אירית לא הקשבת למורה../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
"אני מאוד אשמח אם אנשים יציעו את עצמם ויעלו קטעים מתוך הצגות\הופעות שלהם כפי שרצינו לעשות במפגש שלא יצא לפועל ואם את זוכרת בקשתי ממך להעלות קטע מההצגה שהעלת עם בובות מגלילי נייר טואלט שזכו להרבה תגובות מתפעלות בפורום אז אולי את מוכנה להרים את הכפפה ראשונה????!!!!! חבר'ה יש עוד מתנדבים???". ציטוט מפי דודי (תסתכלי למעלה) זה בסדר גם אני קצת "הלכתי לאיבוד" התאפסתי די מהר.
liorashap חתונה זה הוצאה ../images/Emo130.gif אצלנו זה חינם
אני משוכנע שהזוג המאושר יכנס מתחת לחופה באותה התרגשות ושמחה גם אם לא תספיקי להגיע ותאחרי ככה גם תוכלי להיות במפגש וגם לכבד אותם ביום חגם בעצם זה שבאת ולא חשובה השעה. חוץ מזה חתונות יש הרבה לאורך השנה - מפגש פורום מרכזי לפחות בשלב הזה מתרחש רק פעם בשנה! אנחנו בכל אופן נשמח מאוד אם תצטרפי אלינו למפגש שגם אני מאמין ומקווה שיהיה מהנה וחוויתי
רק שתדע, אני צפונית, לא צפון תל אביב אלא צפונית לחדרה ועוד קצת יותר. החתונה לא תחכה לי אם כי אני בטוחה שהזוג הצעיר לא יחכה לי אף הוא. אינני מכירה אותם. חברה של האמא של הכלה.. איך שלא יהיה - אני מאחלת לכם שפשוט - תהנו...
והמורה שואלת: מה לא ברור פה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
חגית ואירית אם במקום לדבר אחת עם השנייה הייתן מקשיבות לי אז לא היתה לכן בעיה בהבנת הנקרא!!!!!! "אני מאוד אשמח אם אנשים יציעו את עצמם ויעלו קטעים מתוך הצגות\הופעות שלהם" - משפט כ"כ פשוט ומובן!!!!!! "כפי שרצינו לעשות במפגש שלא יצא לפועל ואם את זוכרת בקשתי ממך להעלות קטע מההצגה שהעלת עם בובות מגלילי נייר טואלט שזכו להרבה תגובות מתפעלות בפורום" - תגובה לגלית שביקשה שאלה לפני תגובתי לראות חברים בפעולה במפגש עם בובות ואם הייתן קוראות את החומר לא הייתן נכשלות חבר'ה יש עוד מתנדבים???". - באמת צריך לפרש????!!!!!! בנות אני מאווווווווד מאוכזבת מכן
גשו להרשם במזכירות ומחר על הבוקר: אירית - נא להביא את אחד ההורים ו -הבעל!!!!!! חגית - בגלל שציטטת אותי יפה ונכון וגם הבנת בסופו של דבר אז את תביאי רק את הבעל!!!!! ברוווווווווווווווור??????????