מפגש מפגש

המשך שרשור מפגש!

אוקיי הייתי רוצה שנחליט על תאריכים. מה שנקבע עד עכשיו הוא: שהמפגש יהיה 99% בפארק הירקון בתל אביב! אני מאוד מקווה שמזג האויר יהיה לטובתינו ביום הזה! במקרה וכן, אנחנו ניפגש ברכבת מרכז בתל אביב/רכבת ארלוזורוב/ תל אביב סבידור מרכז/ איך שלא תקראו לזה! לנוסעים ברכבת, ככה קוראים לתחנה, לנוסעים באוטובוס, אני בטוחה שיש לכם אוטובוס לשם! זה מקום מרכזי! משם אפשר לקחת אוטובוס עד לפארק הירקון! כל אחת תוכל להביא איזסשהו חטיף ושתייה וככה יהיה לנו אחלה פיקניק! אבל מכאן ועד התכנון הזה יש לנו זמן.. הייתי רוצה שנקבע יום כי זה פשוט הרבה יותר טוב לקבוע עכשיו כשלוח הזמנים הוא פחות או יותר פנוי.. רק שתדעו.. אני ב25/12 מתגייסת. אז אם זה יהיה לפני זה יהיה נהדר! זה עדיף גם לעוד כמה בנות שכבר לא ממש כותבות כאן.. אז נו יאללה

yaaruka

New member
אני בינתיים פנויה בכל התאריכים ../images/Emo13.gif

אז מה? לקחתם את הרעיון שלי בסוף? או שמישהו הציע אותו לפניי?

לא, לקחתי את שלך ../images/Emo9.gif

אני רק מקווה שזה התסדר מבחינת מזג האויר ושאנשים יהיו רציניים מספיק כיד לבוא וגם להביא איתם קצת דברים

yaaruka

New member
בעיקרון לא צריך הרבה

רק שתיה חטיפים ועוגות ומשחקים מאגניבים כאלה, כמו טאקי, קלפים רגילים, כדור, מוזיקה אם מישהי יכולה להביא... סדינים כדי לשבת ולאוכל... קיצר הבנתם ת'רעיון כה? אני יודעת שאני יכולה להביא חטיפים או שתיה... וסדין ענקי כזה חחח ורוד... שאמא שלי לוקחת לים בדרך כלל XD אני לא יכולה לפרט יותר מזה, כי אין לי מה. ועדיין אני פנויה בכל התאריכים. וואי אני צריכה טלפון של אחת מהבנות מהפורום שבטוח באה [נגיד של שני] כי אין לי ואם אני אסתבך זו תהיה בעיה.. אז נפגשים בסבידור מרכז רייט? [יענו בתחנה]

אנחנו נחלק את הדברים בינינו בובה

אין טעם שתביאי הכל
והכל בתקווה שמזג האוויר יהיה טוב בימים האלה! אפילו אם קריר. רק שלא ירד עלינו גשם. ברגע שהכל יקבע אני אודיע.. ויש לך את המספר טלפון שלי לא?

adiiiXD

New member
אני מקווה שזה לא ייפול על הטיול של המש"צים

אני עוד לא יודעת באילו ימים הוא יהיה

ShAhArnavonXD

New member
בעקרון,אני יכולה בכל התאריכים

ואני מצטערת שאני לא מגיבה הרבה.. אני פשוט לומדת מאוד חזק בכמה חודשים האלה ואין לי זמן להיכנס למחשב.. לא עזבתי ולא נטשתי...

i am777

New member
שכולם יגידו אם הם יכולים..

לא הרבה הגיבו... *אני מקווה שאני אוכל להגיע.

i am777

New member
ממש, ../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo70.gif

אז להתחיל לכתוב את הזמנים שמתאים , וכל מיני הצעות וכ'ו...

30stm boo

New member
אצלי...

רוב הסיכויים שאני לא יגיע כי יש לי- הורים!!(זה אומר הכל..) מצטערת,אני באמת מתה כבר לפגוש את כולם!!

אני אנעץ את זה שוב..

אולי אנשים יגיבו. כשאמרת שאת מקווה שתוכלי להגיע, זה אומר שבינתיים את יכולה בכל הימים?

i am777

New member
כן ,

יש לי חודש .....עמוס. אבל אני אפנה איזה יום אחד .. כי אני מאוד רוצה לראות את כולם! אני חושבת שיהיה כיף להיפגש בירקון ולעשות פיקניק.... אפשר להביא איזה דברים נחמדים לפעולות כלשהן....(חצבניקית לשעבר) יום טוב

למעלה