מפגש פורום תיאטרון בובות 2010

../images/Emo124.gif פרטים על מפגש הפורום 2010 ../images/Emo99.gif

אז זהו ה
יוצאת לדרך ואנחנו שמחים להודיע לכם כי מפגש הפורום השנתי 2010 יתקיים ב:
יום חמישי 4.11.2010 בין השעות: 15.00 - 19.00 במרכז לתיאטרון בובות חולון ( רח' דוד רמז 13 ) זוהי גם ההזדמנות להודות מכל ה
ל: אילן, ליז, המרכז וכל עובדיו על הנכונות לארח אותנו שוב ללא כל תשלום
על ההתגייסות, האכפתיות, שיתוף הפעולה הצמוד והמהיר על הגישה הלבבית והחברית ובעיקר על התחושה שהכל נעשה מצידם בהמון רצון ורוח טובה
פרטים על תכני המפגש יפורסמו בהמשך ( אנחנו עובדים על זה... ) אתם עדיין יכולים להציע הצעות, לבקש , להעלות נושאים שהייתם רוצים שיועלו במפגש והכי חשוב את מוזמנים ומתבקשים לאשר את השתתפותכם

tov22

New member
איזה כיף!

יופי יופי שיהיה מפגש! ואפילו התאריך הוא ימיים לפני היומולדת שלי- אחלה דרך לחגוג! שלוש יהיה לי ממש מוקדם, אז כנראה אגיע באיחור אופנתי מאוד, אבל ברור שאני שם! בענייני תכנים- אני מאוד אוהבת את הצד של הבנייה וטכניקות הפעלה- אז כל מה שקשור לזה יבורך (ואם אפשר שיהיה לקראת סוף המפגש, ככה שאספיק להגיע, זה בכלל יהיה שיחוק
) תודה תודה לכולכם שיוצקים חיים למפגש (מילים גדולות באות לי בשעת לילה מאוחרת זו..) לילה טוב וניפגש בקרוב בעז"ה, טובית

גליתוי

New member
איזה כייף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל כך רציתי ללמוד במרכז השנה וזה לא יצא...יהיה נחמד להפגש שם! אני שוב מציעה עזרה, חשבתי שכל אחד יביא מתנה קטנה בהגרלה, זה לא חייב להיות עבודת יד אלא אפילו סתם רעיון מדליק , או תמונה אפשר לחשוב ביחד. בכל אופן דודי הזכיר את המתנות הקטנות שחבובית חילקה במפגש הקודם, זה אכן היה מאוד משמח! ורציתי לשאול מה עם דבי????????????
שהיא תגיע! בכל אופן תודה רבה לדודי, חבובית ואילן על ההתארגנות. אני יכולה לדאוג לנושא של חלוקת הכיבוד ביננו אם תירצו... אז כל מה שתרצו מה שתבקשו
טוב סתם לא הכל

האם ראיתם את הסרט "הבובנאי" על איגור פוקין?

אם חברי הפורום לא ראו, נקרין אותו במפגש. סרט חובה לכל מי שעוסק בתחום. אורכו 32 דק' - אבל הרושם נשאר עוד הרבה אחרי זה.

יהבק

New member
הלוואי שיסתדר לי להגיע!

אני לומדת במקביל למרכז לתאטרון בובות גם במכללת תלפיות ( ממש מעבר לכביש! ) אני מקווה שעד אז אדע מה המערכת , או אחליט להבריז לטובתכם
בכל זאת אני אשמח להגיע!

גם אני לא ראיתי את הסרט../images/Emo70.gif

אני אשמח מאווווווווווווווווווווווווווד לראותו ואני מקווה שיהיו עוד רבים שיחשבו כמוני ונוכל לשלב אותו במפגש. תודה רבה אילן
רעיון מעולללללללללללללללה

../images/Emo124.gif עידכון קצר לגבי המפגש וגם בקשה...

מאחר ויפעת - חבובית שלנו שעובדת איתי יד ביד על המפגש יצאה לחופשה קצרה עד תחילת השבוע ( אחרי השנה שהיתה לה בהחלט מגיעה לה חופשה והרבה הנאה אז תעשי חיים8 -) חברה
) טרם סגרנו באופן סופי את תכני המפגש מה שאומר שאתם עדיין יכולים להציע הצעות ולבקש בקשות מיוחדות!!! לכן גם טרם פירסמנו את התוכנית ואני מקווה שעד אמצע השבוע הבא נוכל לעשות זאת באופן מסודר. אז מה בכל זאת על האש
נארח בובנאית המעצבת ובונה בובות תיאטרון, מסכות, אביזרים ,תפאורות ועוד...שתביא עימה בובות, תספר, תשתף ותתראיין פרטים כאמור בקרוב...יתכן ונארח גם בובנאי נוסף מאותו תחום.
נשמע, נלמד, נדון ונעסוק בנושא: תיאטרון בובות ככלי טיפולי.
הסרט " הבובנאי " באדיבות אילן סביר והמרכז.
נבדקת האפשרות לעשות גם סדנת יצירה קטנה בהתאם לזמן ולמקום וכן נעשים מאמצים להעלות הפעם גם 2-3 קטעים מתוך הצגות ועבודות של חברי הפורום ( אם מישהו מכם מעוניין להעלות קטע שלו מתוך הצגת ילדים או מבוגרים אנחנו נודה לו מקרב לב אם ישלח לי מסר \ מייל ) ויש עוד רעיונות שנשקלים ונבדקים אני מקווה שבנתיים הצלחתי לגרות את הבלוטות שלכם... ועכשיו לבקשה: בימים אלה אנחנו עושים מאמצים גדולים להרחיב את מספר חברי\ות הפורום, דבר שיאפשר לנו לעשות פעולות נוספות ועל הדרך לרענן, לשפץ ולחדש את פני הפורום ואת קצב ודרכי התנהלותו. לכן גם הוחלט לאפשר במפגש השנה ובאופן חד פעמי השתתפות פתוחה לכולם ולא רק לחברים הפעילים וזאת על מנת להכיר, לקרב ולצרף אלינו חברים וחברות חדשים בתקווה שהם ימשיכו להיות חברים שלנו גם מעל גבי הפורום בהמשך השנה וליצור יחד פורום תוסס וחי
אני פונה אליכם ומבקש...מה מבקש?! מתחננננננננננןןןןןןןןןןןן תנו לנו יד, כתף או את כל האברים גם יחד ועזרו לנו במאמצים אלו
בבקשה פנו והזמינו מכרים וגם כאלה שלא להצטרף ולהפוך חלק ממשפחתנו בובנאים - מפעילים, מעצבי ובוני בובות, מסכות ותפאורות \ תלמידים בתחום ובקרובים לו, יוצרים, שחקנים, מטפלים וגם "סתם" חובבי ואוהבי תיאטרון הבובות מהצד הצופה ומהצד בכלל...

אוף!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif

יש לי הצגה באחה"צ הזה! שנקבעה שתחילת ספטמבר. לא משהו נזיל..) והכל נשמע כל כך מרתק ומסקרו! אפשר למצוא את הסרט הנ"ל באינטרנט? והייתי שמחה מאד להראות קטע מאחת ההצגות שלי. ( צבינה? בשנה שעברה ראיתם את הבובות . עכשיו הן כבר למדו לדבר..) ממש צער ויגון קודר!

כמה חבל......../images/Emo10.gif

אבל, אני לקוחת על עצמי את האחריות.... לא סימנתי לי ביום , בעיפרון, את האפשרויות הוצעו למפגש ... מצד שני, אני שמחה לבשר, שהיומן שלי מתמלא....... וגם, שבשבוע הבא בשעה זו ממש אהיה בדרך לחופשה אירופאית קרירה...............

ooommmr

New member
נשמע שהולך להיות לנו מפגש פצצה!

מי המעצבת שהולכת להתארח? הסקרנות הורגת אותי... :) אשמח גם לקחת חלק במפגש הזה...! עומרי

למעלה