אמאלהה...גם את כמוני מטורפת על קולדפלי???
M maihlevi New member 13/6/07 #30 זהו.החלטתי את אחותי ../images/Emo8.gif חחחח... אני מתה עליהם כ"כ חברות שלי סובלות ממניי!!!!!
א אמבריי לנצח New member 14/6/07 #33 כע היא כותבת../images/Emo3.gif חה עניתי בשבילך לבנת../images/Emo3.gif
M maihlevi New member 14/6/07 #34 חחח גיתית..תודה =] ...וכן אבל הוא לא חי!!!!! הוא ממש מת ...וזה חבל.. =[ פורום של כזאת להקה ענקית שבק חיים...
חחח גיתית..תודה =] ...וכן אבל הוא לא חי!!!!! הוא ממש מת ...וזה חבל.. =[ פורום של כזאת להקה ענקית שבק חיים...
J justin9 New member 11/6/07 #17 היי!! מיכל הזכירה אותנו בבלוג שלה ../images/Emo24.gif דרך אגב מיכל, יש מצב שהיית איתנו במפגש פורום?
H hagayx New member 11/6/07 #18 מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif וכן היא הייתה איתנו במפגש.
G Galadriel 3000 New member 11/6/07 #21 היי לא ידעתי שאת קוראת נחמד שחגי זוכר אותי P: חשבתי שהוא שונא אותי.
J justin9 New member 17/6/07 #38 איייייממממ סורי לאכזב אבל אני לא קוראת אדוקה... פשוט במקרה נכנסתי לעולם שלך ושם ראיתי שיש לך בלוג אז סתם רציתי לבקר נשפכתי מצחוק מהקטע בציטוטים של מה שחבר שלך אמר על המבוגרים בגן/פארק/ספסלים
איייייממממ סורי לאכזב אבל אני לא קוראת אדוקה... פשוט במקרה נכנסתי לעולם שלך ושם ראיתי שיש לך בלוג אז סתם רציתי לבקר נשפכתי מצחוק מהקטע בציטוטים של מה שחבר שלך אמר על המבוגרים בגן/פארק/ספסלים
L lesli New member 11/6/07 #19 מזל טוב! עד 125 , שתזכי לראות הופעה של קין ואולי לראות גם את טום/ריצ'רד/טים. המון בריאות אושר ועושר..
מזל טוב! עד 125 , שתזכי לראות הופעה של קין ואולי לראות גם את טום/ריצ'רד/טים. המון בריאות אושר ועושר..
G Galadriel 3000 New member 11/6/07 #22 תודהה! הייתי מעדיפה הופעה של קולדפליי. מצד שני גם ההופעות של פלסיבו ומיוז ונייטוויש שהולכות להיות מספיק טובות.
תודהה! הייתי מעדיפה הופעה של קולדפליי. מצד שני גם ההופעות של פלסיבו ומיוז ונייטוויש שהולכות להיות מספיק טובות.
G Galadriel 3000 New member 14/6/07 #32 כן... אבל קצת הפסקתי לשמוע אותם אחרי שהדיסקים שלהם נחרשו אצלי.
J justin9 New member 16/6/07 #36 ../images/Emo208.gifשרשור יומולדת../images/Emo208.gif steelwater בסטיאן לבנת טל ליאורה אביב עוד לא דיווחתם לנו מתי תחגגו יומולדת
../images/Emo208.gifשרשור יומולדת../images/Emo208.gif steelwater בסטיאן לבנת טל ליאורה אביב עוד לא דיווחתם לנו מתי תחגגו יומולדת