ליבית1

New member
תודה רבההההההההההה גם פה נשמה ../images/Emo24.gif

ולכבוד הוא לי לחגוג עם הפורום ביחד..... מאחלת לו שיגדל ויצמח יחד עם יוסי ובעזרת השם גם עם יורש/ת העצר...... אין לכם מושג כמה נדיר וייחודי הפורום הזה לעומת אחרים. אולי כי יוסי הוא אחד ויחיד...... אז מגיע לו כזה פורום ומגיע לפורום רק לגדול ולגדול......

adiii1

New member
חפירה קטנה, אבל מי שרוצה-שייכנס. זה חשוב לי.

היי כולם, ממצב? הכל טוב איתכם? אני מקווה שכן, כי למרות שכמו שכתבתי אני לא ממש פה חשוב לי שתקראו.
אז נכון, אמנם אף אחד לא מכיר אותי אישית [חוץ ממאיה] ונכון, אמנם אני ממש לא קבועה כאן אלא רק מתעדכנת פה ושם. היה חשוב לי להגיד/לכתוב לכם [איך שתרצו] משהו קטן ואישי ממני. אז קודם כל, אני מצטערת על זה שאני לא פעילה כאן או לא כותבת בכלל. אולי זה יישמע לכם קיטשי אבל יוסי באמת חשוב לי, ואני רוצה להצלחתו הרבה. כי זה מגיע לו מכל דבר אחר.
דבר שני, הייתי רוצה לברך אתכם לרגל היותכם קיימים שנתיים.
שנתיים שלמות אתם קיימים ועברתם הרבה חוויות עם או בלי יוסי, הרבה הכרות [כמו שאריאל כתב] ובעיקר הרבה אהבה.
אהבה לזמר שאתם פה בשבילו ושהוא לפני הכל בנאדם מקסים כמו כל אחד ואחת מכם, באמת שאתם מקסימים. כי אני אגיד לכם דוגרי, אני מסתכלת בפורומים אחרים רואים שהקשר הזה בין האנשים לבין הזמר/האמן שהם נמצאים בשבילו לא דומה [טוב, אולי קצת ככה בקטנה] ל-מה שאתם. באמת. אז בהזדמנות זו, אני רוצה להגיד תודה ענקית קודם כל, לאריאל ולאוריאן המנהלים הכי הכי שיש. כל דבר שצריך, אתם פה ואתם עושים את זה בצורה הטובה ביותר. תודה לכם פורום יקר, שתמשיכו לגדול עם השנים יותר ויותר ושתמשיכו להוכיח ליוסי שאתם לא רק פורום באינטרנט, אלא אתם גם משפחה וכוח עצום מההצלחה שלו. תודה ליוסי על כל היחס המדהים, על כל המילים שלך פשוט תודה על הכל, אם ייצא לך לקרוא את זה אז אפשר לבקש ממך משהו?אל תשתנה לעולם. תישאר אותו בנאדם שנותן את כל כולו למעריצים ולתומכים בו, ולמרות שלא יוצא בכלל להתראות כאן בגבעה, חשוב לי שתזכור שאני איתך תמיד. באמת.
בקיצור [חפרתי הרבה וגם ככה לא נראה לי שמישהו יקרא |מסמיק|], אני אגיד שאני אוהבת אתכם פורום יקר. שוב תודה לכם על הכל. אל תשתנו לעולם. שיהיה במזל טוב.

וואי שנתיים!! ../images/Emo65.gif

אני זוכרת ת'יומולדת שנה של הפורום :p וואי איך עבר מהר!! קודם כל, הכי הכי חשוב זה תודה ענקית ענקית לאריאל, הזמר של הפורום חח
והמנהל הכי בעולם, שבלעדיו הפורום הזה בכלל לא היה קיים! ובאמת תודה על כל ההשקעה שלו כאן בפורום
ועוד תודה, ליוסי, שבגללו הפורום בכלל הוקם וכמו שאוריאן אמרה, בזכותו הכרנו חברים חדשים ומדהימים! ובכלל, תודה לכל החברים כאן בפורום שתמיד יודעים להקשיב, ולתת עצה כשצריך. תודה לאוריאן שבתקופה האחרונה ממש עזרה, ונתנה הכל בשביל הפורום :] ולפורום- בעזרת ה' שנמשיך להיות משפחה גדולה, ושנמשיך להתרחב עוד ועוד. ושתמיד נשמור על קשר, ונישאר ככה ביחד (טפו טפו טפו).. אני שמחה שיצא לי להכיר כל אחד ואחת ממכם, ובאמת מ"חברים וירוטואליים" הפכנו להיות "משפחה"
(כמה שזה נשמע קיטשי, זה הכי אמיתי שיש) זהו.. אז באמת שיהיה עד 120! ויותר :) אוהבת אותכם
עוד משו קטן.. ליוסי וטלי- האבא ואמא של הפורוםםם, המוןןןן מזל טוב! ובעז"ה תהיו תמיד מאושרים, ושיהיה רק במזל.. אריאל עשית לנו ת'יום חח :) אני באמת שמחה לשמוע :]

חמודייייייייים

עדי ריגשת אותי , הודעה מקסימה ביותר ! בכל אופן, צנובר תודה רבה רבה על המחמאות !!:) אני שמח שאתם מרגישים ככה לגבי הפורום......

adiii1

New member
חחחח רק עכשיו שמתי לב...

כמה פעמים אמרתי "מקסים" בהודעה. אופס. |מסמיק| בכל אופן, אני שמחה שריגשת אותך אריאל. כי מי כמונו יודעים שההערכה והתודה הזאת מגיעות לך מכל אחד ואחת מאיתנו [כולל יוסי, כן?
] וזאת היתה המטרה שלי בהודעה. להגיד מה אני מרגישה לגביכם ולגבי יוסי. ושוב, שיהיה רק במזל טוב ושתזכו לעוד הרבה שנים טובות בעזרת השם.

מזל טוב!!!

כבר שנתיים, שנתיים מלאות של פירגון אהבה ומוזיקה טובה-זה נראה כמו חלום. תודה לאוריאן המנהלת המקסימה שמסדרת פה את הבלאגנים, תודה לאריאל שבזכותו הפורום בכלל קיים. תודה לכל אחד ואחד ממכם שנכנס לפורום והופך אותו למשגשג ומצליח. אני מאחלת שיהיו עם המון שנים כאלו ואפילו יותר טובות. אוהבת מאוד מאוד!!

sarit lang

New member
לכל אחד ואחת ממכם :

מזל טוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב
קודם כל אוריאן ואריאל - תודה ע נ ק י ת ! ! ! אני פה שנה כמעט וחצ י... ואני מרגישה כאילו גדלתי איתכם...! ואתם מדהימים כל אחת ואחד מכם ! לא פוגשים הרבה אנשים טובים בחיים... ופה זה עוד בחבורה ! ! ! אז תודה לכם על ההזדמנות הזאת..! אתם הפכתם להיות חלק מהחיים שלי... כוכבה (אמא ) - את מדהימה.. תודה על האהבה שלך אליי... על זה שאת איתי גם כשאני צריכה אותך ולא מבקשת ...! על זה שאת בוכה איתי גם מעצב וגם מאושר...! והכי תודה על הקורסים לבישול..! תתפלאי אבל לאט לאט יש פחות עשן במטבח..! חחחח אוהבת אותך המווווווווון
אודליה אלכהוליסתית שלי - אני אוהבת אותך מאווווד... תודה שגרמת לי להאמין בך.... (את יודעת כמה אני לא מאמינה באנשים בדרך כלל) ובכלל על כל השיחות שלנו שגורמות לי להרגיש נח לדבר על הכללללל ! ! ! ! ! ת ו ד ה ! אריאל - חחחחח הודעה שנשלחה אליך בטעות והתפתחה...גרמה לי פחות לפחד לדבר...! ולהרגיש הכי בנוח אם מה שקרה (אתה יודע למה אני מתכוונת) ולהבין שאף אחד לא יכול לשבור אותי חוץ מעצמי... ת ו ד ה ! לירן ח ת י ך שלי - ההתנהגות שלך הזכירה את עצמי לפני כמה שנים..וגרמת לי לראות את זה ולראות את מה שאני היום ולהיות גאה בעצמי..! אוריאן - תודה שאת תמיד דואגת שהכל יהיה מסודר ומתוכנן,ומבררת לי דברים אם אני רוצה...חחחח תודה נשמה! ספירושששש - חחחחחחח אני מתה עליייייייייייייייייייייייך !! !! !! !! !! !! !! אני לא צריכה להוסיף כלום...!!! ולכל השאר: עדי,מורן,חן,עדי1 , שריתוש,שני,גל,מאיה,ניר,ליבית,בר,אורטל ואני מצטערת אם שחכתי מישהו\י... אולי לא יצא לי להכיר אותכם אישית.. אבל אני ישמח אם זה יקרה בהמשך הזמן... וגם אותכם אני אוהבת ! ! ! !
וכמובן תודה הכי גדולה ליוסי ה ג ד ו ל ! - שבלעדיו הפורום הזה לא היה קיים..!!! תודה שנתת לי הזדמנות להתרגש מהקול המדהים שלך...תודה על השירים שלך שמרגיעים אותי כשאני עצבנית,מנחמים אותי כשאני עצובה, גורמים לי לצחוק יותר ממה שאפשר כשאני שמחה...והכי חשוב..מרדים אותי בלילה ומעורר אותי בבוקר...!!! מעריכה מאוווווווווד ! ! ! ! ! נשיקות... שרית

ניר86

New member
איך עברו שנתיים..לא יאמן...

ואווו אז קודם כל מזל טוב לכולנו מגיע לעצמנו מילה טובה וכמובן למנהלים היקרים יותר ממילה טובה !! חוץ מזה כל אחד ואחד מאיתנו אחראי לאיכות הפורום הזה ! וכל הכבוד לכולנו על הפורום המקסים הזה ! תודה ענקית ליוסי המדהים שבזכותו באמת יצא לי להכיר אנשים מדהימים כמו שיש פה בפורום ולהיות חברים ממש טובים ואני מודה ליוסי על זה :) כי באמת הכרתי פה אנשים מדהימים ! שיהיה לנו וליוסי בהצלחה לעוד הרבה שנים טובות ...ושנעבור עוד הרבה חוויות ביחד ...(מי אמר עוד אלבום זהב?
) פשוט לא יאמן שעברו שנתיים..טוב נו הזמן עובר מהר שנהנים.. יאללה הייתי דביקקקק מספיק חחחחח אוהב המוןןןןן ניר .

lir2004

New member
פורום הון עתק

קודם כל - הצטרפתי רק לפני קצת פחות משנה... אבל עדיין די התחברתי איתכם והכרתי אנשים מקסימים: אודליה, שבזכותה אני יותר בקיא בשירים לטיניים ומרגשים... והיא פשוט בחורה מקסימה שכייף לדבר איתה... לאנגוש, שאני חולה עליה והיא עוזרת לי להתגבר על הרבה משברים... שריתוש, המקסימה שמראה חיבה גם כלפי אנשים חסרי משמעות בעולם... (ג'ו [אודליה...]). מאיוש, שבזמן האחרון לא יוצא לנו הרבה לדבר, אבל אני עדיין חולה עליה... אוריאן, הסגנית המקסימה שהפורום לא יהיה אותו הדבר בלעדיה... עדיוש החיפנית הכי הכי שיש... ותודה מיוחדת לשני הגברברים הנוספים בפורום (מלבדי...): נירוס, שאני מנהל איתו שיחות נפש בזמן האחרון שזה משהו... ולמדתי שהוא אחלה בן אדם שבעולם שלא מוותר על החלומות שלו ואני על סף ה"מעריץ"... ואריאל, המנהל התותח שלנו, שעושה הכל בכדי שהפורום ייתנהל, והוא גם זמר מדהים, שבניגוד אלי, יודע לשיר... ולשיר טובבבב, ואיזה ביצוע הוא נתן ל"בוכה בלילות"... כל הכבוד, אחי!!!!!!!!!!!!! ותודה אחרונה למורן, שלמרות שאת שונאת אותי ואף על פי שחסמת אותי - אני לא נוטר לך טינה! ולשאר חברי הפורום:,חן, שני, ליבית, בר ואורטל... אם שכחתי מישהו - שיגידו!

שרית איזה חמודה את חח

ואני דורשת שיחה נורמלית איתך!! כל פעם את מתבלבלת איתי באייסי :( מה זה זה..

כוכבה 27

New member
שריתתתת לאנג''''''''''''

תודה מאמי על הברכה האישית שרשמת לי את מדהימה וריגשת אותי מאוד. ותפסיקי לקרוא לי "אמא" הבנת או שיהיה לך עסק איתי.

למעלה