שרשור יומולדת

justin9

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo212.gifההההההההההיום יום הולדת../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

היום יום הולדת למיכל
(Galadriel 3000) המון מזל טוב למיכל שבדקות אלו ממש שינתה מספר
אושר, בריאות והמון שירי קין לשנים הבאות
קדימה, אנשים... לברך!

ווהו! מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif חימשרתי!

יש לך היום יומולדת, זה לא סוד, היום רק תכייפי, בלי לעבוד, את קין את אוהבת- כל הכבוד, לכן בחזרה נאהב אותך עוד, את בטח אוהבת ללמוד ולרקוד ואת אוהבת את קולדפליי. מזל טוב

Galadriel 3000

New member
חח תודה גית

למרות שהשורה האחרונה לא מתחרזת, ויש לזה שש שורות ולא חמש. אני לא אוהבת ללמוד ולרקוד אבל זה בטוח בצחוק. מתה עלייך

היי, כבר בשיר של חגי טענתי שזה לא באמת חמשיר

אלא יותר פואמה... והשינוי הצורני בסוף הקטע אמור לעורר את גורם ההפתעה
והכל באהבה

מ י כ ל ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח!!!!
רק אושר, שמחה והצלחה, וכמובן- צריך לאחל גם משהו פרקטי באמת- שתקבלי הרבה מתנות שוות
(מישהו אמר מרצ'נדייז קיניים?
) ואני אחפש מחר בבוקר איזה ציטוט קיני שיברך אותך לכבוד יומך המיוחד!!!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifמזלטובבב ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

WhiteShadows

New member
מיכלייי!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

המונמון מזל טוב! יומולדת שמייח ואדיר וכיפי! מקווה שיהיה לך הכי טוב בעולם! תמיד! ושתצליחי בכל אשר תעשי ווגם שתזכי בדייט עם כריס לאור נרות
אוהבתותך!

Galadriel 3000

New member
חח טנקס ליאור

למרות שלי יש חבר... וכריס נשוי... ובכלל... אבל לא הייתי מסרבת לדייט איתו לאור נרות. אהמ.

maihlevi

New member
מזל טוב!!! =]]]]

חיייםם מדהימייםם!! מלאים במשמעות! ותמיד תזכרייייי לשאוףףף ולאהוב =] לאביוו!

למעלה