../images/Emo112.gifפינת הטרנספורמציה../images/Emo133.gif
אנחנו מכירים המון אמני קאנטרי שעברו שינויים במשך השנים... אני לא מדברת על שינויים פנימיים של התבגרות ודברים לא מעניינים שכאלו, אלא על שינויים חיצוניים במראה! כמעט רוב האמנים היו פעם מכוערים, מתולתלים, שמנמנים, עם סטייל גרוע וכו' וכו'. בפינה הזאת אני אבחר כל שבוע אמן אחר שנתמקד עליו ואתם תחליטו אם השינויים שעשה במשך השנים השתלמו לו
או לא
. למרות שברוב המקרים אני בטוחה שזה יהיה כן
כמובן שאתם תוכלו לתרום לשרשור בתמונות ובדעתכם האישית והכי חשוב- נוכל כולנו ביחד לרדת על האמן ככל שנרצה
אז הבה ונתחילה! ואתם יודעים שאיתי אין שום הפתעות, אז למרות שזהו שבוע מרטינה מקברייד קיבלתי אישור חד פעמי מהמנהלת שלנו
והיא הסכימה לי להתחיל את השרשור עם הכפרות של הפורום-
קרי אנדרווד
כמו שכולנו יודעים המסע של קרי התחיל באמריקן איידול והיא עברה מספר שינויים עם השנים...למרות שהטעם הגרוע בבגדים עדיין נשאר. אז יאללה בלי עוד חפירות- יוצאים לדרך
אנחנו מכירים המון אמני קאנטרי שעברו שינויים במשך השנים... אני לא מדברת על שינויים פנימיים של התבגרות ודברים לא מעניינים שכאלו, אלא על שינויים חיצוניים במראה! כמעט רוב האמנים היו פעם מכוערים, מתולתלים, שמנמנים, עם סטייל גרוע וכו' וכו'. בפינה הזאת אני אבחר כל שבוע אמן אחר שנתמקד עליו ואתם תחליטו אם השינויים שעשה במשך השנים השתלמו לו