מפגש מפגש

yaaruka

New member
נכון, אם רוצים מפגש

שיגיבו ויגידו מתי יכולים ויציעו. אני מאוד רוצה מפגש! אבל לפי איך שזה נראה עכשיו לא נראה לי שיתקיים... נקווה שכן
יענו באאאאאאארור!!!!!! שיתקיים מפגשש!!!! [תהיו אופטימים XD]

Aarieli

New member
הייתי רוצה לבוא אבל..

בחיים לא יסכימו לי..[או שאני ישקר:S] ואני לא יודעת מתי יש לי טיול של פ"שצים.. ואני לא כ"כ קשורה לאנשים פה..=\

DarkSecretLove

New member
זה לא קשור

את תראי שאחרי המפגש את תתחברי
את לא צריכה לשקר להורים. אם הם לא מסכימים אין סיבה לשקר להם.. אבל את תחליטי מה את רוצה לעשות בסוף

ציפור קטנה (גדולה) לחשה לי..

שב22/12 כולם רק יוצאים לחופש.. ולכן אי אפשר לקיים את המפגש באותו יום. מצטערת, אני פשוט לא לומדת יותר, אז מישהי יכולה להגיד לי אם זה נכון?

30secondstostav

New member
המממ

הקטע שאני לא יודעת איזה ימים זה יוצא בשבוע.. כאילו חמישי שישי ? XD והפאלפון שלי מת אז אני לא יכולה לראות את הלוח שנה או משו XD אניוואי... אם זה לא יוצא על ימי שישי אני 99% יכולה להגיע =]

i am777

New member
לא הבנתי חחח מצחיקולית

שני רשמה "22/12 יום שני" ...."23/12 יום שלישי.."... רשום לך ליד כל תאריך את היום שלו...

30secondstostav

New member
אופס..

כאילו בהתחלה לא ידעתי אבל עכשיו שאני יודעת שזה לא יוצא על יום שישי אז יש 99% שאני באה XD הוי אני כלכך לא ברורה :S אפילו הצלחתי לבלבל את עצמי.. זה מה שקורה כשמנסים לשיר ולא להתבלבל במילים ובאותו זמן לכתוב תגובה XD

etmiys

New member
סביר להניח...

שאני בכל מקרה לא אוכל להגיע. לצערי הרב. באמת הרב. אני בבסיס. וסביר להניח שאני אהייה שם בכל אחד מהימים האלה.

פאקין ../images/Emo93.gif

את כאן כבר הרבה זמן ועד כה אף פעם לא ראיתי אותך! זה פשוט.. מבאס ברמות על!

etmiys

New member
חח....

כן. אני מודעת לעניין. גם אותי זה מתחיל לעצבן..

למעלה