כוכבה 27

New member
../images/Emo207.gif

משהו יודע למי יש מחר יום הולדת? אני יודעת לי יש,אבל בואו ניראה אם אתם זוכרים.

orianush

New member
../images/Emo35.gif

כוכבה נצל"ש עושים שמנצל"שים שרשור כדי לא לפתוח חדש.. וזה באמת לא מצריך שרשור חדש.. בכל אופן אין לי מושג

כוכבה 27

New member
טוב כניראה אנשים פה לא זוכרים או לא יודעים

למי יש מחר יום הולדת אז אני אגלה. מחר יש לפורום שלנו יום הולדת שנתיים,אז יש לנו סיבה לחגוג ובגדול.

כוכבה 27

New member
אורי תכנסי לארכיון בתאריך 29.4.06

ותראי שכן חגגנו יום הולדת שנה לפורום. בואי נתערב אם את צודקת אני מביאה לך שוקולד ואם אני צדקתי את חייבת לי,עשינו עסק?

orianush

New member
יכול להיות.. אם את אומרת..

חחח מה להתערב? מה נסגר? היה נדמה לי שזה יום שלישי

כוכבה 27

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

לפני שאני אברך,אני רוצה להודות לאריאל ולאוריאן המנהלים המדהימים!! תודה רבה על כל השקעה,הפרגון והקשבה לכולם אתם מדהימים תודה.
איזה כיף עבר כל כך מהר,זה בגלל שאנחנו נהנים.
יש לנו אחלה פורום לזמר הכי נשמה שיש,שמגיע לו את כל הטוב שבעולם.
ולפורום המקסים הזה שנמשיך להיות פורום הכי מדהים עוד הרבה שנים טובות,והמון מוזיקה טובה של יוסי.

שgal0

New member
../images/Emo8.gifמזל-טוב לפורום ...../images/Emo49.gif...

ותודה למנהלים שלנו אורי ואריאל..........

ווואווווווווווו ! שנתיים!../images/Emo65.gif../images/Emo216.gif../images/Emo41.gif

תכלס? מה זה משנה יום או יומיים! עברו שנתיים! וזה מדהים ביותר! אני זוכר איך היינו קומונה קטנה.... :) אז קודם כל, אני יודע שלא יוצא לי הרבה להיות כאן, חבר'ה לא אשקר, יש לי קצת עניינים בנוגע לעבודה ועוד כמה פרוייקטים שלצערי לא נותנים לי זמן להשקיע כאן. אבל איזה מזל שיש את אוריאן המדהימה שעושה את זה במקומי בצורה הטובה ביותר. אז תכלס תנו לה את כל המחמאות, ולא לי, אני חושב שלה בחצי שנה האחרונה (אם לא יותר) מגיע את כל הקרדיטים! אוריאני - תודה נשמה! עברנו כ"כ הרבה דברים ביחד בשנתיים האלה, מפגשי פורומים, תמונות משותפות, חוויותצ, היכרויות. אתם יודעים, אני קיבלתי כמה חברים טובים מהפורום הזה וזה מדהים מבחינתי איך שהפכנו להיות "חבורה" קטנה. אתם מקסימים, ובע"ה שנמשיך להיות עוד המון שנים טובות ושהפורום הזה יהיה מן משהו שיגדל להיות בן... 60 :) תודה רבה לכל מי שכותב כאן ותמיד נמצא - כל האנשים הקבועים: אני אוהב ומעריך ואני יודע שיוסי גם כן. קצת עדכון מיוסי: הוא כרגע נמצא במיאמי עם טלי וניקי! מטיילים בגלל תור הופעות של ניקי, על הדרלך אספר לכם משהו מאוד משמח למי שלא יודע: יוסי וטלי בע"ה הם הורים בתהוות, אני מקווה שהבנתם את מה שכתבתי :) אני בטוח שכולכם שמחים בשמחתם,ומאושרים! אז הנה לקראת יומולדת שנתיים מידע מיוחד על הזוג המלכותי :) שיהיה יומולדת שנתיים שמח! תודה , אתם גדולים כל אחד ואחת מכן. אריאל.

צנובר

New member
מזל"ט שנתיים ועוד משהו...

היום חזרתי קצת שבו"ז מהעבודה, רבצתי לי מול הטלוויזיה ופתחתי ערוץ 24 ככה בשביל להעלות קצת את המצברוח, ולהפתעתי העצומה אני רואה את הדואט (שלא ידעתי על קיומו) של אריאל ויוסי, כמובן שמיד בתום השיר רצתי להצביע בדואטים. יופי של דואט, ואריאל - נכון לך עתיד גדול. דוד

1mayush

New member
יאאאא!!..

אוריאן ואריאל כל הכבוד על ניהול הפורום.. פורום מקסים- שמחתי להכיר כאן את כולכם!! ולהודעה שמשכה אותי!!>>יוסי וטלי יהיו הורים! איזו התרגשות! אני מאחלת מכל הלב הצלחה בחודשים אלה ותינוק בריא מקסים ויפה כמו הוריו!

מזל טוב!

לפורום היקרקר שלנו.. איך שהזמןטס.. ואריאל ממש בשורות משמחות סיפרת.. שיהיה להם במזל טוב

חן 16H

New member
מזל טוב!!!!!!!

פורום מדהים מזל טוב אני מאחלת לך שתפרח ותגדל בפורום יש אנשים מדהימים מנהלים מדהימים אריאל ואוריאן תודה על הכל והוא מיועד לזמר הכי מדהים והכי נשמה שיש יוסי אזולאי אריאל תודה על הבשורה המשמחת (יוסי ג'וניור) אוהבת את כולכם נשיקות
חן

orianush

New member
מזל טוב לנווו ../images/Emo65.gif

הלוואי ויהיו לנו עוד הרבה שנים נפלאות כאלה.. עברנו הרבה והכי חשוב הכרנו המון חברים חדשים והכל בזכות הבנאדם המדהים הזה - יוסי שלו מגיעות כל התודות =] אריאל איזה יופייי איך אני שמחה בשבילהם :) חח העיקר שרמזנו ליוסי משהו על זה הוא עשה פרצוף חחח

moranush86

New member
מזל טוב לנו ומזל טוב לליבית המקסימה

שגם חוגגת היום... אז קודם כל נשמתי היפה, המון מזל טוב והלוואי שמה שתרצי יתגשם בלי שום בעיה ושתהיי הכי מאושרת שיש כי אם למישהו מגיע זה רק לך. אני אוהבת אותך המון!!! לפורום שלנו מזל טוב על על השנתיים שלנו... כל הכבוד לנו נעלה ונצליח... ליוסי וטלי, עכשיו אפשר לאחל לכם גם כאן מזל טוב על הבטן העגלגלה {והקטנה אני חייבת לציין} שלכם!!! יהיה שמח עם עוד יוסק'ה או טלינק'ה קטנים חחחחח.......

adiii1

New member
וואלה גם לליבית יש משהו משמח היום. ../images/Emo3.gif

המון המון מזל טוב שיהיה לך ליבית, שתזכי להרבה אושר, יושר, כושר, אהבה, הצלחה, חיוכים ובריאות. שתזכי להגשים את כל מה שאת רק מאחלת לעצמך השנה.
ובנוגע ליוסי וטלי, אני גם מצטרפת לברכות של מורן ואומרת מזל טוב. שיהיה לכם רק בכיף והנאה מרבית.

ליבית!!! מזל טוב :)))

המון המון מזל טוב עד 120 שיהיה יום הולדת שמח ובעז"ה רק בריאות אושר והצלחה בכל מה שרק תפני.. שיהיו מסביבך רק אנשים אוהבים! מזל טוב!!!!!!
שרית

ליבית1

New member
איזה כבוד לי לחגוג ביחד עם הפורום.....

תודה כפרה עליך, מזל טוב ענקי לפורום, מי ייתן ורק ייגדל ויצמח, וליוסי וטלי, איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף שיהיה במזל!!!!

אורטל 31

New member
ואוווווווו../images/Emo24.gif

מזל טוב עצום לפורום המדהים והמקסים הזה! שאני אוהבת נורא!! פורום יקר אני מאחלת לך עוד הרבה שנים של אושר ושתצמח ותגדל ! ווואי ויוסי המקסים והמתוק שלנו שאנחנו אוהבים שתמיד יהיה לו את כול ההצלחה בריאות אושר שבעולם!! כי הוא בנאדם מקסים! וכנ"ל עם טלי :] אוהבבבבבבבת !!

למעלה