../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifליאת נרשמת ? O:

כי לא כתוב לי חחח .. והאמ אני יעשה שוב מתישהו

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif כן. מה, לא? ../images/Emo12.gif

כן, נראה לי שעדיף שתעשי שוב... נראה לי שגם הצטרפו כמה בנות בינתיים, אז יהיו קורבנות חדשות

McLife135

New member
../images/Emo15.gifגמאני נרשמתי ואני לא זוכרת שהייתי Oס

יכול להיות שלא ראיתי את ההודעה אבל אני לא זוכרת שהיה עליי

|נצל"ש| שתיהיו בריאות עד שמצאתי מקום לנצלש

פורום עמוס בנות ! :) טוב לעניין, מה דעתכן לעזור למעריצה לשעבר ? ^^ אני מתה על מקפליי, באמת ! אבל הרבה זמן לא התעדכנתי בהם.. מישהי יכולה בבקשה לכתוב לי את ה5 שירים האחרונים שהם הציאו ? לא כולל קאברים תודה מראש

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifממ הייתי שמחה לעזור אבל..לצערינו

הם לא הוציאו שום שיר מאז Radio:Activ וגם שמה הם הוציאו [לדעתי! אני לא שמעתי אותם בתקופה הזאת
] את כל האלבום ביחד בלי סינגלים

DannyMcFly

New member
לפי האתר באמזון [כי אני לא זוכרת את השירים

חוץ מPOV ו-DGAO
] 1. Lies 2. One For The Radio 3. Everybody Knows 4. Do Ya 5. Falling In Love 6. POV 7. Corrupted 8. Smile 9. The End 10. Going Through The Motions 11. Down Goes Another One 12. Only The Strong Survive 13. The Last Song

אז יש להם כן חדשים שלא הכרתי :O

השלושה האחרונים קאברים או שלהם ? מומלצים ? :) ואם אפשר גם תמונה עדכנית (לא משנה מאיפה) רק להיראות איך כל אחד נראה עכשיו.. תודה !! :):):)

DannyMcFly

New member
הם מקוריים לא קאברים ואני ממש ממליצה על שיר

מספר 11 ואני במחשב של בצפר אז אני לא יכולה להעלות לך את התמונה סוריי

DannyMcFly

New member
חחח אני עדיין בבצפר אבל הייתה לי שעה חופשית

אז מצאתי לך תמונות
[מה שלא היה קשה בכלל כי מה עושים כשרוצים מו על מקפליי? נכנסים לפורום מקפליי לייק דה!
תהני [ד"א דני נראה ממש טוב בזמן האחרון ולא שחיף כמו בתמונות אז העלתי לך תמונה שלו לבד כי הוא דיי היחיד שהשתנה בשבוע שבועיים האחרונים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=//images/data/IMG2/Img/Forums/1_137892516.jpg&msgid=137892516 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=//images/data/IMG2/Img/Forums/1_137727100.jpg&msgid=137727100 ודני
%&@$^#^*#$^*^*$#^*$^*@ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_138051542.jpg&msgid=138051542

Ms Brightside D

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo2.gif השוק של החיים שלי או משהו כזה ../images/Emo2.gif

זה התחיל מזה שראיתי סרטונים של הופעות חיות של מקפליי באינטרנט, משם אני רואה בצד Mcfly Dont Stop Me Now (Brian May) אז אני כזה, בטח סתם כתבו בריאן מיי, כי זה קאבר של קווין, (אה..ולמי שלא יודעת.. , בריאן מיי היה הגיטריסט של קווין, הוא נחשב בין הגיטריסטים הטובים בעולם בין ג'ימי הנדריקס ועוד כל הטובים האלה. ) אבל בכל זאת נכנסתי ואני רואה ת'שיר עד הקטע של הסולו ופתאום הוא עולה!.. בריאן מיי הנסגד..
ואני נשארת מול המסך בפה פעור, ו WTF?
למה אני לא שם!..
זהזההזהזה מקפליי ועוד קווין ביחד!.. זה השילוב הריטי הכי נסגד שקיים
אני רצינית אבל התחילו לעלות לי דמעות בעיניים, ואני כזה " לא נכון!!!!.. לא נכון!!!... למה אני לא שם!!!!!!!!!!!!" רק רציתי לפרוק את התסכול הרב שלי ברגע זה.. אבל אני חושבת שאם אני ילך ברחוב ואני יראה את מקפליי הדבר הראשון שאני יעשה זה יבוא ויתחיל למשש אותם תוך כדי מלמול של "אתה נגעת בבריאן מיי הנסגד!" ורק אז אני יתפנה לעיסוק של הנסגדות של מקפליי עצמם. כן, מצטערת אני סוגדת לבריאן מיי למי שלא יודעת.
אני מקווה לראות אותו לפני שהוא יספיק למות..
טוב סליחה על החפירה, בבי

למעלה