מפגש פורום תיאטרון בובות 2010

ooommmr

New member
אה... ונראלי שאביא חטיף ושתייה קלה

אם זה בסדר.. עומרי

דודי אני גאה שבחרתי בך למנהל -אני כל פעם

נפעמת מהאיכפתיות והרצון לקדם את הפורום . תודה מיוחדת למרכז לתיאטרון בובות חיבוק חם לאילן . דבוש

פ י ו ל ה

New member
גם אני 1 וגם אני 2 ../images/Emo3.gif

גם אני 1. לא ראיתי את הסרט והוא נשמע ממש מעניין. אז אשמח כמובן לצפות בו במפגש! גם אני 2. חושבת שהולך להיות מפגש פצצה! :)

../images/Emo208.gifמפגש פורום תיאטרון בובות 2010

הודעה זו נכתבה לצורך הקפצתה ונעיצתה מעט עידכונים חדשים תוכלו למצוא בהודעה נוספת בתחתית השירשור

simba6

New member
כמובן שאגיע...

אביא משהו בריא ומשמח אולי טחינה ולחם שווה או סלט טאבולה... אם יש צורך בארגון אשמח...

אבישגי הייתי בטוחה שתבואי ,מה שלום סינדרלה?

נראה לי שאפשר לתת לה תואר: בובונאית....חחחחה אשמח לפגוש אתכן. ודוודדדדדדדדדדדדדדדי כן איזה סדנא? ובאיזו רשות אתה מתפרץ לי לפייסבוק ??? דבושקה

דבי אולי תחליטי כבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

בהודעה למעלה את משבחת אותי וטוענת שבכל פעם נפעמת וכ'ו 2 הודעות אח"כ את צועקת עלי
מה את מנסה להעביר לי את פיצולי האישיות שלך???? כאילו למספיק לי פיצולי האישיות והשריטות שלי שאני צריך גם את שלך???? אז זהו שלא
איזה סדנא??? סדנא של בובות ולמה רק אחת?! המון סדנאות של המון בובות ותפאורות!!!! ולמה לשאול? את כבר ילדה גדולה!!! במקום לשאול - פשוט תעלי!!!!!!!!!!!!!! ולשם שינוי בואי בבקשה לא נתחיל דווקא עם משהו ספציפי לחג או לעונה ולידיעתך אני לא צריך רשות כדי להתפרץ לך לפייסבוק או לכל מקום אחר שקשור בך ואליך!!!! מהרגע שבחרת להתחבר אלי - הלך עליך!!! אני אתפרץ לפייסבוק, לבית, למכונית ולכל מקום שתהי בו
יאללה סדנא יאללה, יאללה סדנא יאללה

ועוד משהו...

מי זו ה סינדרלה הזו? ואם נראה לך שהיא ראויה לתואר בובנאית אז איך זה שהיא לא חברה בפורום?!

חחחההה כבר אין לי פייסבוק הבן חזר

מדרם אמריקה ואינני בלחץ, סגרתי את הפייסבוק בזמן הנחיתה.... אבל יש לי בודי בוק חחחחחחחחחחחחחחההההה טוב אני פה במלוא הדרי וכשאתארגן אעלה .....אבל לא הבנתי..... דודי איזה נושא להעלות?

למעלה