ריכוז המלצות שיועבר לעירייה
1. אני יודע שיש אוטובוס מערים אחרות לצומת רעננה צפון, אבל אחרי זה יש איזה 15 דקות הליכה.(ג81)
2. תלונתי היא על כך שאף לא אחד מהקווים המגיעים לאזור התעשייה אינו נכנס לרחוב זרחין, הרחוב בו אני ועוד אנשים רבים עובדים...כיום, התחנה הכי קרובה לרחוב היא זו שצמודה לסניף "מגה" ומשם עד זרחין יש הליכה רצינית של כ-15 דקות. הנני סבורה כי אין זה הוגן שחלק שלם מאזור התעשייה אינו מכוסה על ידי אף קו מהתחבורה הציבורית שמגיע לא.ת ובאף שעה של היום. בעבר מקום עבודתי היה באזור התעשייה של הרצליה פיתוח ולאזור הספציפי בו עבדתי האוטובוס נכנס רק פעמיים ביום בגלל שלא היה צורך ביותר מכך. בדומה לכך, הגיוני שקו 2/4 ייכנסו ולו פעמיים ביום לחלק זה של אזור התעשייה לטובת האנשים הרבים שעובדים ברחוב זה. (הילית111)
3. תחבורה לרח' זרחין והתדהר - לעובדים שלנו שאין ברשותם כלי רכב, זאת די בעיה להגיע... בעיקר בחורף אם יורד גשם. לדעתי צריכים לעשות קו שמגיע לכל האיזור הזה (איזור זרחין/תדהר) שבכלל ריק מאוטובסים. (פיצפונת77)
4. אולי סוף סוף, תהיה תחבורה מלב הפארק לעיר...? שכונת לב הפארק, השוכנת במערב העיר סובלת קשות מאי תחבורה למרכז העיר ובכלל...כל מי שיוצא מהשכונה חייב לעשות זאת ברכבו הפרטי או במוניות שירות...מיד לאחר העבודה, ההורים הופכים לנהגי המוניות של ילדיהם...רבותי נברך - "ובא ללב הפארק גואל"... ?! (qrst1).
5. אמנם לא על תחבורה ציבורית, אבל...: הסיבה היחידה שאני לא מתניידת ברחובות רעננה עם אופניים היא בטיחות. פחד אלוהים לסוע על הכביש כיום (ולא רק ברעננה, כמובן). אם היו עושים שבילי אופניים (כמו באירופה), במדינה כמו שלנו, שיש בה הממממון ימים שטופי שמש, אני בטוחה שמאות אנשים היו עוברים להתנייד על 2 גלגלים... (arthemis).
6. שמחתי לשמוע, על היוזמה הברוכה לשיפור התחבורה הציבורית. א. יש לדאוג לתחבורה רוחבית, שתקשר בין אחוזה לויצמן, ברחובות הפנימיים. ב. יש מחסור בתחבורה ציבורית בכל אזור 2008, מגדלי רותם שני. ג. יש להעדיף מיניבוסים ,בתדירות גבוהה יותר (סבתא9)
7.רותם שני - מה ענו באגד ל- ronitie: "בנושא התחבורה הציבורית לשכונה החדשה "אגד" ועירית רעננה עובדים בשיתוף פעולה הדוק ומלא, הנושא הועלה בעבר מספר פעמים אולם נדחה ע"י העיריה. קיימת בעיית נגישות לרח' רבוצקי. אנו מציעים לך להעלות את הנושא בוועדת התנועה בעירית רעננה והנושא יובא לדיון מחדש". ronitie אומרת: אני מאמינה שאפשר למצוא דרכים לתחבורה ציבורית להיכנס לאזור שלנו.
8. להעלות לאתר העירייה מפה שעליה מסומנים נתיבי הקווים הפנימיים והתחנות של האוטובוסים לפי מס' הקו.(עומר247)
9. להחליף את תחנות האוטובוסים הישנות באיזור התעשיה וברחבי העיר לחדשות, כמו אלה שהחליפו באחוזה. כמו כן להחליף גם את השילוט בתחנה לכזה שבאמת יסביר אילו קווים עוברים בכל תחנה, השילוט כיום ישן ולא ברור וממוקם גבוה מדי, אם בכלל. בנוסף - ברומא יש שילוט אלקטרוני בתחנה, שמציין זמן הגעה משוער לכל אוטובוס בזמן אמת, כנראה עובד על GPS. יש סיכוי שזה יגיע גם לארץ? ואולי לרעננה? (עומר 247)
החומר מועבר כלשונו לדינה בהנדסה.