איזה מותק! יוו איזה קול יפה! תודה..
H hila846 New member 31/5/06 #43 ואוווווווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif איזה קול מ=ה=מ=ם כפרעליייההה
ע עינבי ארנבי 1 New member 31/5/06 #44 איזה מהמממממממממםםםםםםםם../images/Emo108.gif ואייייייייייייייייייייייייי היא שרה ממש יפפפפפפעעעעעעע היא פשוט משתפרתת כל פעם ופעם שאני שומעת אותהההההה תווודדעע חלללוששש
איזה מהמממממממממםםםםםםםם../images/Emo108.gif ואייייייייייייייייייייייייי היא שרה ממש יפפפפפפעעעעעעע היא פשוט משתפרתת כל פעם ופעם שאני שומעת אותהההההה תווודדעע חלללוששש
ה הדסי מתה על אגמי New member 31/5/06 #46 אני לא מצליחה לשמועעעעעעע../images/Emo10.gif חלי תשמיעי לי במסן
ט טל ועדי1 New member 31/5/06 #52 אווווווווווו מיייייייייי גאדדדדדדדד אלוהים ישמוררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! איזה קול מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אווווווווווו מיייייייייי גאדדדדדדדד אלוהים ישמוררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! איזה קול מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אייללוש New member 31/5/06 #55 יווווו היא שרה במוצקין את זה../images/Emo99.gif מישו שאל\ה אותי איך השיר ואמרתי מושלם וזו עובדה
ח חלי 66 New member 31/5/06 #59 כנסי לקישור ואז תיראי רשום שם אותיות תבחרי א-ד ואז יהיה רשום אגם ואז תלחצי לשמיעה
ה היללי 2 New member 31/5/06 #60 יאא חלי תודהה איזה שלמוווווווווווות אמאא איך היא שרה מהממםםם... דייייי לי יש סלקום אבל אם אני יוריד לפלא זה בלי מילים או עם?? דיייייייי איזה קוווווווול
יאא חלי תודהה איזה שלמוווווווווווות אמאא איך היא שרה מהממםםם... דייייי לי יש סלקום אבל אם אני יוריד לפלא זה בלי מילים או עם?? דיייייייי איזה קוווווווול
ה הדסי מתה על אגמי New member 31/5/06 #49 זאת לא שגית איתהה../images/Emo3.gif? ואיי איזה חמודה היאאא (אגם ) וגם מי שאיתה