משחק דיבוב תמונות

dance13

New member
משחק דיבוב תמונות../images/Emo152.gif

בגלל שזה למטה אז פתחתי אחד חדש! הנה התמונה:(
)

michalushK

New member
אוקיי../images/Emo28.gif

ג'נס: "אומייגדדד!!! טניה מתה???" *מקפצץ משמחה* ג'ארד: "כןכן , בטח" *שיעשה תפרצוף המפגר הזה , אני מאגנוב
*

אמממ

המעריצה: יהה אני מצטלמת עם ג'ארד פדאלקי! אבל למה אתה מרטיב לי ת'שיער כאילוווו מה זה החוצפה הזאת? ג'ארד: יאללה עם המעריצות המעצבנות האלה..אם עוד אחת תבוא לבקש חיבוק ותמונה אני קופץ חזרה למים ולעולם לא יוצא!

darklighter

New member
../images/Emo58.gifבתמונה מעליי ובדיבוב שלי:

ג'ו/אלונה: (חושבת)"שיואו איזה כיף לי אני ב"סופרנטורל" ואיזה שקסי הג'נס הזה מה שאני הולכת לעשות לו יוו מעניין איך אני אראה בסוף ומעניין אם הוא אוהב את התסרוקת שלי" דין/ג'נסן: (אומר)"COME ON אני לא רוצה להישמע כמו אח שלי אבל יש לנו משימה לעשות ואין לנו זמן לדאחקות וצחקוקים. אגב את נראית מעולה
"

אני

מקווה שלא אחפת לכם אינ רושמת בן ובת חח אוקי בן:חושב(כן כן את דחפת אותי למים עכשיו אני ידחוף אותך כן כן תמשיכי לכיך) הבת:(למה הוא מכיך ככה נירא לי שהוא מתחנן משהו רק שלא ידחוף אותי בחזרה )

חח זה לתמונה השניה ו

אין לי תמונה מישהו יכול לשים במקומי תודה =] ועם לא אבנתם איזה תמונה שניה שהוא רטוב ויש איתו מישהו והם מול ברכה =]

dance13

New member
אני אני!

ג'נסן:"מה זה?!ג'וק??!! גארד:"אימאלה!זה ג'וק תביאו מהר נעל!!! הנה ה-תמונה ה-באה:

michalushK

New member
אוקי../images/Emo28.gif

ג'נס: ~חש אורי גלר~ "תסתכלי לי בעיניים , אני אעביר לך את מה שאני חושב. 1 , 2 , 33333" אלונה: "למה העברת לי את הטקסט שלך?
" התנועות ידים שלו הזכירו לי משו על טבעי
התמונה ההבאה
טחח המהמר הזה

חחחחח מיכ קרעת אותי ../images/Emo6.gif

שלווווש!
ג'ארד: הוו יאה אני מהמר גדול..עוד מעט אני אזכה פה בכל הכסף...רק שמישהו יסביר לי את המשחק שוב

darklighter

New member
חחח קרעת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ג'נסן: "תודה לכל המעריצות שבאו למסיבה, תשאירו את הצ'קים בתיבה משמאל ומתנות בקופסא מימין" ג'ארד: "היא עוד שנייה מנשקת אותו, ועליי היא לא מסתכלת אפילו. מה יש בו שאין בי?"

חחחחחחחחח ענק ../images/Emo6.gif

אהבתי ביותר!!! ג'ארד: אה זה סגור? ג'נסן: כן אני רוצה ללכת על זה.. ג'ארד: אתה בטוח שזאת היא נכון? ג'נסן: ברור שאני בטוח..אני אזהה ת'פרה הזאת אפילו ממרחק של רחוב שלם! ג'ארד: טוב אז יאללה תדרוס כבר את הביטצ' הזאת ג'וענה!! ג'נסן: דאטס איט האני...יו'ר דאד!! והסוף ידוע...

michalushK

New member
XDDDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

חחחח דיינה קרעת אותי XDDD ~קשור לקטעים מהDVD~ היה שמה איזה קטע שג'נס אמר שג'ארד קנה לעצמו PSP ואז הוא הדביק אותו וקנה גם לג'נס
ג'נסן: "עברת תשלב ה5 במריו..?" ג'ארד: "נראהלך? אני עוד בשלב 3
" כן , נכה ביותר פשוט הסט צילומים הזכיר לי את הקטע מהראיון
תמונה לכריסמס

../images/Emo6.gif יאהה

ג'ארד: אניוואי...בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה.... ג'נסן: וואי גבר שאתה מדבר אני ישר מתחיל להיות להיות עייף! ג'ארד: זה המטרה...חה חה חה ג'נסן: אוקיי בייב אז אני הולך לישון על הכתף שלך...תעיר אותי שאתה מסיים לדבר ג'ארד: סבבה...חחח הי קראת לי בייב
*נשפך מצחוק* חחחחח תודו שזה ממש מתאים להם..כל הזמן הם עושים קולות של נחירות בזמן שהם מדברים!

Torn Identity

New member
וואו, תמונה נוראית. ../images/Emo12.gif

זה נראה כאילו היא באה ל... נו, אתם יודעים. X: אבוי.

Batelg

New member
או.קיי...

ג'נסן: כמה זמן אנחנו עוד צריכים להיות כאן עם הניצבים..? ג'ארד: פשוט תחייך ותהנהן, ג'נס, ואז נוכל לחזור לשחק בPSP.. רק תחייך וזה יגמר.. תודו שיצא להם קצת מבט סנובי בתמונה.. טוב לפחות ככה זה נראה לי חחח

darklighter

New member
מדובבת../images/Emo190.gif

ג'ארד: "ניצחתי
לי יש את היד הכי ארוכה" ג'נסן: "בסדר אחי עכשיו תוריד ת'יד מהחזה שלי ותעביר אותה לגב אני צריך מסאג' דחוף"

למעלה