דוגמנים דוגמניות לעתיד

תשובה...

גובה: 1.64 גיל: 14 משקל: 45 צבע עיניים: ירוקות צבע שיער: שטני ניסיון: עד לפני 3-4 שנים דיגמנתי במסלולים ותמונה כבר שמתי

Fenix Girl

New member
מנסה..

גובה: 164 גיל:18 משקל: 48 צבע עיניים: חום כהה-שחור צבע שיער: חום אדמדם [משו כזה] נסיון: משחק נחשב? תמונה>>> [נכון לעכשיו אין לי אחת ברורה יותר..]

topagency2

New member
אחלה תמונה

אבל לא ממש ברורה נשמח לעזור למרות שהגובה 1.64 קצת בעייתי אפשר לנסות לעזור בתחומים אחרים שיער ופנים לדוגמא את מוזמנת ליצור קשר במסרים.

shaiosh

New member
היי..

שלום, שמי שי.. ורציתי לדעת! לדעתי אני יפה .. אמא שלי לא כל כך תומכת .. אבא שלי דווקא כן .. אני רוצה לדכמן (קטלוגים וכאלה לא מסלול) אני בת 10 וחצי כמעט 11 .. אני מאוד מאוד רוצה .. אני עוד מעט הולכת לבחינת לסוכנות רוברטו (כנראה..) ואני רוצה לדעת איזה המלצות יש לך לאודישן לדוגמנות .. וגם כשהולכים לאודישן לדוגמנות מה מבקשים ממך לעשות .. אנחנו כבר יודעים שצריך להביא תמונות וכאלה .. אבל מה אתם ממליצים לעשות .. וגם כן - אני גם הולכת להיבחן על שירה ... אם יהיה אפשר .. וזה גיל טוב לדוגמנות או שלא ?.. טוב .. זהו ... ולכל אלה שעצובים מהגובה שלהם .. אמא שלי בערך 1.60 תעמדו לידה ותרגישו בעננים .. חח..

topagency2

New member
היי שי

בגילך בדרך כלל את יכולה לנסות להתקבל לדוגמנות לילדים, ועד כמה שאני יודע לרוברטו באמת יש מחלקה כזו. בעיקרון באודישן דוגמנות יושבים איתך מדברים איתך מה בדיוק את רוצה לעשות בדוגמנות ולמה דווקא דוגמנות וכמובן מסתכלים עלייך כי זה המדד הכי חשוב. בנוסף תביאי תמונות מחמיאות שלך. כמובן תלכי עם ההורים שיהיו איתך וייעצו לך. נשמח עם תעלי תמונה שלך לפורום. תודה בנו.

shaiosh

New member
אוקיי..

תודה רבה.. ואתה יודע מה עושים באודישן לדוגמנות לקטלוג ?.. מה עושים איתך נגיד ?... תודה אם תענה .. ואני לא מעונינת להוסיף תמונות שלי לאינטרנט .. כי אני לא יודעת כבר מה יעשו איתן ..

topagency2

New member
אודישן קטלוג

אם את נשלחת לאודישן לקטלוג זה אותו הדבר רק מי שבוחן אותך הם מפיקי הקטלוג

shaiosh

New member
יש לי רעיון !

בואו נעשה דבר כזה ! כל אחד לכתוב למ הוא רוצה לדגמן !.. אוקיי.. אני יתחיל .. אני רוצה לדגמן כי זה נראה לי כיף .. כי אני חושבת שאני יפה .. ורוצה להראות את זה לאנשים ..

topagency2

New member
נא לציין פרטים

אנא ציין פרטים גובה גיל משקל צבע עיינים וצבע שיער וכמובן תמונה ונשמח לעזור

sleepy student

New member
שלום

נתקלתי במקרה בהודעה הזו אז החלטתי לנסות, לשאול ליתר דיוק. אני יודעת שלרוב מחפשים ילדודס שיכולים לעשות קריירה שלמה בדוגמנות, אבל רציתי לדעת אם אפשר בתור סטודנטית לעבוד מספר פעמים בשבוע בתצוגות אופנה קטנות? משהו שלא דורש מספר רב מדי של שעות. אני בת 19, 1.73 (פעם אחרונה שבדקתי) שוקלת 50-52 קילו. מצורפת תמונה אומנותית משהו שצולמה לפני שנה... יום נעים

topagency2

New member
בתשובה לשאלתך

הדבר אפשרי בהחלט ולא מעט דוגמנים ודוגמניות לומדים ובמקביל מדגמנים, לפי התמונה שהעלת ולפי הנתונים אני מאמין שיש לך את הפוטנציאל הדרוש לעבודה בתחום אבל חסרה לי תמונת פנים שלך לדעת בוודאות אנא צרי קשר דרך מסר מיידי ונשמח לעזור לך להתקדם בתחום והמון בהצלחה.

למעלה