחרון

Bleed for Me

New member
חח כן

נראה לי על הגיטריסט או משהו,לא זוכרת.. בכל מקרה לוק (הסולן) היה לבוש מזעזע.. אבל דוגרי יש להם אחלה שירים וקליפים חמודים לאללה

לושהה

New member
ראיתי../images/Emo9.gif

מזל שהם היו בהתחלה אז הפסדתי רק OC ולא מגרש ביתי D: וגם הספקתי לראות את השוגבייבס. איזה שיררר

גם אני היה שקסיייי ברמות

הכיי אהבתי את זה שדני ודאגי עשו את פם פם פה הזה.. כל כך מהמם וגם את הייאי הזה שדני עשה וגם את המחיאות כפיים ואת הזה בהתחלה שהוא שר קיצררר הכל... ועוד משו באמת??! תגידו לי הארי תפר את הדבר הזה בעצמו מסמרטוטים!? או שאיזה תופרת תפררה לו את זה מסמרטוטים!? כי לעזאזל מה הוא לובשלכל הרוחות אפשר ביכלל ליקרוא לזה משו לילבוש!? כאילו הולך לישון!! הכי אהבתי את דאגה שמתם לב לחולצה ולגיטרה אותו צבע כימעט ניראלי.. חחחחחחח וגם טום.. אחלה.. תגידו אני דימיינתי או ליקראת הסוף משו כזה באמצע שמעתי את דאגי... כקול רגע מעלף?!

למעלה