משחק דיבוב תמונות

הנה ../images/Emo3.gif

ג'נס: MAN איפה הסוכריות גומי שהשארתי פה! אני לא מוצא... ג'ארד (שאכל הכל ומתחמק): אהמממ לא לא יודע...וואי ג'נסן אמרתי לך שהשיער שלך מריח טוב היום?!

darklighter

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ג'ארד: "ג'נס תניח את הנשק או שאני יורה" ג'נסן: "אני מנסה להרוג את הג'וק שיש לך על הגב.. ונראה לי שאתה מחזיק את האקדח לא נכון..." תמונה חדשה

michalushK

New member
אוקע ../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

ג'ראד: ~חש זמרת אופרה~ "להלהללהלה"
ג'נס: "אהמ.. כן , ג'ארד תוותר" התמונה הזאת הרגה אותי

darklighter

New member
תמונה מצחיקה../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ג'נסן: "תעשה לי שוב סולם גנבים הפעם אני בטוח שאני אגיע לשם" ג'ארד: "נמאס לי
אתה עוד מדמם מהניסיון הקודם והמכשיר חשמלי הלא מזוהה שתקוע לי בגב מקשה עליי להרים אותך, מה כבר כל כך חשוב?" ג'נסן: "יש שם מכתב ממעריצה ישראלית." טוב צולע אני יודעת...זה היה מהתמונות האלה שמצחיקות מדי והדיבוב רק הורס.... טוב תמונה חדשה

dance13

New member
די את קורעת!! ../images/Emo6.gif

גארד:"מי זה שם?" ג'נסן:"זאת המעריצה שלי שאני מאוהב בה ושקוראים לה dance13(גל) מפורום על טבעי בתפוז(בישראל כמובן)!! במילה אחת:צולע|קופצתמהגגבגלשאיןליחושהומור|

והנה לתמונה של ג'ארד וההיא...

שרה (?): אומייגאדדדד התחיל הוריקן!! ג'ארד תעשה משהו! ג'ארד: תישארי פה..אני אטפל בהוריקן הזה...(הולך עם המקל) ג'נס (בא מהצד השני): אה זה רק אני פשוט פתחתי פה ת'חלון היה חם....

חחחחח ../images/Emo6.gif

הייתי כותבת משהו כזה..(ולמרות שעברנו כבר תמונה..אבל זרמו איתי נו) ג'נסן: יו תקוע לי משהו! אני נחנק! שמישהו יעשה לי היימליך (זה שמישהו מרים אותך ולוחץ לך על הבטן) הגבר ההוא: אני אציל אותך ג'נסן! ג'נסן: חחחח האמת שסתם רציתי לראות אם אכפת לכם..נו אני צומי..

darklighter

New member
שלך יצא יותר מצחיק משלי../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ג'נסן צומיLOL יש בזה משו:p

darklighter

New member
הבנתי...אבל הדמות של דין קצת צומי

ומהראיונות שראיתי ג'נסן עצמו באמת צנוע

darklighter

New member
../images/Emo208.gifמשחק דיבוב תמונות../images/Emo190.gif

זה ירד כבר יותר מדי...