המעריצה: יהה אני מצטלמת עם ג'ארד פדאלקי! אבל למה אתה מרטיב לי ת'שיער כאילוווו מה זה החוצפה הזאת? ג'ארד: יאללה עם המעריצות המעצבנות האלה..אם עוד אחת תבוא לבקש חיבוק ותמונה אני קופץ חזרה למים ולעולם לא יוצא!
ג'ו/אלונה: (חושבת)"שיואו איזה כיף לי אני ב"סופרנטורל" ואיזה שקסי הג'נס הזה מה שאני הולכת לעשות לו יוו מעניין איך אני אראה בסוף ומעניין אם הוא אוהב את התסרוקת שלי" דין/ג'נסן: (אומר)"COME ON אני לא רוצה להישמע כמו אח שלי אבל יש לנו משימה לעשות ואין לנו זמן לדאחקות וצחקוקים. אגב את נראית מעולה
מקווה שלא אחפת לכם אינ רושמת בן ובת חח אוקי בן:חושב(כן כן את דחפת אותי למים עכשיו אני ידחוף אותך כן כן תמשיכי לכיך) הבתלמה הוא מכיך ככה נירא לי שהוא מתחנן משהו רק שלא ידחוף אותי בחזרה )
ג'נסן: "תודה לכל המעריצות שבאו למסיבה, תשאירו את הצ'קים בתיבה משמאל ומתנות בקופסא מימין" ג'ארד: "היא עוד שנייה מנשקת אותו, ועליי היא לא מסתכלת אפילו. מה יש בו שאין בי?"
אהבתי ביותר!!! ג'ארד: אה זה סגור? ג'נסן: כן אני רוצה ללכת על זה.. ג'ארד: אתה בטוח שזאת היא נכון? ג'נסן: ברור שאני בטוח..אני אזהה ת'פרה הזאת אפילו ממרחק של רחוב שלם! ג'ארד: טוב אז יאללה תדרוס כבר את הביטצ' הזאת ג'וענה!! ג'נסן: דאטס איט האני...יו'ר דאד!! והסוף ידוע...
ג'ארד: אניוואי...בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.... ג'נסן: וואי גבר שאתה מדבר אני ישר מתחיל להיות להיות עייף! ג'ארד: זה המטרה...חה חה חה ג'נסן: אוקיי בייב אז אני הולך לישון על הכתף שלך...תעיר אותי שאתה מסיים לדבר ג'ארד: סבבה...חחח הי קראת לי בייב
*נשפך מצחוק* חחחחח תודו שזה ממש מתאים להם..כל הזמן הם עושים קולות של נחירות בזמן שהם מדברים!
ג'נסן: כמה זמן אנחנו עוד צריכים להיות כאן עם הניצבים..? ג'ארד: פשוט תחייך ותהנהן, ג'נס, ואז נוכל לחזור לשחק בPSP.. רק תחייך וזה יגמר.. תודו שיצא להם קצת מבט סנובי בתמונה.. טוב לפחות ככה זה נראה לי חחח