הקפצה לשרשור הטרנספורמציה

West Doll

New member
2009../images/Emo27.gif

והנה הגענו ל-2009. קרי משחררת אלבום, משחקת סופטבול, מסתפרת ומגלה את סודותיה הנפלאים של סלאט צמרת.

symptoms

New member
זה דווקא מוצלח,

חוץ מהתמונה הימנית. הכי אני אוהבת את ההר האדום הענק, או כמו שקרי תיארה את זה מן לבה כזאת שנוזלת
רעות

West Doll

New member
דווקא אהבתי אותה ברד קרפט של הגראמי.

(תמונה שניה מימין)

West Doll

New member
2010../images/Emo27.gif

והשנה הנוכחית. קרי מאושרת. היא התחתנה, היא בטופ בכל מה שקשור לקריירה שלה ואין מאושרת ממנה. כל הכבוד קרי! הצלחת ב-6 שנים להספיק הרבה...תמשיכי ככה

symptoms

New member
את אלה אני גם אוהבת

חוץ מאת מייק. כפרות על קרי, אני אוהבת אותה גם עם שיער קצר רעות

symptoms

New member
אוי זו פינה נהדרת, כל הכבוד לך

וקרי
בינתיים הגבתי רק על התמונות ששמת, אחר כך שיהיה לי יותר זמן אני אגיד עוד דברים על השינויים הכלליים שהיא עברה) נו מור צ'אבי
) אה, כן, וסגנון מועדף של קרי: מכנסונים
רעות

פינה מצויינת!!../images/Emo24.gif

כבר אגיב. נעשה פינה לג'ו די עם הריבועים בבטן

פינה מגניבה../images/Emo45.gif

המלצה (שאת ממש לא חייבת להתייחס אליה) אל תשימי יותר מ-3 תמונות בהודעה או שפשוט שרשרי את כל התמונות לאותה שנה. גם נוח יותר לגיב ככה וגם הרווחת יותר הודעות לסטטיסטיקה
לא אבל ברצינות כשיש מלא תמונות בהודעה אחת זה מעייף מידי בעין ואין כוח להגיב
אבל חוץ מזה כל הכבוד על ההשקעה
פינה מעולה
יישר כוח, חיזקי ואימצי, פרי ורבי וכו' אגב אני הכי אוהבת את קרי ב-2007. ב-2006 היא גם חמודה מ-2008 היא סתם סלאט אנורקסית עם מלא שערות בידיים

Guncrazy

New member
תודה רבה../images/Emo47.gif

פינה מעולה
אגב בקשר למה שרווית אמרה אני גם חושבת שצריך להגביל ל-3 תמונות לשנה אבל תחשבי שבאמנים שפועלים קרוב לעשור או יותר (שזה לאו דווקא משמשים
) יהיה מעיק עבורך לשרשר שנה ולשרשר אליה תמונות 5/6 תמונות
אבל אם בא לך לתרום לסטטיסטיקה שלך זה יכול להיות נחמד. בכל מקרה קבלי ח"ח על הרעיון והביצוע

LeAnnDylan

Well-known member
שכחתי לומר לך המון המון תודה על השרשור../images/Emo47.gif

יצא מגניב

West Doll

New member
איי לאב דאבליו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

דאבליו קידמה את השרשור שלי
והיא בחרה בתמונת הלוקמיה
כפרות על דאבליו ;;

למעלה