DannyMcFly

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo32.gif

חחחח אתם פשוט חייבות לראות את התמונה הזאת! LOL http://twitpic.com/xu2iw - למי שהתמונה לא פועלת לה או משו..

rox love BSM

New member
לאאאאא ../images/Emo10.gif

אלירז מועמד להדחה
איזה לינץ' עשו להם סער,תומר וזה. והכי מפגר סער:"אלירז בא לקחת את המיליון" לאא,באמת?! ובשביל מה אתה באת? לבדוק את העיצוב בבית? קיצר,סמסו לאלירז! אני רוצה שהוא יישאר וגם גואל.

Serena16

New member
כן אה ../images/Emo4.gif

איכ אני פשוט כלכך שונאת את סער וכל החבורה המפגרת שלו, אשכרה נגעלתי לראות אותם .. עוד שנייה העפתי כאפה לטלוויזיה
אלייייירזי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח סער יצא כ"כ סתום

כולם שם. ברור סער עזב חברה של עורכי דין ל3 חודשים והפסיד אלפי שקלים בשביל 'החוויה'. ושומו שמיים! אלין אמרה שהיא אוהבת את הצבא בזמן שמשעמם לה שם!! ממש שקרנית וחצופה חח סימסתי לגואל ואלירז כבר פעמייםXD (הודעה בדיליי?
)

Ms Brightside D

New member
הארי. ../images/Emo46.gif

"תעיף את הידיים שלך מהחברר הקטן של טומי, הוא שלי
"

McLife135

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo207.gifעזרההה :S

תקשיבו מישי יכולה לעזור לי? כאילו מישי שמבינה במחשבים או לפחות תדע לאיזה פורום להפנות אותי אוקיי אני כבר משתגעתתתתתתתתתתתתתתתת ! היוטיוב שלי חודשיים כבר לא עובד בגלל שכתוב לי כל הזמן איפה שאמור להיות הסרטון Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. והורדתי מלאאא פעמים את הפלאש וגם Java ואפילו Shockwave כבר ניסיתי להוריד ושום דבר לא עוובדדדד
גם אחרי שהורדתי דפדפן אינטרנט חדש [ Google Chrome ] זה עדיין לא עובד ואינלי מושג מה לעשות
אז אם למישי כבר היה אתזה או אם מישי יודעת מה אני יכולה לעשות אני כאילו יעריץ אותה !
באמת היא תציל לי את החיים כי יוטיוב וסרטונים זה החייםםםםםםםםםםםםםםםםםם שלי טוב נו זה ופייסבוק >_> חחחחחחחח אז תודה תודה תודה למי שתעזור לי D: !

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהייתה לי גם בעיה כזאת ..

וזה באמת מעצבן והורדתי תפלאש וזה עבד לי .. אבל לא יודעת אולי תפרמטי ? הכי טוב

McLife135

New member
../images/Emo15.gifכן אבל זה מזה סיבוך :S

טוב נו גם ככה המחשב על סף גסיסה נקווה שכשייקחו אותו לתיקון יפרמטו אותו ><

Ms Brightside D

New member
קרה לי, אבל הסתדר

דרך איזה שרת את נכנסת כשאת נכנסת לאינטרנט, אם תיכנסי דרך הסמל של ה Google Chrome זה אמור לעבוד לך, בגלל שיש בו עידכונים שאין בשרת הרגיל, ד"א, באיזה שרת השתמשת לפני ואיזה גרסא של windows יש לך?.. אם זה עדיין לא עובד תשאלי אותי במסן :) [email protected]

McLife135

New member
../images/Emo15.gifאני נכנסת רק משם וזה עדיין לא עובד ../images/Emo10.gif

השתמשתי לפני EI וגם שם זה לא עבד וישלי וינדוס XP ושנייה אני אוסיף :)

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifלכל מי שקוראת את הפיק שלי ../images/Emo9.gif

רק רציתי להודיע לכן שבשבוע וחצי- שבועיים אני לא אוכל להעלות את הפיק. תבינו...זו תקופה מאוד לחוצה שלי של מבחנים ומועדי ב' ואני מקווה שתבינו באמת כי אני מעדיפה להשקיע את כל זמני הפנוי בלמידה למבחנים חשובים מאשר....טוב..לפרסם את הפיק... =/ אז רק רציתי להודיע שלא תחשבו שנטשתי או שאני לא אמשיך לפרסם פשוט ייקח לי שבוע-שבוע וחצי לסדר את כל העיניינים... אה...כן..וגגם אני וחבר שלי נפרדנו אז בכלל קשה לי לכתוב את המשך הפיק, כל פעם שאני כותבת משהו ונזכרת בו אני בוכה...
אז...שיהיה לכולכן שבת שלום ומקווה שלא תיכעסו עליי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo201.gif

אני חושבת שכולנו פה מבינות מה זו תקופה לחוצה ועמוסה,וזה בסדר שלא תפרסמי את הפיק בזמן הקרוב,קחי את הזמן.אני אחכה לך בסבלנות! ואני מצטערת בקשר אלייך ואל חבר שלך,מקווה שיהיה בסדר!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifמממ >-<

לא נחמד.
אבל לא נורא אנחנו נשרוד
בהצלחה עם המבחנים והכל ועם החבר, אל תדאגי יהיה טוב

למעלה