התייעצות: מה אתם הייתם רוצים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בימים אלו אנחנו עומלים ושוקדים על אירגון ותוכנית המפגש ולכן אנחנו רוצים לשמוע גם מכם ואת דעתכם
ספרו ושתפו אותנו ברעיונות, הצעות ובקשות מיוחדות שלכם לפעילויות ונושאים שהייתם רוצים שיועלו והיו במפגש אנחנו מצידנו מבטיחים להתייחס לכל בקשה\עצה\רעיון ולנסות ליישם את מה שניתן כמובן מחכים לשמוע מכם
אנא הזדרזו במתן תגובה על מנת שנוכל להספיק לקחתבחשבון את מה שכתבתם תודה

דודי תגיד בגדול מה יש בינתיים סגרת

כמו המפגש מתוכנן בתיאטרון בובות חולון באיזה שעה למשל? מפגש עם סגל המורים וסיור בין הכיתות לימוד שם צפייה בהצגה של בוגרי המקום וכו..

תשובות לערן ובעצם לכולם

ראשית תיקון קל אבל חשוב ולמען הסדר הטוב... אני לא סוגר שום דבר לבד!!!!!!! איתי נוטלות חלק במלאכה: דבי זריהם, יפעת ( חבובית ) וחמוטל ( פיולה ) ויחד אנחנו מעלים רעיונות ומבצעים חשיבה קבוצתית כולנו משתמשים גם בעזרתו האדיבה של אילן סביר שמלבד זה שמאפשר לנו שוב לערוך את המפגש במרכז, מנסה ככל יכולתו למצוא לנו גם רעיונות ואופציות לתוכנית המפגש וזאת למרות האטרף שהוא נמצא בו בימים אלו עם ההכנות לפסטיבל הבינלאומי שיערך ביולי, סיום שנה ועוד שלל ענייני המרכז. אכן, המפגש יתקיים ב: מרכז לתיאטרון בובות חולון ביום חמישי 23.6 משעה: 16.30 אחה"צ ( על מנת לאפשר לרחוקים שביננו להספיק להגיע ) ויסתיים בשעה: 20.30 בערב עם כל הרצון והכוונה הטובה של אילן, אביטל דבורי ומשתתפות ההצגה (שאחת מהן היא חבובית שלנו) לאפשר לנו לצפות בחזרה של ההצגה: "הריקוד של פלורה", הדבר לא מסתייע בשל אילוצי זמנים של ההפקה שתועלה בבכורה יומיים אחרי המפגש, במוצאי שבת 25.6 ולכן הם חייבים להקדיש את הזמן שנותר לעניינים טכניים וחזרות אחרונות ללא הפרעה חיצונית. אז בהצגה לא נצפה הפעם אבל בסרט בהחלט כן נצפה בסרט: " הבובנאי " - The Puppeteer
סרט דוקומנטרי עטור פרסים ומרגש על איגור פוקין, אמן רחוב מחונן ויוצא-דופן שהצליח להדהים צופים צעירים ומבוגרים. איגור נולד ורכש את הכשרתו בסנט פטסבורג. ב-1994 יצא לחפש את מזלו בארצות הברית. הוא הופיע עם יצורי העץ בפינה של כיכר הרווארד (קיימברידג') והקסים את העוברים והשבים כשהוא מנפיש את יצירותיו. הוא האמין, באמת ובתמים, שלכל דמות יש חיים ייחודיים משל עצמה. החוטים, כך אמר, הם בעצם מעצור שמונע מהדמויות לברוח. סרט רב-עוצמה שמספק יותר מהצצה לתוך אמנות תיאטרון הבובות ולתוך נשמתו ותשוקתו של אמן מבריק. הביקורת מהללת: "מקסים למדי... מספק הנאה עילאית" BOSTON GLOBE "אוצר אמיתי... סיפור נוגע שיישאר איתך" BIRMINGHAM POST-HERALD
לאחר הצפייה נערוך דיון בעקבות הסרט. נשקלת בהחלט גם אפשרות לארח מישהו מצוות המרכז ואנחנו נבדוק זאת מול הגורמים המתאימים. יש לנו עוד לא מעט רעיונות ואופציות אבל היה חשוב לנו קודם לשמוע מה היו רוצים חברי וחברות הפורום ולנסות להענות לצרכים ולרצונות שלהם\ן וליצור יחד עם כולם את התכנית בצורה הרצוייה והמהנה ביותר.

יש לי הרבה בובות מריונטה פשוטות,הייתי רוצה

אם אפשר איזה סדנה קצרה להעלה נכונה בהם.. מוכנה להביא כמות די גדולה איתי..

מריונטות וכיבוד../images/Emo209.gif../images/Emo174.gif../images/Emo78.gif../images/Emo212.gif../images/Emo259.gif

הי שחרזדה
מריונטות הן הבובות האהובות עלי במיוחד והן למעשה גרמו לי להתאהב בעולמו של תיאטרון הבובות כילד\נער הייתי קורא שוב ושוב את הספר הנפלא: "שחקנים של עץ" ( מישהו מכיר?! ) ,שוקע בעולם של דימיון ורואה את העלילה והמצבים המתאורים בה קמים לתחייה מול עיניי... לא פעם אפילו דימיינתי שאני חלק מתיאטרון הבובות הנודד הזה!!!!! אהההה היו ימייייים יחד עם זאת הבנתי מהר מאוד שאם אינני יודע להפעיל אותן כראויי כך שבמריונטות יופחו חיים והן לא יסחבו\יטלטלו ויגררו רגליים כמו ברוב תיאטרוני המריונטות הקיימים בארץ אז מוטב לי לא להתקרב אליהן... כך שאני באופן אישי לא חושב שיש לי מה לתרום לך בנושא אבל אני מבטיח להתייעץ עם הבנות ולנסות למצוא מענה לבקשתך. בכל אופן את מוזמנת להביא אותן איתך וגם בובות נוספות מאחר ובכל מפגש אנחנו מביאים איתנו בובות שונות שלנו. כמובן שכמו תמיד גם הפעם נביא כיבוד וממש בימים הקרובים יפתח שרשור בנושא עם רשימה וכל אחד יגיד מה נוח לו להביא. מקווה שהחג עבר עליך ועל משפחתך בנעימים

איזו התרגשות...

לי יש כמה דברים שמעניינים אותי: 1. סדנת שיווק בעידן הפייסבוק 2. הפעלת מריונטות, כמו שאמרה שחרזדה 3. שילוב של בובות יחד עם סיפור סיפורים 4. טיפים ורעיונות להפעלת ילדים לפני ההצגה (חימום, הגברת הקשב והריכוז) 5. ראיתי תמונות של מין מריונטות קטנות על בסיס של מוט מלמעלה.(אני מצרפת תמונה) ומאד מעניין אותי ללמוד כיצד מכינים אותן (טכניקה, חומרים וכו') בכל מקרה, כל מה שתביאו למפגש יתקבל בברכה
אני אביא בעז"ה עוגה טעימה!
תודה לכולכם, דודי, חבובית, פיולה, דבי ואילן. מצפה בקוצר-רוח לראותכם!

גם אותי מאוד מעניינת סדנת שיווק, למריונטות

אני לא מתחברת בכלל. זה נחמד, אבל הבנתי שלהפעיל מריונטות זה לא תורה על רגל אחת.

הי חגית - קינמון ../images/Emo13.gif

כפי שעניתי למספרת, נושא השיווק יעלה במהלך המפגש בחלק שתעביר דבי וגם אני מבטיח לגעת בזה כמו כן תוכלי להעלות שאלות במפגש עצמו כך שתוכלי לשאול דברים שיהיו ממוקדים בתחום השיווק שמעניין אותך ומתאים לך. מאחר ואני יודע שאת טורחת ומקפידה לקרוא את כל ההודעות הנכתבות בפורום ו
לך על זה!!!!!!! את כבר בטחת יודעת שאני דווקא מתחבר מאוווווווווווווווד למריונטות אבל כשמישהו אחר מתחבר אליהן ומפעיל אותן... צודקת לגמרי, הפעלת מריונטות היא בהחלט לא תורה על רגל אחת... לא שלהפעיל סוגים אחרים של בובות זו כן תורה שניתן ללמוד על רגל אחת אבל, לפחות בעיניי, בשאר סוגי הבובות אפשר להתחבר לכללים הראשוניים ולבסיס דרך רגש בעוד במריונטות נדרשת קודם כל הטכניקה שרק מי ששולט בה מצויין יכול להעביר דרכן גם את הרגש. המשך יום נעים מחכים לפגוש אותך שוב!!!!!!

אני מתרגש יחד איתך נעמה המספרת

במפגש תהיה נגיעה והתייחסות לעניין השיווק! כפי שעניתי לשחרזדה, הפעלת מריונטות היא תחום שבעייני דורש התמחות מיוחדת ויכולות שלי באופן אישי אין ולכן למרות אהבתי הגדולה למריונטות אני משאיר את הפעלתן ובוודאי את לימוד רזי המריונטות למומחים האמיתיים. * אם את מתעניינת בנושא ממליץ לך ולשחרזדה להצטרף לקורס שמעביר זולה במרכז בחולון, האיש פשוט אגדה מהלכת בתחום המריונטות ויודע להפיח בהן חיים בצורה מופלאה. לגבי סעיף 3 - לא ממש הבנתי מה תירצי לדעת\להבין אבל נדמה לי שיש סיכוי גדול שתקבלי מענה בחלק שתעביר דבי זריהם ולאורך כל המפגש יתאפשר להעלות שאלות כך שתוכלי להסביר זאת יותר בקלות פנים אל פנים. גם לבקשתך הרביעית תהיה התייחסות ע"י דבי, חמוטל וגם ממני, כל אחד בתחומו ומנקודת ההשקפה שלו ואני משוכנע שגם למשתתפים במפגש יהיה מה לספר ולהוסיף. מכיר את סוג המריונטות שצרפת את תמונתן אם אינני טועה במריונטות הצ'כיות יש שימוש נרחב בשיטה זו עם המוט ( ראיתי גם מריונטות הודיות כאלה ) אני באופן אישי לא אוהב את השיטה הזו בחלקן אי אפשר להזיז ולהניע את הראש בחופשיות ובתנועה הנגרמת כשאשר הן מחוברות בחוט, ראיתי כמה שכן ניתן אבל גם אז תנועת הראש מוזרה בעיניי
יש לי בבית קצת מריונטות כאלה, אני אצלם לך ואעלה לפורום היום - מחר. אהבתי ושמחתי לקרוא את המשפט המסכם את הבקשות: " בכל מקרה, כל מה שתביאו למפגש יתקבל בברכה " זה יפה ותודה לך על כך ועל התודות
גם אנחנו מצפים בקוצר רוח לראותך

אין בעד מה נמוש! אני מעלה לך עכשיו את

התמונות בשרשור חדש כדי שלא יווצר כאן עומס ולא יתערבבו הנושאים

תשובה לערן

הי ערן, ביום חמישי (שבו ייערך המפגש) אין לימודים בביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות. אם אתה רוצה להתרשם מהלימודים, לפגוש מורים ושאר רצונות שכתבת בהודעתך - אתה מוזמן לשיעורים הפתוחים שמתקיימים בביה"ס במהלך החודש כולו . מצ"ב הרשימה. נשמח לראותך.

הי דודי../images/Emo24.gif

לגבי המפגש, בטח שיהיה נחמד לפגוש אנשים מעניינים מהתחום! משהו שמאוד הייתי רוצה זה טעימה מחברי הפורום, בפעם שעברה זה היה נחמד לראות בובות מתוצרת עצמית, אני סקרנית גם לראות בפעולה, אפשר אפילו להקציב חמש דקות לכל מי שמעונין, לבדוק מראש שזה לא יותר מדי אנשים... אני כנראה אגיע הפעם באוטובוס, אז אם יש טרמפ לפחות מתל אביב אשמח! נשיקות ומצפה לפגוש אתכם... ודודי חג שמח גם לך

הי הי גלית ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

את מתכוונת לאנשים מהפורום? או לאנשי מקצוע חיצוניים?? גם הפעם בהחלט לקחנו בחשבון את ההכרות או הטעימה כפי שאת מגדירה את זה, כמרכיב חשוב ועיקרי במפגש. אני מאוד אשמח אם אנשים יציעו את עצמם ויעלו קטעים מתוך הצגות\הופעות שלהם כפי שרצינו לעשות במפגש שלא יצא לפועל ואם את זוכרת בקשתי ממך להעלות קטע מההצגה שהעלת עם בובות מגלילי נייר טואלט שזכו להרבה תגובות מתפעלות בפורום אז אולי את מוכנה להרים את הכפפה ראשונה????!!!!! חבר'ה יש עוד מתנדבים??? כל הכבוד לך על המאמץ שאת עושה להגיע מרחוק כ"כ באוטובוס במיוחד כדי לפגוש אותנו
נשיקות וחיבוקים חמים ותודה על החג שמח...רק לאיזה חג מהשניים שחגגתי לאחרונה את מתכוונת?!

ועוד משהו שפרח מזכרוני

שלחתי לך מסר בתפוז ביום חמישי האחרון - ראית אותו? אולי אפילו הגבת לי אבל יש לי בעיה עם תיבת המסרים לאחרונה מסתבר שלא כל המסרים שנשלחים אלי גם מגיעים וכנ"ל לגבי מסרים שאני שולח

אני מרימה את הכפפה...../images/Emo202.gif

אבל אשמח לעוד מתנדבים כי אני סקרנית לראות את הבובנאים שמאחורי מילים. ו... דודי לא קיבלתי מסר, בדקת ששלחת לתאטרון הדלעת ולא לגליתוי?

את גדולה../images/Emo70.gif ידעתי שאפשר לסמוך עלייך../images/Emo24.gif

גם אני אשמח לעוד מתנדבים... ברור ששלחתי לתיאטרון הדלעת!!!! בדקתי אתמול לאחר שקראתי את הודעתך ואצלי מופיע שההודעה נשלחה אבל בכל מקרה שלחתי אותה שוב יש מצב שהפעם קיבלת???

למעלה