תמונות מההופעה באוסטרליה

גילולית

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

רשמית-אני לא יודעת לספור
א'2
מה אתם רוצים
XD

גילולית

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifלא האמנתי שאני

אחיה כדי לראות את הרכע הזה- תמונה אחרונה(פתאום-המשך סרט אימה שלי אני אמות ואז אני לא אחיה כדי לראות.הייתיכותהת איך אבל אני פוחדת אפילו לחשוב על זה..) הללוילה הללויה(דה ז'ה וו לכמה הודעות לפני)) חחח(נוחרת)אני מרגישה כמו הג'ירפה במדגסקר(מרטי?חא..נו איך קראו לו
) לילה טוב
א-אאאא-מן

Yu vi

New member
תודה על התמונות <:../images/Emo85.gif

אני ממש אוהבת את טום עם השיער הזה!!!111
הוא נראה כלכך רזה! חתיכוס השיער של הארי אורך ואורך ואורך D: והוא נראה הרבה יותר טוב דאגיש החמוד הזה, כדאי שהוא יתחיל לעשות עם השיער משו. למרות שהוא נראה דיי טוב, השיער דורש שיפור. ודני... הוא נראה הכי פחות טוב... אני מקווה שגם הוא יחזור לעצמו כי הוא נראה פה ממש לא משו >< כמו שהיה לו בטקס ניקולודיאון היה הכי יפה.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifכהה דני שמנמן כזה! עם חצ'קונים ביד! ><"

טוב לא אכפת לי אני עדיין חולה על הטושון הצ'אבי שלו

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif תוווודה לכולכן ../images/Emo23.gif

הארי- אתה פאקינג מדהים! זהו. אין עוד מילים. טוב בעצם יש. השיער שלך כלכך חמווווווווווווווווד. גאד גאד.
טוב זהו. טום- אתה מצחיק
דני- אתה שמן
[XDD סתם סתם.. לא יותר מדי אבל עדיין.. זה לא מתאים לך!] דאגי- לך כבר למספרה חתיכת #$%^&*)(

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה לכולן על התמונותיישן D:

וכעת-תגובתי. הארי-שיערשיערשיערשיערשיער
$#@%#$^@ בחיי שאין מאושרת באדם ממני כעת. סופסוף הוא הקשיב פה לכולנו D: טומיבוי-אתה רזה! וחתיך! ויש לך שיער ארוך! אבל למה אתה תמיד מזיע?>: מאן, זה מוריד ממך את כל החושניות. כאילו, אני יודעת שזה אוסטרליה וחם, אבל בחייאת, תעשה עם זה משו >: לא נורא, אתה מושי
דני-חתיכת שמן וחמוד DDD: דאגי-הו דאגלס דאגלס דאגלס. אתה חתיך, ואתה יודע זאת. אך מה עם הספר? האם רבת איתו? כפרה, מספרה דחוף!$#@$ זהו
בסה"כ הם חתיכי על כרגיל <: אני רוצה להיות באוסטרליה עכשיו :(

sweet shir

New member
אשכרה דאגי מזכיר לי את נעם בגלל השיערXDDDDD

מסכימה איתך בהכל חוץ מהקטע שאני טיפה (הרבה) לא מחבבת את דני.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאיך זה התהפך../images/Emo6.gif כולן אומרת

פתאום שדני הוא הכי שמן וזה XDD וטום יא רזון אחד XDD

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif ואו תודה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

מסקנותיי
: דאגי: בקושי ראיתי אותו, אבל הוא חמדמד טום:
הארי:
דני: הוא צריך לעשות משהו עם עצמו

Yu vi

New member
../images/Emo34.gifיש עוד תמונות מההופעה <:../images/Emo85.gif

האיכות של רובן ממש לא טובה ואני אעלה רק את אלה שרואים דיי טוב... אבל עדיין חלק באיכות ממש לא משו אגב, מכרו שם חולצות וכובעים של מקפליי -___________-

למעלה